Август 17, 2019, 03:57:55 pm

Новини:

Как да задам въпрос на форума UFOport?
Моля задавайте въпросите си точно и се старайте максимално подробно да опишете  ситуацията в която се намирате.  Всеки въпрос трябва да е добре разгърнат и подробен!
Обърнете внимание на правописа!
Въпроси зададени мързеливо и с малко текст ще се трият.


Welcome to Форум UFOport . Please login or sign up.

Август 17, 2019, 03:57:55 pm

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Виртуално гадаене

Любовен калкулатор

Щастливи числа за ТОТО

Числа за тото

Сънувах снимачна площадка и ексцентричен фотограф :)

Започната от Djuli, Юни 11, 2019, 11:06:48 pm

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Djuli

Снощи след като се събудих заради съня със златния ключ, отново сънувах и сякаш беше нещо като продължение на първия сюжет...Пак бях облечена в бял костюм - сако и панталон и отворих вратата към някаква снимачна площадка,там снимаха мъжа, който ми даде ключа в предния сън. Забелязах, че фотографа е много ексцентричен и това ми хареса, но като видях, че мъжът стои сам на площадката, облечен в черен костюм, ми се видя някак тъжна тази сцена и казах на фотографа, че и аз ще се присъединя, за да внеса малко цвят в снимката. Седнах до мъжа в черния костюм и му казах: Сега ще сме като Ин и Ян в черно и бяло и си преплетохме ръцете и краката! (Откъде ми хрумват тези неща не зная). Фотографа се усмихна и ни направи снимката

Мисионер

Този сън означава, че ще станеш част от нещо важно. Ще се присъединиш към събития по собдтвено желание. Ще помогнеш на проект да стане по~интересен и по хубав. Сънят обаче показва и подтисната сексуалност. Желания, който не споделяш на никой.

TinyPortal 1.6.3 © 2005-2019