Гледане на кафе. Как се гадае на кафе

гадаене на кафе

гледане на кафеГадаенето на кафе  е забулено в тайнственост. Взирайки се в чашата ясновидците откриват фигури, които им помагат да ви предскажат бъдещето. Различните гадатели в една и съща чаша могат да видят различни фигури. Но смисълът и тълкуването на нещата обикновено са сходни. В  тази публикация ще ви подскажем как да се държите по време на сеанса и ще ви разкрием секрети  от секретите на ясновидците при гледане на кафе.

Дни за гледа на кафе:

 • Вторник
 • Петък

Това, са дните, в които кафето показва най-много, освен това в тези дни може да се гадае освен на кафе и на: карти ТАРО, гледа се на обикновени карти, може да се хвърли боб, гадае се на ръка, гадае се на Руни.

Как да протече правилно сеанса?

гледане на кафеДа речем, отишли сте да ви гледат на кафе. Изпили сте си кафето, обърнали сте чашата върху чинийката и сте я оставили да се изцеди. Подавате я на ясновидеца и очаквате пред вас да се разкрие тайнството на бъдещето. Какво ви готви съдбата?

Ако сте попаднали на добра гледачка, не очаквайте поне 2-3 минути да ви каже и дума. Тя ще мълчи ще се взира в чашата, но няма да говори. В този момент е важно да си мълчите и вие. Взирайки се в чашата постепенно гадателят изпада в транс и колкото по-дълбок е този транс, толкова по-точно ще ви бъде предсказано бъдещето. Все пак, ако нещо ви попитат можете да отговорите. Повечето ясновидци, обикновено имат нужда от леко напътствие за да ви отговорят, то служи, като настройка на вълните. Така се създава  цел зада може да се фокусира на определен проблем.

След, като е започнал да говори, оставяте ясновидеца да ви каже сам какво вижда. Често хората отишли при гадател започват да задават множество въпроси от рода:

 • Какво ме очаква в живота?
 • Какво мисли той за мен?
 • Той имали си друга?
 • Той мислили за мен?
 • Той обича ли ме?
 • Спал ли е с друга?
 • Какво се вижда за работата?
 • Какво се вижда за семейството ми?
 • Какво ви показва  …?

Така зададени въпроси по време на сеанса – гледане на кафе само биха извадили гадателят от транса. За това е важно да имате търпение да не прекъсвате сеанса и може да сте сигурни гадателят ще отговори на всички ваши въпроси. Това ще стане по един естествен начин и ще бъде много по-точно.

Друга грешка, която можете да допуснете по време на сеанса е да започнете да питате ясновидеца „Защо мисли така?“ или пък „Сигурен ли е?“ . Има врачки, които гонят за подобни въпроси. Но дори и да не бъдете изгонени, това определено ще подразни или най-малкото ще извади ясновидката от транс.

Гледането на кафе е истинско тайнство, понякога предсказанията се сбъдват много точно, но трябва да сте подготвени и за неточни прогнози. Всичко зависи от силата на ясновидеца, от самото кафе и от денят в които се гледа.

Фигури при гледането на кафе и тяхното значение:

 1. Мечка – Болест
 2. Куче – приятел
 3. Сърце – Любов
 4. Къща  – означава смърт на близък човек
 5. Лисица – хитра жена
 6. Котка – предателка приятелка

Има още много фигури. които гадателите използват, когато гледат на кафе. Тук няма да ги изброявам всички, но ако срещнете някоя фигура в чашата си, напишете я в коментарите и аз ще ви напиша какво означава. Добре е да опишете подробно какво сте видели, защото понякога фигурите си взаимодействат една с друга.

Сподели в социалните мрежи:

Subscribe
Изключване на известията
guest

2 Comments
Вградени обратни връзки
Вижте всички коментари
megitr1
megitr1
7 years ago

Искам да ми гледате на кафе