Камъни в бъбреците лечение без операция

Камъни в бъбреците – лечение с лимони и целина

В тази публикация  ще ви разкрия един  метод за премахване на камъните в бъбреците . Тъй като не съм лекар, а просто съм бил наблюдател на такова лечение всеки сам решава дали да опита да премахне камъните от бъбреците си с народната рецепта, която аз ви представям.

Бях само страничен наблюдател и лично аз не съм се лекувал с тези билки за камъни в бъбреците, но реших да споделя с вас защото се удивих от резултата. Бях свидетел как 2см. камък в бъбрека просто изчезна и то за 7 дни без операция. Само с пиене на отвара от целина и лимони. Преди да започне лечението бях много скептичен и не вярвах въобще, че ще помогне.

камъни в бъбреците

Как узнах за метода?

Мой роднина попадна в болница с болки в бъбреците.  Когато направиха изследвания се оказа камък в бъбрека . И то голям цели два см.! Освен камъка, констатираха и пясък в бъбреците. При изписването, докторите казаха, че този камък трябва да бъде разбит с ултразвук или да се направи хирургическа операция за да бъде изваден.

Прибрахме се у дом и той започна да се подготвя за разбиване на камъка с ултразвук (това за него беше по-приемливо, защото не искаше да го режат). След около седмица отиде на разбиване. Разбиването на камъка с ултразвук, обаче не беше успешно и той се прибра отново вкъщи и започна да се подготвя за операция.

Преди операцията, решихме да обиколим заедно някоя друга болница и да търсим решение за премахване на камъка от бъбрека без да се оперира. Ходихме в различни болници и всички потвърдиха наличието на камък. Казваха, че единственият начин да излезе камъка от там е операция.  Докторите говориха дори, че сега има някакви лазерни операции, които са безкръвни. Предлагаха ни хирурзи и специалисти… Здравни пътеки…

Багажът за операцията вече беше събран, когато трябваше да отидем до столицата по някакъв друг въпрос. Там решихме да направим последен преглед – никой не иска да го режат без да е сигурен на 100% нали? Стояхме пред кабинета на доктора, дълго чакахме, лекарят беше зает почти половин ден. Най-накрая бяхме приети, той започна изследване с ехограф и накрая заяви -„простата ви е добре!“ . Проблемът обаче не беше в простата, след това уточнение, докторът видя на монитора камъка в бъбрека, който си беше там цял и невредим.

Може би смутен от объркването с простатата, докторът каза: „Ще ти дам рецепта за камъни в бъбреците и ще ме споменаваш цял живот. Ще ти кажа, как да премахнеш камъните в бъбреците без операция“. Уточни, че рецептата работи и при пясък в бъбреците.

Премахване на камъни от бъбреците – рецептата която помогна:

Необходими билки (продукти) за 1 ден лечение :

лимон

  1. Два лимона
  2. 1/4 корен от целина

Приготвяне на отварата:

  1. Нарязваме целината на малки парченца .
  2.  Варим я 5 минути в кипяща вода 5 чаени чаши вода 1 чаша целина (Правим отвара от целината, отварата трябва да е наситена , като чай).
  3. Охлаждаме до стайна температура и прецеждаме отварата.
  4. Изстискваме сока от лимоните. Към охладената до стайна температура отвара се добавя сока от двата лимона.

Пие се по една водна чаша 4 пъти на ден. Така се пие общо 5 дни (според доктора), въпреки, че моят роднина пи  7 дни .

Не се пие от хора:

  • Със запушени и болни бъбреци
  • Бременни
  • Деца

Моля консултирайте се преди употреба с лекар.

отвара

Ефекта след 7 дни

Изминаха 7 дни и ние решихме да отидем в местната болница да проверим резултата от лечението. Нито аз нито моят роднина вярваше, че ще има някакъв ефект от пиенето на отварата, но и двамата се надявахме да е станало някакво чудо.

Аз останах, навън и изчаках да мине прегледа и когато той излезе каза: „Нямам камъни, абсолютно са им чисти и двата бъбрека!“. Помислих, че се шегува саркастично. Но той потвърди, че наистина няма камъни нито пясък в бъбреците.

След това, обиколихме още един – два специалиста на други места, които също потвърдиха липсата на камъни в бъбреците. А болницата, в която правиха разбиването с ултразвук веднага се опитаха да оберат лаврите, като казаха, че това е тяхна заслуга. Въпреки, че те сами бяха признали преди това, че разбиването не е дало никакъв резултат и искаха да правят операция за изваждане на камъните от бъбреците.

Тази рецепта аз споделих с много хора, които страдат от пясък или камъни в бъбреците. Споделете я и Вие в социалните мрежи, нека има повече излекувани хора без операция. И обезателно напишете в коментарите, какъв е резултата от лечението при Вас.

Сподели в социалните мрежи:

Subscribe
Изключване на известията
guest

0 Comments
Вградени обратни връзки
Вижте всички коментари