Сънувах, пълна жена червенокоса, която ме изгони от първото ми работно място! - Съновник онлайн, тълкуване на сънища онлайн - Форум UFOport
 
Юли 05, 2020, 08:34:56 pm

Новини:

Внимание! Моля да не се задават едни и същи въпроси по няколко пъти особено в разделите за Ясновидство и Любов! Също така в тези раздели да не се задават въпроси с които да се до уточняват гледките! Старайте се след като си зададете въпроса да взимате участие и в темите на другите. Хора, които само питат без да са полезни на другите могат да бъдат ограничени или дори блокирани.


Добре дошли на Форум UFOport . Моля влезте или се регистрирайте.

Юли 05, 2020, 08:34:56 pm

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Виртуално гадаене

Сънувах, пълна жена червенокоса, която ме изгони от първото ми работно място!

Започната от FairyTale, Юни 12, 2019, 10:28:32 am

« назад - напред »

FairyTale

Тя е Ж.Р.Т пълна е като фигура, с червена коса. Преди 4 години попаднхав една фирма, след 10 години търсене на работа, и бях изгонена заради интрига 13 дена по-късно, в началото на един октомври месец 2015. Мястото където говорих с нея, е помещение, с плочки на пода, почти огледални, но не прилича на офис, хората са до 40 години, имаше мъж който се изненада да ме види, попита дали съм нова. Тя ми каза само, че накрая, ще оправим документите ми, което се случи и тогава преди 4 години. Каза ми само тук е шумно, но тогава беше спокойно, слънце грееше в това помещение. Имаше мека мебел, имаше листове хартия. От там нататък се събудих. Дано да е за добро този сън, благодаря на всички, които ще се отзоват с тълкуване.

TinyPortal 1.6.3 © 2005-2019