Извънземни котки – диагноза по съчинение

извънземна котка

Наш читател написа този разказ и очаква диагноза.

Днес агенция GYU обяви за нашествие на извънземни котки.Те били с размерите и формата доста по огромни от домашна котка,но очите им били със странен цвят-червен с отенъци на цикламено.Забелязани са близо до старинна крепост в Франция.
Очевидци твърдят,че са много агресивни и хищни животни,които нападали местните ферми и отвличали предимно овце и млади агнета.Тези инциденти се случвали предимно през нощта или на изгрев слънце.

извънземна котка
Други очевидци твърдят,че прекъсвали хидравликата на колите,за да си мият зъбите със спирачна течност,тъй като от кръвта и месото на овцете те ръждясвали.
Раждали както обикновените котки,но по 25 котета наведнъж и били много грижовни с малките.Хранели ги предимно със сдъвкано месо,което преработвали в устата си и пиели само хидравлично масло.
Местните власти не могат да овладеят нашествието на този вид нашественици и е обявено бедствено положение.Предприемат се мерки за улавяне и унищожаване на тези същества,но те се движат със скоростта на светлината и за човек е много трудно да ги улови.Капаните,който се поставят не действат на този вид.Положението е безнадеждно.

Сподели в социалните мрежи:

Subscribe
Изключване на известията
guest

0 Comments
Вградени обратни връзки
Вижте всички коментари