Какво ли е това?НЛО?

НЛО
НЛО
Неидентифициран летящ обект

Интересен обект е заснет в небето над София ден преди земетресението.  Това подобно на летяща чиния НЛО  е видяно във витошкото подножие. Очевидци разказват,  че появата на обекта била съпроводена с шум наподобяващ  скъркане на метал високо в небето.  Подобният на летяща чиния апарат увиснал за около 20 секунди в небето след, което с плавни движения се е отдалечил в посока  Перник.  Интересното е , че много от наблюдателите на това  интересно явление  почувствали силна болка в главата и сънливост .

Всичко това може да ни говори, че можем да правим връзка с земетресението и извънземна цивилизация.

Дали едно така обичайно явление, като земетресението не е предизвикано от извънземни цивилизации и с каква цел? – Това е въпрос тепърва ще разискваме  на нашият сайт.

Какво ли е това?НЛО?
5 (100%) 1 vote[s]

1
Оставете коментар:

1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Венеция Катани

Болки в главата,сънливост,дори изпадане в несвяст е характерно за някои хора,при наближаването на земетресения или някои други природни бедствия.Тези хора го усещат различно.Зависи от растоянието,силата и времето.Някои го усещат 1-2 часа преди да стане,други в момента.С растоянието същото.Ако е далеч,болката в главата е по-слаба,но пак зависи от силата на бедствието.