Сънувах приятеля ми - Съновник онлайн, тълкуване на сънища онлайн - Форум UFOport
 
Юли 04, 2020, 05:53:59 am

Новини:

Внимание! Моля да не се задават едни и същи въпроси по няколко пъти особено в разделите за Ясновидство и Любов! Също така в тези раздели да не се задават въпроси с които да се до уточняват гледките! Старайте се след като си зададете въпроса да взимате участие и в темите на другите. Хора, които само питат без да са полезни на другите могат да бъдат ограничени или дори блокирани.


Добре дошли на Форум UFOport . Моля влезте или се регистрирайте.

Юли 04, 2020, 05:53:59 am

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Виртуално гадаене

Сънувах приятеля ми

Започната от Stoqnka, Май 21, 2020, 09:19:25 am

« назад - напред »

Stoqnka

Здравей сънувах приятеля ми,имахме дете бях го родила беше на две годинки качели и решихме да ходим на параклиса в нашия квартал имаше едни байри и трябваше да го изкачим за да стигнем до параклиса,тръгнахме с приятеля ми и аз носих детето на ръце,изкачихме байра и по едно надолнище се намираше едно езеро,влязохме къпахме се и аз с детето,след това отидохме към заведението бяха направили заведение там и имах много познати който бяха почнали работа и една от приятелките ми също беше там и ме видя и ми чистити за детето беше момче!

Stoqnka

Да добавя че ние нямаме деца

Странен

Може да забременееш.  Този сън ми прилича на това.

Djuli

Stoqnka, сънят ти е пророчески. Сигурно правите опити с приятеля ти да имате дете, но преминавате през трудности...Сънят ти показва, че ти ще забременееш. За да е всичко нормално и да изпитате тази радост, отидете до параклиса, който ти се е присънил, и запали свещ. Моят съвет е да дариш нещо на Света Богородица! Може една осветена кърпа да оставиш.
Постойте малко в храма и двамата, това ще ви пречисти от стреса и напрежението :)

Stoqnka


TinyPortal 1.6.3 © 2005-2019