Контакт с извънземни

белите сиви

Почти всички хора срещали се с извънземни същества или летящи  чинии, споделятq че изпитват огромен страх, стъписване и невъзможност да реагират нормално и адекватно. Това навежда на мисълта, че извънземните притежават някакво  психотронно оръжие. Това оръжие поразява психиката на човек за определено време, като влияе както на  централната нервна система, така и на вегетативната нервна система.  Напимер жена от Пловдив  споделя за      UFO port:

извънземни
НЛО

-Видях високо в небето някаква    оранжева светлина,   която  се показа приближи се  малко и като, че ли се изтегли назад, всичко това стана високо в небето, уплаших се без да зная защо и почувствах, че цялото ми тяло е парализирано. Опитах се да вдигна ръка и да посоча в небето  това,   което съм видяла, но ръката ми не помръдваше, опитах се  да извикам на съпруга  ми да види  и той светлината, обаче гърлото ми не можеше да издаде никакъв звук. Едва когато светлината, изчезна успях да си раздвижа ръката и да кажа:  „Виж, виж- горе в небето нещо става“.   Интересното е, че гласът ми  беше станал по груб, и някак си разтеглен, а движенията ми все още бяха забавени поне още 10 минути. В началото не бях уверена, че съм видяла НЛО  или нещо подобно, защото не вярвах в тези неща и ги разглеждах по-скоро като фантастика, отколкото като реалност, но  това преживяване  отключи в мен някакъв програмиран, инстинктивен и забравен страх, страхът от „боговете„. Този страх няма аналог с нищо изпитвано до сега от мен, може би нощем, когато съм имала кошмари, съм изпитвала нещо подобно, нещо, което ме е ужасявало и не съм го разбирала, но  сега наяве определено беше много по – стъписващо.

Друга очевидка  споделя, че е имала среща с извънземни хуманоиди, които са искали да направят  нещо с нея:

извънземни посетители
Извънземни посетители

-Бяха зелено- сиви и  лъскави , на цвят, с големи глави  и огромни очи, височината им беше около метър и половина,  видях ги в стаята, в която спя, уплаших се много исках да извикам, но нямах сила и гърлото ми беше като сковано, не можех да се движа бях като вцепенена,  едното от  съществата  ме теглеше за ръката, друго стоеше и наблюдаваше. После това извънземно, което наблюдаваше  издаде някакъв странен  звук, не зная защо аз почувствах, че казва: „Остави я, тя е страхлива, не става“. След това те изчезнаха през стената. Бях стъписана и много уплашена,  стоях така още дълго време преди да имам сили да си включа лампата и да събудя мъжа си.

Това са само два от случаите, когато извънземните влизат в контакт със  земни жители. Все пак освен, че тези случаи  доказват съществуването на извънземни цивилизации, доказват и нещо много важно, че човечеството на този етап от развитието си  едва ли би могло да се бори с извънземните. Както виждаме, те притежават  много силни психотронни оръжия,  с които ни парализират.  Не е трудно да направим извода дори,че при една война с извънземните,  те могат да обърнат нашите съществуващи оръжия срещу нас самите.  По този начин те дори няма да воюват с нас на Земята, а просто ще ни дадат знак да се самоунищожим . Всички тези запаси от ядрени бомби, които ние земляните сме произвели все някога може да гръмнат и да ни унищожат. Пример за това са  безбройните войни,  в които умряха така много хора. Умишленото създаване на организации  като армия, полиция различни служби  и подразделения за борба с хората, които са в неподчинение,  са дело на извънземните, които някой ден ще ги използват. Замислете се само, колко атомни бомби и бомби за масово унищожение, лежат някъде по света и очакват да бъде натиснат бутона, кому са нужни тези бомби, на кого е нужна сила, сила,  с която да може да унищожи  цяла държава с едно натискане на копчето ?

0 0 гласове
Article Rating
Subscribe
Изключване на известията
guest

4 Comments
Вградени обратни връзки
Вижте всички коментари
Венеция Катани

Съгласна съм,че извънземните използват психиката на земляните,за да им въздействат.Някъде съм чела,че те са с повече полукълба в черепа,затова имат много повече възможности.Затова главата им е по-голяма от човешката.Но!!!Учените са доказали,че човека използва само 30% от капацитета на мозъка си,а това е много малко.Питам се: а ако използва останалите 70%?Нали ще се доближи поне до низшите умове на някои извънземни?

Пешо
Пешо
11 years ago
Отговаряте на  Венеция Катани

Не всички ще се доближат, а само тези с повечето полукълба на мозъка, особено ако им се намират в задната част на тялото! Две в главата и две отзад – та 4…

Алекс
11 years ago

Аз също съм имал подобно преживяване, първата очевидка много точно описва усещанията, наистина човек занемява и се парализира. Моето преживяване беше преди три години и всеки ден мисля за това ….