Сънувах плаж - Съновник онлайн, тълкуване на сънища онлайн - Форум UFOport
 
Юли 04, 2020, 06:03:47 am

Новини:

Внимание! Моля да не се задават едни и същи въпроси по няколко пъти особено в разделите за Ясновидство и Любов! Също така в тези раздели да не се задават въпроси с които да се до уточняват гледките! Старайте се след като си зададете въпроса да взимате участие и в темите на другите. Хора, които само питат без да са полезни на другите могат да бъдат ограничени или дори блокирани.


Добре дошли на Форум UFOport . Моля влезте или се регистрирайте.

Юли 04, 2020, 06:03:47 am

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Виртуално гадаене

Сънувах плаж

Започната от ioannidis, Май 24, 2020, 07:27:59 am

« назад - напред »

ioannidis

Тази сутрин сънувах, че вървя към плажа, и бях бос, по бански и с една тениска, като насън реших че тениската ми е леко мръсна и я съблякох за да не ме гледат на плажа с нея. След това започнах да вървя по пясъка, като имаше доста плажуващи, които си бяха избрали сенчести места, където да си опънат хавлиите. След това продължавайки да вървя напред, аз забелязах Ча на един баир до плажа имаше сняг, който го чистеха няколко мъже, които си бяха по къс ръкав (то си беше топло и приятно време) и си казах, че никога досега не ми се е случвало да съм хем на плаж, хем да виждам натрупан сняг, след което се събудих.
Какво ли значи този сън?

Djuli

ioannidis, предстои ти нещо хубаво. Може би ще бъде приятна среща с приятели, или хора, пред които ти ще се стремиш да се покажеш в най - добрата си светлина, или планираш нови дейности. Мръсната тениска изразява твоите комплекси насън /на моменти си неуверен в себе си и се сравняваш с постиженията на други хора,но всеки си има и своите недостатъци/. Харесвай се такъв, какъвто си ☺
Снегът символизира усложнения в начинания и дейности, с които се захващаш, но ти ще успееш да се справиш с тях. Предстои ти да преминеш през някакви препятствия,преди да достигнеш до по - бохемски начин на живот и да изпиташ насладата, към която се стремиш.

ioannidis

Благодаря ти много, Djuli!

TinyPortal 1.6.3 © 2005-2019