Сънувах страстни целувки с шефа и че ми дава червени ризи - Съновник онлайн, тълкуване на сънища онлайн - Форум UFOport
 
Добре дошли на Форум UFOport . Моля влезте или се регистрирайте.

Май 29, 2020, 08:02:12 pm

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Виртуално гадаене

Сънувах страстни целувки с шефа и че ми дава червени ризи

Започната от Djuli, Май 23, 2020, 04:56:21 pm

« назад - напред »

Djuli

Здравейте 😊
Снощи сънувах, че с шефа ми, който в действителност притежава власт и е много влиятелен, организираме културно мероприятие. Даде ми ярко червени ризи в различни размери и аз му казах двамата да си облечем по една, за да сме еднакви /по - престижно е/, но той ми отговори, че на мен ми отиват, но на него няма да му отива такъв цвят. След мероприятието шофьора дойде да ни вземе със служебната кола, както е и в реалността, и шефа ми изненадващо седна на задната седалка при мен, хвана ме за ръката и каза: Джулия, искам да те попитам нещо, но да ми отговориш честно! Ти заради властта ли не искаш да участваш в проектите ми, или заради мен?!
Аз не разбрах въпроса му и настана пауза...Тогава той се наведе към мен и ме целуна страстно по устните. Събудих се шокирана от съня, защото в живота отношенията ни с началника са много противоречиви. Дори когато съм свършила работата си перфектно, той нарочно ми прави хапливи забележки и иска да пречупи гордостта ми с всички средства, и това доста често ме изпълва с гняв. А за целувки и интимности и дума не може да става...

Тара

Този сън много прилича на подсъзнателна проекция на желанията ти и затова тяхната реализация е в проявата им по време на сън.

Странен

Ще има надпревара на работното ти място.  Ще ви поставят в ситуация в която ще трябва да се доказвате. От теб се очаква да си на първо, място. Но шефът ти е избрал друг победител. Целувката е предателска на сън.
По принцип, това означава, но подкрепям Тара, това много прилича на подсъзнателно желание реализирано в съня. Това, че той се държи гадно и те ядосва умишлено навярно е провокирало някакъво неосъзнато желание. След такива сънища, често хората се събуждат влюбени))) Просто осъзнават неосъзнатите си желания и всичко си идва на мястото.

Djuli

Странен, Тара, много ви благодаря и на двамата!

TinyPortal 1.6.3 © 2005-2019