Сънувах тераса и голямо дърво - Съновник онлайн, тълкуване на сънища онлайн - Форум UFOport
 
Юли 04, 2020, 11:52:36 am

Новини:

Внимание! Моля да не се задават едни и същи въпроси по няколко пъти особено в разделите за Ясновидство и Любов! Също така в тези раздели да не се задават въпроси с които да се до уточняват гледките! Старайте се след като си зададете въпроса да взимате участие и в темите на другите. Хора, които само питат без да са полезни на другите могат да бъдат ограничени или дори блокирани.


Добре дошли на Форум UFOport . Моля влезте или се регистрирайте.

Юли 04, 2020, 11:52:36 am

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Виртуално гадаене

Сънувах тераса и голямо дърво

Започната от Lanfear, Май 31, 2020, 02:48:02 pm

« назад - напред »

Lanfear

Сънувах, че някаква жена ме покани в нейния апартамент. И отидохме на терасата. Беше много дълга и аз се изненадах колко дълга  тераса има.
После се озовах на улицата. Вървях си. И изведнъж едно дърво отстрани започна да се разлиства с голяма бързина. Разлистваше се в моя посока. Аз го гледах смаяна как бързо короната се разлиства и увеличава.
Означава ли нещо този сън?

Djuli

Lanfear, нещо много хубаво ти предстои в близко бъдеще. Ще се разтворят пред теб неочаквани възможности да постигнеш голямо твое желание, което вече си изгубила надежда, че може да се осъществи. Само ти си знаеш какво искаш много силно...Пътят се е оказал доста дълъг, но ще се убедиш, че си е заслужавало.
Задават се благоприятни обстоятелства и късмет за теб, трябва само да разпознаеш точния момент и да действаш.
Съдбата ще ти даде шанс да се изявиш и може би някои ресурси, с които не си разполагала преди и затова ти е било трудно. 

Lanfear


TinyPortal 1.6.3 © 2005-2019