Истинска любовна магия

Магия за любов

S1220021

Магията за любов може да реши следните преломи в личния живот:

Ако вашия любим е отишъл при друга и семейството е на границата на развод?

В този случай времето се явява един от най-важните фактори. Първото нещо, което трябва да се направи е, да се развали и скъса връзката между мъжа Ви и неговата любовница. Уместно ще бъде да се подбере правилна негативна програма с помощта на която Мъжът Ви да намрази своята любовница. След това, когато магията проработи се прави нова любовна магия и с нейна помощ мъжът ви ще се върне в къщи. Могат да се използват за тази цел различни ритуали и заклинания за хармоничен семеен живот, усилване на чувствата между съпрузите и други магически техники.

Вие истински го обичате, но той вас не ви обича?Или пък постоянно ви игнорира?

Не бива да се отчайвате, в живота рядко има безизходни ситуации. Можете да се запишете на консултация при магьосник или вещица където да Ви бъде разяснено какви точно ритуали  се провеждат и силата на тяхното въздействие върху човека когото обичате. Трябва да бъдете в курс с всички ритуали които ще се правят. Понеже навлизаме в опасна територия,е добре именно вие да изберете подходящата магическа програма разбира се с пълната отговорност за това.  Ако ви е необходимо силно заклинание с последващо пречупване на волята, то трябва да се подбере по-ефективен ритуал с силно въздействие върху обекта. Или в обратния случай, ако вие се безпокойте за своя любим, то ритуала трябва да се проведе без кармически изменения, които няма да се докоснат до здравето на обекта, а ще създадат естествена любовна връзка между Вас и вашия любим.

Вие не за първи път се обръщате към маг, за решаване на любовен проблем, но нищо не помага?

Нищо удивително няма в това. Сред огромния поток от реклама и примамливи обявления в Интернет е трудно да различим истинския Маг от шарлатанина. само вашата интуиция заедно с бистрия Ви ум ще ви помогне да откриете маг, които наистина ще ви помогне да решите проблемите в личния си живот.

Любимият е до вас, но постоянно изневерява, това ви причинява болка и страдание?

Любовната магия много успешно се бори с този недостатък на семейния живот. Съществуват множество сексуални и любовни привързвания. След, които вашия мъж ще вижда единствено Вас. А у партньора загуби желание да изневерява.

Вие го обичате, отдали сте се цялата на тази любов, а той ви е обрал и отхвърлил, искате ли да му отмъстите за любовното престъпление? 

Тук дори и да има трудности, то само Вие избирате правилния способ за отмъщаване. Ваше право е, да се обърнете към маг за възмездие. За да накажем подлеца съществуват различни по вид и сила магически програми. подобна информация, обикновено маговете дават и по телефона.

Обичате женен мъж, той ви обещава, че ще се разведе, но все отлага и това продължава години наред.

Тук трябва да се използва разделителна магия с помощта на, която да се прекъсне връзката му с жената и семейството. След, като връзката му към тях отслабне може да се използва заклинание за влюбване и привличане на любов.

Вие сте привлекателна, мила но самотна?

Като начало, е необходима грамотна диагностика на вашия случай и установяването на причините за самотата. След това и тяхното отстраняване. Това може да са не правилно работещи настройки на организма, проклятие или уроки. Вие ще можете да сте щастлива в брака и да си намерите достойна половинка. Успеха на любовното поле ще е голям.

В вашият живот всичко е прекрасно и благополучно, но Вие изпитвате страх за бъдещето, че всичко хубаво ще се разруши.

Може да се постави силна защита на вашето семейство, която години наред да ви защитава от беди.

В Интернет има много подобни магьосници, гадателки, вещици и те „помагат“ на хората да устроят личния си живот, не знам до колко наистина могат да помогнат, но не забравяйте следващия път, когато четете подобна публикация за някоя вещица, да мислите критически. Не се  занимайте с магии и вещици!!!

Всички искаме да сме щастливи с любимия, нека това не е цената за нашето щастие. Научете се да губите за да имате шанс да спечелите. Любов на всяка цена, не е нужна на никой.

По интересно е въпроса с гадаенето онлайн безплатно. Това е гадание по Интернет, при което всеки човек, имащ достъп до глобалната мрежа може да си предскажи бъдещето с няколко клика на мишката и магията става. Разбира се това по-скоро е вид забавление отколкото реално предсказание. Можете да гадаете и на любов, само дето не може да се прави магия за любов онлайн в днешно време.

Любовната магия е реалност, но за нея не са нужни трети лица шептящи „тайни“ заклинания намерени на явни страници в Интернет. За подобен вид магия са нужни двама души, романтична обстановка и поне малко да се харесват. Четейки

Обръщение към влюбените дами:

Момичетата, които още не са навършили 25 годи са добри и мили. След 25 години момичетата са добри, но тъжни, а това никак не е мило.

Джозев Желер

Ти си добра, мила, отзивчива и ужасно самотна! Ти години наред очакваш предложение за ръката и сърцето ти от някой мъж или години наред се надяваш да се запознаеш с този, които ще ти направи това предложение. Но всичко е напразно!

Това означава само едно, твоята програма не работи! И за това аз ти предлагам моя курс, които е помогнал на хиляди жени в цяла България:

Кратък курс за щастлив живот.

Сподели в социалните мрежи:

72 Comments
Вградени обратни връзки
Вижте всички коментари
petar
petar
9 years ago

здравейте. пиша в с огромна молба за помощ. живея на съпружески начала с една жена от 12г.Имаме две момчета на 7 и 9 г. любовта между мен и съпругата ни бе огромна и въпреки всичките пречки и трудности до скоро успявахме да я опазим. на 16.05.2015г. попаднах на получен СМС на телефона и от непознат номер в който пишеше “ добро утро слънчице, не ме свърта в къщи, искам много да те гушкам и целувам“, от което бях поразен. след като говорихме цял ден и нощ, на следващата сутрин жена ми ми каза, че няма любовник, а е накарала колегата си да и изпрати това съобщение, за да може да предизвика разговор с мен и да ме накара да започна да и обръщам повече внимание. говорихме много, но разговорите ни все завършваха със скандал. аз напълно се промених, мисля непрекъснато за нея, но тя освен безразличие и отвращение не изпитва нищо друго. като се опитам да я погаля или целуна изпада в бяс и истерия. да неговорим, че въобще не иска да има интимни взаимоотношения с мен. объркан съм изцяло и мисля, че такава голяма любов, която пламтеше между нас, не може да се изпари внезапно. смятам, че това е плод на някаква външна намеса или магия направена на нея или на мен, тъй като има прекалено много хора, които ни завиждат и такива, които са против нашата любов. ще ви бъда благодарен, ако успеете да ми помогнете.

petar
petar
9 years ago

zdraveite stranen ufologov pisah vi na lichno saobshtenie no mi izpisa che imam postoqnna zabrana

Странен
Admin
9 years ago
Отговаряте на  petar

Да защото сте блокиран, преди да сте написали тема, почвате с личните съобщения. Това е недопустимо, форума има правила!

petar
petar
9 years ago
Отговаряте на  petar

моля да бъда извинен.преди малко се регистрирах и не знаех точно къде да ви пиша за моя проблем

petar
petar
9 years ago
Отговаряте на  petar

Моля, Ви кажете, дали ще мога отново да се радвам отново на любовта на моята половинка?

Странен
Admin
9 years ago
Отговаряте на  petar

Честно да ви кажа не знам, има нещо което е между вас.

petar
petar
9 years ago
Отговаряте на  Странен

има ли начин да я спечеля отново и да ме заобича както преди?

Странен
Admin
9 years ago
Отговаряте на  petar

От вас си зависи и от нея

атанаска тренчева
атанаска тренчева
9 years ago

род. съм на 5. 03 66 приятелят ми се казва драган ризов род. на 21.02 71 връзката не ни е добра как ще бъде направена тази магия за любов по снимка или по друг начин и каква сума се заплаща

Странен
Admin
9 years ago
Отговаряте на  атанаска тренчева

Имаме форум, регистрирайте се и нашите ясновидци ще ви помогнат.

Диана Ангелова
Диана Ангелова
9 years ago

Искам да попитам какви са последствията за поръчителя на такава магия за любов?

Странен
Admin
9 years ago
Отговаряте на  Диана Ангелова

Тежки дори смърт.

Анна Чолакова
Анна Чолакова
9 years ago

Здравейте,
Обръщам се към Вас с молба за спешна помощ за да успея да реша всички проблеми с любимия ми човек,да запазя любовта му и най-после да го накарам да дойде тук,при мен и да заживеем накрая заедно.

Странен
Admin
9 years ago
Отговаряте на  Анна Чолакова

Моля Ви за такива обширни теми, пишете на форума: http://ufoport.com/forum/index

Анна Чолакова
Анна Чолакова
9 years ago

Здравейте,аз се казвам Анна.Обръщам се към вас с молба за помощ ,но по лични съображения бих искала да споделя информацията си малко по-дискретно.Как и къде мога да се свържа с вс за това?

Странен
Admin
9 years ago
Отговаряте на  Анна Чолакова

Здравейте, имаме специална страница с нашите контакти, свържете се като ви е удобно. http://ufoport.com/%D1%81%D0%B2%D1%8A%D1%80%D0%B6%D0%B5%D1%82%D0%B5-%D1%81%D0%B5-%D1%81-%D0%B0%D0%B4%D0%BC%D0%B8%D0%BD%D0%B8%D1%81%D1%82%D1%80%D0%B0%D1%86%D0%B8%D1%8F%D1%82%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-ufoport-com/

Rumi
Rumi
9 years ago

Регистрирах се във вашия форум вчера. Само четях и не написах нищо. Пък и трябваше да си сваля кирилица, че нямах. Днес вече подготвена, се надявах да задам въпросите си, но се учудих като видях надпис: „Съжалявам, ххххххХХ, достъпът до този форум ти е забранен!
Имаш постоянна забрана.“ Защо е така? Аз активирах акаунта си през пощата и не съм направила нищо лошо, моля, обяснете. Харесва ми вашия форум и искам да го ползувам, но съм в чужбина, и все влизам онлайн, когато при вас е много късно, така че аз изчаквам без да излизам от акаунта си. Това ли е проблема?

Странен
Admin
9 years ago
Отговаряте на  Rumi

Здравейте, забранил съм ви достъпът до форума по погрешка, тъй като сте използвали руски емайл адрес. През последните няколко дни,имаше много фалшиви регистрации от Русия. Съжалявам за не удобството ще ви активирам профилът днес.

Мими
Мими
9 years ago

Здравейте, не знам какво да правя. С моят приятел бяхме 4 години и в един момент нещо стана и той поиска да се разделим. Каза, че нямал сили повече да бъде с мен, защото не съм го обичала и по-добре било да сме се разделени. Роднините му, майка му, не ме харесват, а той ги слуша много и мисля, че те повлияха много. Но той, ако не искаше да ги слуша, нямаше така да стане. Вече 5 месеца сме разделени, а аз не мога да спра да мисля за него, до преди 2 месеца все ми даваше надежда и изведнъж спря дори и телефона да си вдига. Не знам какво да направя, знам че не е редно да мисля за него, обикалям покрай тях с надеждата да го видя, но нищо не се случва. За мен той е мъжа на живота ми. Напоследък много ми се върти из главата въпроса за магия…

Странен
Admin
9 years ago
Отговаряте на  Мими

Здравейте, вашата история е интересна за нас. Ние можем да ви помогнем да си върнете любимия човек. Моля регистрирайте се на форума, където диалогът с вас ще е по-лесен и за вас и за нас.http://ufoport.com/forum/index.php Всички услуги на ясновидците там са безплатни.

Николай Марков
Николай Марков
9 years ago

Искам едно момиче в моят живот.Имам огромна нужда от нея без нея не искам да живея. Даже вече си мисля как да престана да живея и то да си посегна на живота и то пред нея.Тя да е последният човек който да ме види.Наистина ли може да ми помогнете и колко време ще отнеме ако можете.Няма ден без който да не мисля и няма човек който толкова да желая и да ми липсва.А вече май ме излъгаха че ще ми помогнат и ме уверяваха че са добри и ще ми помогнат.Да май ми помогнаха като ми вземаха и последните пари 400 лева.Сега съм без пъкнат лев. А толкова се надявах да ми помогнат да си я върна да е с мен този човек.Не искам да живея без нея. Цял живот съм страдал и сега когато бях наистина щастлив аз пропилях това.Много съм отчаян.Вече незнам какво да правя и към кого да се обърна.Даже съм планувал почти всичко кога да и покажа, че имам нужда от нея и че не мога и няма да живея без нея.А това мисля да е от 6 февруари до към 13-15 февруари.Това е заради рожденният ден на моята майка 31 януари.Да не и го развалям тя и така няма да можи да получи подарък.Искренно се извиням ще се надявам все пак за отговор.Моля ви ако може да ми помогнете отговорете ми поне искрено ви умолявам.Много ми е дала казваше че не иска да ме загуби, че ме иска в нетният живот има нужда от мен и всичко беше прекрасно до нова година и изведнъж всичко на обратно. Имахме година и нещо връзка и то прекрасна .По хиляди пъти се чувахме по телефона усещахме кога на другият не му е добре и се успокоявахме взаимно. не можехме да си помислим да не се чуем поне един ден а когато не се видехме поне три дена.Няма как да ви опиша какво се случваше после.Бяхме направо неудържими.Моля ви ако може по някакъв начин да ми помогнете за това момиче то е всичко за мен.Ще се надявам за отговор.

Милена Димитрова
Милена Димитрова
9 years ago

Обичам обвързан мъж.Той твърди че съм любовта на живота му и му трябвало време да се раздели с другата.Но ето вече 5 години сме все така .Твърди че тя нямало къде да отиде и още малко да почакам .Какво да правя

Странен
Admin
9 years ago
Отговаряте на  Милена Димитрова

Здравейте, 5 години са дълъг срок за решаването на такъв въпрос. Много време е изминало, много моменти са пропуснати за да се направи нещо. можете да направите следното най-разумно нещо:
Не правете нищо, просто разберете до колко има истина в неговите чувства и изказвания от подобен род. Има начина да го привлечете единствено към себеси, но в вашия случай това няма да е честно: На чуждо нещастие, щастие не се строй…

Milena
Milena
9 years ago

от 5 години се срещам с обвързан мъж ,постоянно ми казва че аз съм жената на живота му ,но му трябвало време да се раздели с другата ,защото тя нямало къде да отиде.какво да направя ,отдадох му цялата си любов ,но явно не мога да се преборя.А ДАЛИ ТРЯБВА

вергиния цветанова
вергиния цветанова
9 years ago

Моля ви за помощ-симптомите са ясни за всички които пишат нещастна любов от типа куче вързано за купчина слама нито яде нито пуска

Странен
Admin
9 years ago
Отговаряте на  вергиния цветанова

А вие Вергиния, защо сте приели ролята на купчината слама.Моментите, когато сте били желана, защо свършиха? Между вас има, пропаст от безразличие, но по рано не е било така. Купете си синя рокля…

tanq
tanq
9 years ago

Как да се свържа за любовна магия?

Странен
Admin
9 years ago
Отговаряте на  tanq

Таня на вас ни вие ужно да правите това, което сте решили. Една любовна магия би довела привързване, но има достатъчно много лоши странични ефекти. Не правете неща за който после ще съжалявате.
Има много хора, които биха ви помогнали да си провалите живота, но само вие може да го направите истински.

Ако имате нужда отпомощ и съвете пишете: admin.com ще очаквам вашето писмо.

Роси
Роси
9 years ago

Здравейте моля Ви за помощ,как бих могла да се свържа с Вас?Благодаря…

Странен
Admin
9 years ago
Отговаряте на  Роси

Здравейте Роси, моля пишете на нашия email адрес:admin.com разкажете подробно как искате да ви помогнем и ние ще се свържем с вас.

milena
milena
9 years ago

Как да са свържа с вас за любовна магия?