Сънувах сладолед за закуска! - Съновник онлайн, тълкуване на сънища онлайн - Форум UFOport
 
Юли 05, 2020, 07:04:20 pm

Новини:

Внимание! Моля да не се задават едни и същи въпроси по няколко пъти особено в разделите за Ясновидство и Любов! Също така в тези раздели да не се задават въпроси с които да се до уточняват гледките! Старайте се след като си зададете въпроса да взимате участие и в темите на другите. Хора, които само питат без да са полезни на другите могат да бъдат ограничени или дори блокирани.


Добре дошли на Форум UFOport . Моля влезте или се регистрирайте.

Юли 05, 2020, 07:04:20 pm

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Виртуално гадаене

Сънувах сладолед за закуска!

Започната от Nom, Декември 01, 2019, 05:25:56 pm

« назад - напред »

Nom

Сънувах,че ми дават сладолед за закуска. Не помня какъв беше като мелба изглеждаше тази закуска и това беше храна за цял ден, бях в болница в съня си. Стаята е широка, лънчева, топла, слънцето е навсякъде, и благодарение на него можеш да се огледаш в пода. Някй от персонала ми донесе закуската, имаше и други момичета. Но и завивките и стените са бели, в стаята. Дори и леглата макар и да не ги помня как изглеждаха. Бяло на всякъде. Благодаря, на отзовалите се с тълкуване. дано да е за добро този сън!

Morena

Бялото го свързвам с чистота и доброта. А закуската е може би сигнал, че има нужда от обгрижване , някакъв мил жест.

Nom

Бялото е символ на изчистване, на чистотата и добротата на този, който сънува това. Сладоледът е символ на щастие, късмет и успехи в любовта.

Lanfear

Цитат на: Nom в Декември 03, 2019, 09:53:02 pmСладоледът е символ на щастие, късмет и успехи в любовта.

Сигурно ли е това? Аз преди 2-3 нощи сънувах, че ям сладолед. Шарен - бял и шоколадов.

Nom

Сладоледът на съм вещае първо щастие и успех, сладоледът на сън означава да внимаваме да не ес разболеем, но трябва да се пазим от двуличие - двулични хора около нас и приятели, дори близки. @Lanfear преминала си през тежък период и от тук нататък ти предстоят щастие и късмет. Пази се.

Lanfear


TinyPortal 1.6.3 © 2005-2019