Космически кораб на Луната (9 снимки и 1 видео)

супер ускорител

Това е, история която започва още от 2007 година. Тя е достатъчно удивителна и аз съм от части удивен, че тя остана без особено голямо внимание. Може би, редакторите са мислели, че това е достатъчно неправдоподобно за да е истина.

Да си призная честно ние си мислехме също, че това е лъжлива тревога, докато един от колегите не забеляза, че съществуват две изображения на обекта разгледани от различни ъгли и направи 3D изображение на този обект.  Резултата от работата, се намира по-долу на тази страница. Въпреки, че ние не сме уверени в достоверността на съпровождащото видео и изображение на „чуждо лице“(женско тяло) ние сме удивени от това че 3D изображението показва реален обект на луната.

Ако притежавате стари червено-сини очила за 3D можете да видите космически кораб достатъчно ясно.

Предистория:

Историята е дошла при нас от човек, които утвърждава, че е бил с особена мисия в NASA. Уилям Рутледж сега е пенсионер и живее в Африка. Той не отдавна излезе с обявление за удивителни факти за неговото участие в NASA в края на 70-те години. Рутледж утвърждава, че е приемал участие в две мисии на Луната, в това число и на успешната Apollo 19 и Apollo 20, които той казва били пуснати в края на 1976 година от ВВС база Ванденберг .

ВВС базата Ванденберг е американска военна база и космодрум в окръг Санта Барбара в щата Калифорния. Вандерберг е дом на няколко военни подразделения и място за тестване на междуконтинентални балистични ракети.

В базата се е строяло съоръжение за изстрелване на космически совалки и е почти завършено, когато се случва инцидентът със совалката Чалънджър. След инцидента плановете за изстрелване на совалки от Вандерберг отпадат.

Пише: bg.wikipedia.org

И двете мисии по думите на Рутледж, били класифицирани, като съвместни мисии в резултат на сътрудничеството на правителствата на САЩ и СССР. Те не съществуват в официалните списъци за мисии на NASA- и ако това е вярно, по очевидни причини ги няма там.

Целта на тези мисии била изучаването на голям обект от другата страна на Луната в областта Delporte-Izsak ,на който  се натъкнали по време на мисията  apollo 15. Обектът, които отдалече прилича на космическия кораб „X-Wing“ от филма междузвездни воини,както се е предполагало бил много голям космически кораб, който се е разбил на Луната или по друг начин е бил доставен на нея в древни времена от извънземните

Кораб на извънземните на Луната
Кораб на извънземните на Луната
извънземни на луната-космически кораб
Ясна снимка на космически кораб на луната.
Размери на космическия кораб открит на Луната
Колко е голям космическия кораб ? Когато ние казваме „огромен“ на нас ни е нужна друга дума за да опишем по-добре размерите на космическия кораб.

С официалните снимки на NASA можете да се запознаете на сайта: Lunar and Planetary Institute (LPI в Хюстън), който обезпечава поддръжката и услугите на NASA и планетарното научно общество.

Възстановяване на тялото на жена:

Рутледж, утвърждава, че те заедно с съветския космонавт Алексей Леонов са приземили лунния модул близо до космическия кораб и фактически са влезли в него. някой артефакти били намерени и възстановени, сред тях били и две тела на извънземни. Едното тяло било в отлично състояние и се оказало на млада жена. Женското тяло било кръстено „Мона Лиза“. Второто тяло било се съхранило по-зле и било невъзможно да се възстанови.

Тяло на жена
„Мона Лиза“ – женско тяло открито на Луната в космически кораб.

Аз помня, кой кръсти момичето „Мона Лиза“, аз или Леонов. Хуманоида на млада жена е 1.65 метра височина, чернокоса брюнетка, без дрехи, с шест пръста на ръцете. Тя е била „пилот“ устройствата за управлението на космическия апарат са били закрепени към пръстите и очите на жената. ние бяхме принудени да отрежем два кабела прикрепени към носа и. тя нямаше ноздри. Парчета сгъстена кръв и биологическа течност   бяха излезли от устат, очите, носа и други части на тялото и замръзнали там. някой части на тялото се намираха в отлично състояние например косата, а кожата и беше защитена от тънък пласт прозрачен слой. както ние вече говорихме в центавъра за управлението  на полета, състоянието ни се сурваше че е нито жив нито умрял. Ние нямахме медицинско образование и опит, но Леонов и аз използвахме тест, ние зафиксирвахме нашето био оборудване на тялото на жената и по такъв начин  я пренесохме до лунохода. Сега жената се намира на Земята и тя е жива !

Странни тръби били поставени на лицето на лунната жената те били по-късно премахнати, а тялото се прегледало и заснело на лунния модул.
Следи от писменост открити на луната

Ако видеото и историята на Уилям Рутледж  магът да бъдат фалшификация или измислица, то снимките заснети от Appollo 15 са истина и явно са реални.  това изменение на цвета на върху повърхността на снимката не е фотографски артефакт или пък изкуствено осветяване на кратера. 3D фонографията ясно показва формата и разполужението на този много необичаен обект. По-надолу ние сме взели две изображения от мисията Appollo 15 за да направим 3D изображение. За да можете да го видите ще са ви нужни 3D очила.

Appollo 15 снимка от луната
Appollo 15 – 3D фотография на космическия кораб открит на Луната

 

Превод от сайта: НЛО МИР

0 0 гласове
Article Rating
Subscribe
Изключване на известията
guest

1 Comment
Вградени обратни връзки
Вижте всички коментари
Тинко
Тинко
6 years ago

От коя раса би могла да бъде?