Извънземните идват до 1 година, Апокалипсис няма да има.

Краят на света
Краят на света
Последният ден на Земята

Колкото повече се доближаваме до заветната дата 21.12.2012, толкова повече започва навсякъде да се говори за апокалипсис, извънземни, сблъсък на планети и т.н. Медиите редовно обсъждат темата, а същевременно с това се  провеждат и научни конференции.

края на света по календара на майте
Календара на майте

Учените казват, че до сега планетата ни е била наред 4 млрд. години и няма никакъв признак за нейната гибел на тази дата. Според така известния календар на маите точно към края на годината света ще спре да съществува. Обаче те са нямали предвид точно това. От НАСА казват, това че календара на стената ни свършва на 31 декември,  не означава в никакъв случай, че и живота на Земята изчезва. Просто тогава на тази дата е поредното зимно слънцестоене, с което започва един нов цикъл. А и научни доказателства за тези предстоящи събития все още няма или не са известни.

Слуховете за Нибиру, също не са оправдани. Това е така, защото както бяхме писали в една предна тема, ако предстоеше такъв сблъсък, отдавна трябваше да има признаци за него като например да виждаме планетата на небето. Да усещаме някаква промяна в климата. Животните да подивяват. Но няма нищо такова. Да, съществува такава планета Х, но поне за момента тя не представлява опасност за земляните. Всъщност странстващата планета, за която са говорили шумерите, беше известна с това че ще ни удари през 2003 година. Но, след като тогава не се случи нищо, датата беше изместена.

Какво всъщност се има предвид под срещата ни с извънземните? Както всички знаем напоследък, освен за края на Земята се говори и много за срещи с извънземни. Двете теми се конкурират. Даже това за появата на космически гости е другата версия какво ще се случи на 21 декември тази година. Тоест, че трябва да очакваме тогава извънземните да дойдат и да започнат да отвличат хора, или просто да се покажат наяве точно тогава. Защото те може би са сред нас и сега. Това може да се разтълкува и с факта, който излезе наяве.

Американците успяха да преборят терористите от 11 септември 2001 година, успяха да се справят със заплахата „Бил Ладен“, но вече нямат с какво да оправдават военните харчове. И са измислили план, с който да го правят. Целта му е да всее страх сред хората. Скоро те щели да обявят, че извънземните съществуват, а даже и че пътуват към нас. По-късно, до 1 година, щели да инсценират и появата на „зелените“ човечета. Следователно те ще започнат да отбраняват народа и да са им нужни средства за въоръжаване. С което ще започнат и да се борят с тях. И така те ще оправдаят тези харчове. . Нападението щяло да наподобява страшната сцена от 11 септември. Догодина през март в Сан Марино ще се съберат учени, за да направят изявление към хората да не се поддават на подобни измамни „атаки“. От развоя на събитието облага ще имат съответно  руснаци, китайци и американци.

За тази информация алармираха учени събрали се на научната конференция за извънземен разум. Там е участвал и професор Лъчезар Филипов, който казва, че трябва да сме подготвени за „евентуалната среща“. За да не се поддаваме на подобни манипулации.

Според него е по-вероятно живота на Земята да изчезне, защото ние сами ще се самоунищожим

 

0 0 гласове
Article Rating
Subscribe
Изключване на известията
guest

0 Comments
Вградени обратни връзки
Вижте всички коментари