Извънземна раса – Сирианци – извънземни от Сириус-Б

Извънземни от сириус

Извънземни от сириус

Сиринаците, са извънземни живеещи  близо до звездата Сириус или Алфа (α CMa, Alpha Canis Majoris). Сириус се намира в съзвездието Голямо Куче, петият по-яркост обект на небосклона след Слънцето, Венера, Марс и Луната, тази звезда отдалечена на 9 светлинни години от Земята. Това, което ние виждаме с обикновено с  невъоръжено око е двойна звездна система състояща се от две звезди. Главна звезда A1V наречена Сириус-А, и бледо бяло джудже звезда, наречена Сириус-Б. Сириус-Б се намира, в съзвездието Голямо Куче и зареди това  получава прозвището си Кучешката звезда тя е с предполагаема  възраст около 200-300 милиона години. Сириус-А  е по-ярка има синьо-бял цвят.

Сирианците са хуманоиди извънземни обитаващи звездната система Голямото куче, някъде около звездата Сириус-Б. Тези извънземни притежават силна  и мощна  вибрация с която могат да контролират отспалия свят. Някой от тях изглеждат като чернокожи, а други са сиво-жълти, жълто-кафяви, сиво-кафяви дори и червенокожи извънземни. Техни любими животни са били змии и кучета.

Африканското племе Догони – ги описва като земноводни, възможно е да са потомци и на същества от  звездната система Вега. Догоните силно са вярвали, че Сириус-Б е направен от материал наречен Сагала(“силен”,”тежък”), защото звездата била уникално могъща, почти невидима и много тежка.

Ако сирианците, наистина са били от Вега, то това обяснява и техният интерес към строителството. Предполага се, че Сириус е портал към други измерения на Вселената, и ни отвежда към едно не-физическо измерение, и към нашият истински дом сред звездите. Това е втората по мощ и сила империя във Вселената.

Извънземните от Сириус и хората на Египет

фигури на извънземни

Има теория, че. Сирианците са били миролюбива раса особено жителите на Сириус-А, които са наричани още и Катайи, но въпреки това са причинявали и бели. Появили са се на Земята преди около 10 000 години в Египет (10 500-7 500 г. пр. Хр.). Размножава ли са се успешно с местното население. Дори се предполага, че така са се превърнали и в новите фараони и Царе на Египет. Кръстосвали са се успешно и с орионци, драконианци и плеядианци, за да създадат хибриди. Така идва и твърдението, че египетските фараони са сириано/плеядински хибрид. Може би дори Йехова е бил Сирианец от 7-ма степен

Физиология на извънземните от Сириос. имали са големи глави с буйна коса, подобна на лъвска грива, а от там идва и прозвището им “лъвското племе”.

Били са артистична извънземна раса, не са се интересували от политика. Използвали са много звук и светлина. Специализирали са се в тераформирането на планети и създаването на подходящи условия за живот на тях. Владеели са оформянето на „био-магнитна енергиина решетка“, която подпомага еволюцията на хората и други живи форми. Изключително силни физически, справят се перфектно във всяк едно начинание.

Очаква се тези извънземни същетва да бъдат полезни, дори и при строежа на нова решетка, нова система за следващите хора на Земята, ако се случи така, че нашата цивилизация загине.Освен това, активно насърчават военното сътрудничество при възникнали потенциални заплахи от други извънземни раси. Активно участват и в програми, за размяна на технологии, които подпомагат тяхното тайно правителство и ги използват за военни и миролюбиви цели.

Съществуват твърдения, който казват, че появата на Кабала и древно-еврейският език е  принос на Сирианците. Староеврейската раса също може би е създадена от тях, с цел премахване на рептилите извънземни и създаване на съвременния човек..

Техните космически кораби били луминисцентни, златисти, дори понякога триъгълни. Много от тях се явяват добротворци, с цел да изкупят своята злоупотреба със власт. Притежавали са огромни нечовешки бездънни тъмни очи, най-често черни. Приличат на Анунаките , но  са по високи от тях. В книгата Micromégas, ou Voyage des habitans de l’étoile Sirius дори се споменава за Сириански младеж на име Микромегас, висок двадесет и четири хиляди крачки от главата до краката, което прави сто и двадесет хиляди кралски стъпки, което в човешки цифри означава 24 000 м. (eдна средна човешка крачка се равнява на един метър).

Винаги са се стремяли да помагат безкористно на човечеството, дори са спасявали хората от пълно унищожение, с което са ги заплашвали някога лирианците. 20 % от Сирианците притежават тъмни убеждения и са подвалстни на своите илюзии за величие. Това са тези, които „служат на себе си“ вместо да „служат на другите“, „негативно поляризирани“ вместо „позитивно“. Част от тях, а именно населяващите Сириус-Б са умеели при нужда да стават невидими и да се разтварят в атмосферата.

Твърди се, че засяват планетата си с много и най-различни животински видове, дори съществуват недоказани твърдения, че планетата им е била огромна междугалактическа библиотека.

Въпреки връзките на Сириус с Египет се поражда и въпросът – „А ние къде сме в тази картинка -ние хората“?. Защо сме били трън в петите на някой извънземните раси и сме били подложени на гонение и изтребление.

3 1 гласуване
Article Rating
Subscribe
Изключване на известията
guest

1 Comment
Вградени обратни връзки
Вижте всички коментари
Dados
Dados
7 years ago

И тази статия се получи наистина интересна, доста трудна за написване. Съжалявам за неточностите и че трябваше да мине и през твоята редакция Странен, но съм щастлива че е на сайта.