ЛЪВ | дневен хороскоп за 08.02.2021

ЛЪВ
За вас този понеделник не е толкова спокоен, колкото бихте искали. Ще се намери кой да ви съобщи някакви неприятни новини. Не се доверявайте на всичко, което чуете, голяма част от съобщенията са просто “въздух под налягане”.

Лъв 16.05 – 23.05.2016 г.

зодия

Хороскоп ЛъвВашето време ще дойде към края на седмицата. Позволено ви е да преглътнете успеха! Ако през всички дни ви се наложи да работите много, това ще е изпитание за вашето търпение. И когато вече няма нищо, което да ви разсейва от това, което е важно, мислите ви ще започнат да ви погаждат номера. Например, в сряда може да имате съмнения и да решите, че вече няма да очаквате каквито и да е отзиви за вашия успех, за да не се разочаровате. Ако пък не се появят такива мисли на съмнение, може да използвате времето, за да усетите какво се случва дълбоко във вас и да определите кои въпроси наистина имат значение за вас. Със сигурност не искате да лежите само на старите си лаври, а да продължите да имате креативен живот.

Любов: Все още ли се тормозите с някаква стара история и не може да се помирите с това? Е, сега звездите са благоприятни! Връзката между Венера и Юпитер е обещаваща, особено след като Венера и Меркурий се срещат в петък, и луната минава под знака на лъва. Ще чакате ли някой да ви поиска прошка? Или ще се осмелите и ще говорите първи?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *