Извънземните. Те наистина съществуват

Извънземните

Извънземните

Вярвате ли, че сме сами в Космоса, мислите ли, че няма други същества … Замисляли ли сте се колко малка е Земята на фона на огромната ни Вселена? Какво се поражда във вас когато чуете думата „извънземни“ – Страх? Примирение? Недоверие? Популярността на темата, за извънземните става се по-голяма, макар че някой от нас считат това за част от научната фантастика и плод на огромното въображение на днешните съвременни учени. Знам че наистина е спорно, как така във Вселената, ще съществува друг разум, когато планетата Земя е една.

Споровете за това, те дали наистина съществуват, или това са измислици и заблуди, се водят не едно десетилетие. С понятието „извънземни” нека приемем същества, способни да правят морални избори, имащи интелект, чувства и воля.

Те наистина съществуват обаче…

Доказателства за това има още от библейски времена, а именно открити скални, пещерни рисунки и картини. Има открити буквално стотици хиляди древни артефакти, които показват, че те наистина съществуат. Рисунка в африканска пещера изобразява същество с шлем, което лети във въздуха. Съществото има големи черни очи и тънки устни. Египетски йероглифи, открити в храма на фараона Сети  в Абидос, показват че дрвените египтяни също са били посeщавани от пришълци. Поради тази причина се предполага, че египетските пирамиди са построени от извънземна цивилизация, заради големината на отделните елементи и прецизността с която са направени.

пирамидите в Египет

В Австралия са открити древни рисунки, който изобразяват същества без уста с големи глави и големи очи.

Уанджина
Уанджина – Рисунки на извънземни същества в Австралия

Предполага се,че дори Наполеон Бонапарт е бил отвлечен от извънземни през юли 1794, защото учени са открили в останки от мозъка му 0,5 инчов чип. През 2004 година, учени изследват радио вълни, които идвали от космоса. Те забелязали,че един сигнал ставал се по силен и по силен, който според тях било знак за чужда форма на живот, която се опитва да се свърже с нас. Изследователите неотдавна са открили марсиански камък в Антарктида, който съдържал фосилизирани следи от нанобактерии. Така се предполага,че на Марс наистина може да е имало живот. В планините до Антиливан съществува каменна плоскост наречена Баалбекска тераса. Предполага се, но не се знае с точност, че тя е била построена от извънземна раса. Според конспиратори Алън Бийн, четвъртият човек, стъпил на Луната, е видял стъклени куполи от древна извънземна цивилизация на Луната.

Илюстрация от 1803 г. в Уме но Чири изобразява реален артефакт, открит от японски моряци. Той е изработен от желязо и стъкло, а отвътре е покрит със странна писменост. Това е поредното доказателство, че те наистина съществуват.

Уме но Чири
Артефакт от япония

Не се знае обаче как ние хората, ще реагираме на тяхната поява, а може би всички теории свързани с тях са просто поредната фантазия. Спорно е наистина и как са изглеждали те, дали са имали ръце, или не. Спорно е дали са носели дрехи, както нас хората и колко претенциозни са били като характер. Възможно е да са били високи от 60 см до 2 метра почти, със сив до зеленикав цвят, движейки се с огромна скорост. Кой знае?

Автор: Дадос

0 0 гласове
Article Rating
Subscribe
Изключване на известията
guest

0 Comments
Вградени обратни връзки
Вижте всички коментари