Защо нещата които сънувам че се случват на него в реално време се случват на мен - Съновник онлайн, тълкуване на сънища онлайн - Форум UFOport
 
Добре дошли на Форум UFOport . Моля влезте или се регистрирайте.

Октомври 01, 2020, 09:05:48 pm

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Виртуално гадаене

Защо нещата които сънувам че се случват на него в реално време се случват на мен

Започната от Нели, Ноември 06, 2019, 12:03:13 am

« назад - напред »

Нели

Здравейте!  Забелязах , че когато сънувам нещо свързано със мъжа към когото изпитвам чувства се случва на мен. Например сънувах , че му предстои изпитание на работно място а всъщност аз минах през такова . После сънувах , че прави преработка на работата си а всъщност аз правех такава. След това сънувах, че на него му върви в работата и в реално време на мен ми вървеше . Скоро го сънувах, че е ядосан и недоволен от колегите си и в реално време аз съм недоволна и ядосана на тях . Днес го сънувах , че кара трактор и оре една градина и след като приключи своята работа трябваше да дойде у нас и да обядва . Но той си тръгна.  Беше облечен със тъмно червена блуза и розов панталон като го видях и ми стана много странно . Баща ми и брат ми бяха около него .

Нели

Моля да ме извинете , ако смятате че проявявам наглост ! Въпроси те , които ще задам не са със цел да ви обидя или нещо подобно . Просто има неща , който не мога да споделя във форума а търся отговор на някои мои вътрешни въпроси. Знам , че когато някои сънища заседнат във форума това е защото ясновидците нямат време , виждания или мнение по въпроса. Виждам , че на другите потребители се отговаря на техните сънища , а моя още не е получил своя отговор не че сте длъжни да ми отговаряте но както вече споменах искам да намеря отговор на някокои мой вътрешни въпроси и да си направя извод . Моля помогнете ми ! Въпроса ми е защо не отговаряте и на моята тема защото не ви се дава ясен отговор или нямате мнение по нея ? Има ли неща , които не можете да видите или да кажете защото така е по-добре за човека , който се интересува . Нещо  пречили ви ( като например блокажи ) да видите отговора на моите сънища свързани със този мъж.

Нели

Може ли някой все пак да ми отговори и да изкаже своето мнение ? Интересно ми е как така нещата , които сънувам че се случват на него в реално време се случваха на мен. При положение , че не сме се виждали от много време и не поддържаме връзка.

Nom

Може би тук става дума за кармична връзка с този човек. С времето си успяла да прекъснеш както и реалната си връзка с него, така и кармичната. Замислих си дали след като си прекратила отношения с него и си се разделила, не си успяла да прекъснеш ако е имало някаква друга връзка и нея.

enetra

Здравейте, нека споделя и аз опита си със сънищата и връзката им с реалността, много често ми се е случвало да се случи нещо което съм сънувала дадена ситуация например, казана дума, жест и аз после да се усещам всъщност от къде това ми е познато чувство.

Доколко сънищата са спомени от минали животи или бъдещи неща, не мога точно да си обясня. Години наред сънувах един и същи човек поне няколко пъти в седмица...колкото и да се опитвах на съзнателно ниво да го зачеркна, от година вече тези сънища престанаха, може би защото успяхме и да се засечем на живо, или просто ако е имало нещона кармично ниво, то вече е престанало.

Случвало се е да сънувам някой, и след няколко дни да разбера, че е починал....наистина за мен си е зловещо и гадно.TinyPortal 1.6.3 © 2005-2019