Извънземни от галактиката Андромеда – Андромедианци

Андромеда извънземни

Андромеда извънземни

За галактиката Андромеда дом на извънземната раса

Галактиката Андромеда за която знаем, че има формата на спирала подобно на Млечния път е дом на извънземните -Андромедианци. Името на расата произлиза от името на галактиката Андромеда. Това име, обаче е спорно защото има учени от БАН в България, които смятат, че е възможно обитателите на галактиката да не я наричат така. За Андромеда се знае още, че това единствената галактика, която с просто око може да се наблюдава като мъгляв обект от Земята. Също така, Учени предполагат, че след около 2,5 милиона години, тази галактика може да се сблъска с Млечният път и така да образуват една обща галактика. Все още не е известно дали това ще се случи, но ако се стигне до сблъсък ще има катастрофически последствия и за Земята.

Кои са извънземните от Андромеда?

Андромедианците са директни потомци на Лирианците, но напускат лирианската система, основно заради нашествието на хищни извънземни раси, и след дълги лутания се установяват на Андромеда, в звездната система Зенетае. Известния учен Алекс Кулиър ги описва като изключително умна раса, която е ходила на училище 150-200 години. Майстори са буквално на всичко, по всяко време могат да променят намеренията си и да се захванат с нещо друго и различно, от това което правят сега. Всичко което правят е в сферата на образование, не умеят да се забавляват. Това им помага не само за тяхната еволюция, но и за тяхната защита. Участват активно в дейността на Андромедианският съвет, който се състои от още 139 звездни системи и няма политическа цел, а на него най-общо се обсъждат проблемите и случващото се в галактиката. Андромедианците може би притежават монтоук технология (поробват) планети и им казват какво да правят. Те са малка и незначителна раса, но същевременно са силни извънземни, дошли при нас хората, за да се борят против ядрената война и пускането на нови ядрени оръжия.

Някой от тях влизат в контакт с расата Зета Сети, а други остават независими. Зета сети са познати още като сиви или бели извънземни, и се предполага че са дошли на Земята, заедно с Андромедианците. Зета-Сетите са освободени от всякаква емоция, а за да се приспособят по лесно към новите условия на съществуване, дори са изменили генетиката си. Така са придобили ръст от едва 130-150 см. Хранят се основно през кожата си.

Андромедианците са хуманоиди, и разделят себе си на 3 типа:

  • 1 тип –„скандинавски“(Nordic тип) e със руса коса, бледа кожа и снни очи
  • 2 тип –„средиземноморски“ е със светло до тъмно-кестенява коса, загоряла кожа и сиви до кафяви очи
  • 3 тип – „азиатски“ е със тъмна коса, тъмно кожа и очи във всички нюанси на кафявото, от много бледо до много тъмно

Как изглеждат извънземните Андромедианци?

Андромедианските очи са малко по-големи от тези на хората, устните им са тънко-розови, а ушите малко по-малки от човешките. Мъжете са високи от 5 до 7 фута(152,4 до 2,13 метра), а жените 5 до 6 фута(152,4 до 182,88 метра). Спят най-много 2 часа на денонощие. Известни са със своята закръглена фигура. Техните жилища обикновено са кръгли или овални по форма, а всички строителни материали са от органични и естествени влакна. Говорят на диалектен език, който наподобява или испански или италиански. Причисляват себе си към расата на сините извънземни.

Андромедианските деца са родени по същият начин, както и тези на хората, заченати са по абсолютно същият начин, бременността им също е 9 месеца, но може да бъде ускорена с помощта на специални андромедиански извънземни технологии, а продължителността на живот е около 800 земни години. Считат себе си за страхотни певци, музиканти и скулптури, като  правят своите скулптури  с помощта само на определени звуци, които подобряват след това с подходящи цветове. Живеят в села, които са заобиколени от оборатваеми площи и гори. Сезоните им са подобни, като тези на Земята. Те са много любяща раса, обичат да съчетават работата си с много почивки и игри. Имат желание да работят за физическите, емоционалните или психическите болести на човечеството. Притежават добре развити способности за общуване с други хора.

Космически кораби които използва  тази извънземна раса

Корабите им представляват кораби със сомбреро-форма(вид мексиканска шапка) с диаметър 15-20 метра(50 до 66 фута), може да достигнат в дължина дори и до 805 метра, а ако се озовете вътре ще имате чувството, че се намирате в огромен парк, а за да го разгледате ще са Ви необходими около 25 години. Андромедианските космически кораби при пътуване винаги застават зад Слънцето за да неутрализират неговото магнитно поле. За защита тези кораби не използват щитове, а специални панели за по-лесно и ефективно усвояване на идващата енергия, които могат да поемат евентуална огнена атака и така всъщност, да използват този огън за захранване на собствените си системи на кораба.

Учени предполагат,че известният природен феномен „кръгове в полята“ или още наричани „житни кръгове“ са тяхно дело – на извънземните  андромедианци. Така те са карали нас хората, като чрез тях са изпращали зли извънземни послания.

Информация от Уйкипедия за Андромеда

Андромеда
wikipedia

Андромеда (M31 по каталога на Месие, NGC 224 по Нов общ каталог) е спирална галактика от тип S0, подобна на нашата галактика Млечен път и се състои от:

спирални ръкави – млади звезди от Главната последователност, т.е някъде преди средата на своя еволюционен път.
ядро – предимно свръхгиганти и гиганти, т.е звезди в края на своя еволюционен път.
Андромеда се намира на около 2,5 млн. светлинни години от Земята в съзвездието Андромеда, от където произлиза и името ̀и (което на български не е официално зададено чрез Астрономическия календар на БАН). Тази галактика, заедно с Малкия и Големия Магеланов облак, са единствените галактики, които могат да се наблюдава с просто око като мъгляв обект. Източник: wikipedia.org

0 0 гласове
Article Rating
Subscribe
Изключване на известията
guest

0 Comments
Вградени обратни връзки
Вижте всички коментари