Сънувах събиране през зимата. - Съновник онлайн, тълкуване на сънища онлайн - Форум UFOport
 
Септември 21, 2019, 12:30:04 pm

Новини:

Как да задам въпрос на форума UFOport?
Моля задавайте въпросите си точно и се старайте максимално подробно да опишете  ситуацията в която се намирате.  Всеки въпрос трябва да е добре разгърнат и подробен!
Обърнете внимание на правописа!
Въпроси зададени мързеливо и с малко текст ще се трият.


Добре дошли на Форум UFOport . Моля влезте или се регистрирайте.

Септември 21, 2019, 12:30:04 pm

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Виртуално гадаене

Сънувах събиране през зимата.

Започната от anq_16, Юни 12, 2019, 08:15:54 am

« назад - напред »

anq_16

Сънувах, че сме се събрали почти цялата фамилия, баба и дядо са живи и също са с нас. Навън е зима, всичко е покрито със сняг, а светлината от уличните лампи се отразява в снега. Всички се радват да ме видят и леля ми вика : " Какво щяхме да правим без теб." В другия край на стаята седи жената която от скоро ми предлага помощ и в реалния живот. Казва ми, че щом съм направила всичко както трябва сега всичко ще е наред. Аз гледам през прозореца снега и колко е красиво всичко... мисля си, че сега е време да замина навън и да започна да реализирам мечтите си. Почувствах се обаче много самотна. Липсваше ми любов.

Модератор

Пазете се от проблеми. Такива семейни сбирки на сън не са хубав знак. Ако ви предложат помощ не я отказвайте. Този сън е важен.

FairyTale

Ще научиш неприятни вести, за близък човек от семейството ти, неочаквано. В реалния живот също ти предстои събиране, и именно на него ще научиш неприятни новини, съобщени ти от човек, който ти е помогнал

TinyPortal 1.6.3 © 2005-2019