КОЗИРОГ | дневен хороскоп за 08.02.2021

КОЗИРОГ
Няма да се чувствате много комфортно на работа и изобщо началото на седмицата е доста изтощително за вас. Не отказвайте предложение за служебно пътуване, ще ви разсее и ободри.

Козирог 16.05 – 23.05.2016 г.

зодия

Зодия козирогПланетите на земния елемент са в много добра връзка помежду си в момента. Някои неща вече са започнали да се случват, но винаги е нужен и мотивиращ тласък – който се внася от Сатурн, намиращ се под знака на стрелец. Мотивацията идва от това, че вие или друг, изпитвате чувство на несправедливост и не можете повече да го толерирате или приемате. Или пък, ако искате да поемете по-голяма отговорност, сега получавате такава възможност. Новата луна в телец иска да ви подпомогне да достигнете по-голяма физическа и творческа изразителност. Венера и Меркурий предвиждат много красиви думи тази седмица, но също така ви помагат и да бъдете много талантливи по отношение на ръчния труд. Това е седмицата, в която може да направите нещо впечатляващо.

Любов: Акцентиращият знак на телеца, ви носи чувственост и наслада. Може да компенсирате това, което сте пропуснали или да превърнете мечтите си в реалност. Това, което е забранено, отново ви привлича страшно много, но трябва да се пазите. Дали някой ще дойде да ви прелъсти? Но в такъв случай не може да държите отговорен този човек за състоянието, в което сте.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *