Сънувах взривна вълна - Съновник онлайн, тълкуване на сънища онлайн - Форум UFOport
 
Юли 04, 2020, 01:06:08 pm

Новини:

Внимание! Моля да не се задават едни и същи въпроси по няколко пъти особено в разделите за Ясновидство и Любов! Също така в тези раздели да не се задават въпроси с които да се до уточняват гледките! Старайте се след като си зададете въпроса да взимате участие и в темите на другите. Хора, които само питат без да са полезни на другите могат да бъдат ограничени или дори блокирани.


Добре дошли на Форум UFOport . Моля влезте или се регистрирайте.

Юли 04, 2020, 01:06:08 pm

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Виртуално гадаене

Сънувах взривна вълна

Започната от VanioBoy, Юни 01, 2020, 05:05:31 pm

« назад - напред »

VanioBoy

Сънувах, че в центъра на град Варна виждам висока недовършена сграда. В следващия миг виждам в същата сграда взрив, на който взривната вълна се разпространява в целия град. Взривът и последвалата го вълна не наподобяваха реалния отзвук на действителни такива, а вълната беше като от енергия със светли красиви цветове (тази вълна не беше унищожителна за обекти и хора).
Трябваше да отида в друга част на града и се налагаше да премина през същата сграда. В този миг се озовах на 5-тия и мисля последен етаж на сградата. Качих се в асансьора и усещах, че трябва да сляза на първия етаж,но слязох на партера. Навсякъде имаше работници и не откривах изход от обекта. Попитах един от тях, от къде мога да изляза, а той ми отговори, че не мога. Изпрати ме при неговия шеф. Открих офиса, почаках и ме приеха. Жената ми говореше много, но така не запомних нищо от разговора. Каза, че ще ми направи план от къде да изляза. Като си мислех, че това ще е карта. Всъщност това бяха неизвестни за мен символи / букви, които аз никога не съм срещал. Сгъна го на две и ми го подаде. Когато тръгнах да търся изход, на една стена видях да пише "В130'' и знаех, че се намирам в 130 век, но не знаех преди новата ера или след новата ера е. Бягайки продължих да търся изход. Около мен имаше хора част от които също търсеха изход, а други спокойно се разхождаха. Срещнах едно момиче, което ми препречи пътя и ми показа посока, в която може би са открили изход. Затичах се в тази посока и се озовах в няколко помещения свързани едно с друго. В помещение, в което вече съм минал се появиха две деца, които нападаха хора също търсещи изход. Върнах се да видя какво се случва и децата моментално избягаха.
Имаше малко кафяво куче, което се изплаши и се опита да избяга от мен, но аз го хванах да си поиграя с него. То беше светло кафяво с къса козина, а главата му изглеждаше като на филмовия герой Алф. И в следващия момент се събудих.

Странен

Поредния сън, който е като филм. При всички полужения, този сън показва че сте уплашени от нещо и имате нужда някой да ви подаде ръка точно се. Но като цяло символическото значение на съня е добро, очакват ви хубави събития и интересни моменти.

VanioBoy

Благодаря за отговора, ще помисля върху първата част от тълкуването.

TinyPortal 1.6.3 © 2005-2019