Любовна магия. Магически ритуали за любов

Що е то любовна магия?

Любовната магия, представлява въздействие, което укрепва връзката между двама души. Тя създава емоции и чувства на радост от взаимното  общаването, хармония в отношенията, но може да бъде съсредоточена и върху отстраняване на съперници.

Любовна магия
Снимка: UFO port

Любовната магия, е способна да гарантира вярност на партньора, да помогне при омъжване (или оженване), да се справи със самотата, да привлече в живота Ви любим или любима.

Въздействието на любовната магия , може да изчисти негативизма от живота  и да отстрани венец безбрачие.

Какво да очакваме от магическите ритуали за любовна магия?

Много ритуали при любовната магия, са направени в привличане на любов, те помагат при намирането на втора половинка, събиране с човек с който живота ви ще  се нареди и ще бъдете щастливи.

За тези ритуали и обреди става дума в авторските статии с които Вие ще можете да се запознаете на нашия сайт. Вижте менюто в ляво, раздел мистика. В много от тях аз ви предлагам магически ритуали и любовни заговори, с чиято помощ самостоятелно ще можете да привлечете любовта. Това ще стане бързо и без опасни негативни последствия от магията.

Ако се боите сами да използвате силата на любовната магия, можете да се обърнете за магическа помощ към хора вещи в занаята, за целта напишете в нашия форум това, което ви вълнува. Ако в статиите има нещо не разбираемо  не се притеснявайте да зададете въпрос в коментарите.

0 0 гласове
Article Rating
Subscribe
Изключване на известията
guest

33 Comments
Вградени обратни връзки
Вижте всички коментари
Мая
Мая
5 years ago

Не ни върви.Наскоро се скарахме с мъжът ми и той не се прибира при мен и при децата.Иска да се разделиме.Ще бъдеме ли заедно?Как да го върна и да оправя нещата между нас?Децата много страдат.

Лина
Лина
5 years ago

Здравейте искам да се свържа с вас но нямам скайп има ли друг начин за връзка с вас ?

Странен
Admin
5 years ago
Отговаряте на  Лина

skype:webdesinger100

Rada
Rada
6 years ago

Моля ви спешно трябва да се свържа с вас?

Странен
Admin
6 years ago
Отговаряте на  Rada

Здравейте, можете да ме намерите по скайп.. има го в контактите на сайта

Jana
Jana
6 years ago

Как мога да се свържа с вас..

Странен
Admin
6 years ago
Отговаряте на  Jana

Skype webdesinger100

Ангел
Ангел
6 years ago

Преди около 2 месеца се разделихме с моята полувинка с която живеехме на семейни начела! Майка и беше я излагала, че трябва да ходят някаде на работа и бе отвлечена!!! около 20 дни не знаех нищо за нея, но я намерих накрая пак в нейния дом. Само че за моя изненада имаше някакав друг, а тя не пожела да трагне след мен, което за ваички бе много чудно – поради причината че не можехме наистина един без друг! сега нямам вразка с нея никаква нито знам какво прави но знам, че се е сгодила за другия и се е преместила да живее в тях! всеки 2ри ми казва, че това просто не е тя и явно има и друг проблем…….. какав не сам сигурен но мисля че е магия!!! и аз се чуствам много отпаднал физически и психически, не мога ни да ям ни да спя и имам постоянно главоболие сарцето ми и то нещо не е добре! Моля ви помогнете ми с нещо ако можете!

Странен
Admin
6 years ago
Отговаряте на  Ангел

Разбира се че можем да помогнем, но защо да го правим?

Анетка
Анетка
6 years ago

Здравейте,как мога да се свържа с Вас?Ние преди два месеца си говорихме по скайп,но за съжаление нещо се случи с настройките и вече нямам скайп.Как мога да се свържа с Вас?

Румяна Иванова Иванова
Румяна Иванова Иванова
6 years ago

Добър ден! Искам бившият ми приятел да се върне при мен тей като го обичам повече от всичко

Странен
Admin
6 years ago

ок

Тихомир
Тихомир
6 years ago

здравейте,имам сериозен проблем.Съпругата ми изведнъж се промени много,преди две седмици замина за чужбина.Страшно много я обичам и изкам пак дасме заедно.Обичам я с цялото си сърце.Моля за помощ.

Snejana
Snejana
6 years ago

Здравейте имам сериозни проблеми проблеми с сапруга ми тои се промени коренно различен ее искам да знам дали щте се разделим

Странен
Admin
6 years ago
Отговаряте на  Snejana

Магия…

Мария
Мария
6 years ago

Здравейте,имам сериозен проблем със съпруга ми.Този човек се промени коренно

Странен
Admin
6 years ago
Отговаряте на  Мария

Искате да проверим ли ?

Sevdalina Rahova
Sevdalina Rahova
6 years ago

Здравейте. Тук не става въпрос за мен а за човека във когото съм влюбена и когото познавам от много време. Първо ще опиша той какъв беше до момента в който се запозна с тази жена. Той е много чаровен и мил абсолютен магнит за жените вечно беше със различни типичен женкар от красива по красива. И тук момента той се запознава с въпросната жена имат 1, 2 месеца връзка след което той замина в Париж да работи тя по него време е женена и с дете той я приема да живее в неговия апартамент където живее сестра му да живее заедно с нея. Така той е в Париж а тя при сестра му тя се развежда подписва се доброволно за отказване на права върху нейното дете, тя е много мила любезна със всички мазнеше се на всеки за да се харесва на всички той стана съвсем различен човек от както се запознаха без дори да се познават много. След още известно време той я кани нея и сестра си на почивка в Париж, където той и предлага брак всички са във шок това е просто необяснимо как се случва, след което той предприема стъпка да замине в Германия, където е майка му да се устрои там за да може да я изтегли нея и да живеят заедно. Така и става той отива изтегля я и след една година вдигат сватба, женят се, живеят заедно, а тя през цялото време го лъже. Спала е с най-различни мъже той разбра за някои неща, но тя всеки път го омагьосва нещо. Той е като заслепен цялото семейство му говори, че тя го мами че го оплита сама в лъжи и го омагьосва но той не вярва на нейните думи и я оправдава а дори и да са му ясни нещата си затваря очите как е възможно като той самият беше женкар и как е Възможно една жена да го прави на глупак и той да се примирява с това нещо и цялата му семейство е срещу нея, но той пак живее в заблуда постоянно го манипулира, а той неможе да се усети. Едва на 24 години а тя с 4 години по голяма разведена веднъж и изоставила едно дете за което се грижи бащата и сега е на път да роди друго дете от това момче и всеки му говори да я остави докато е време той и предлага брак. Тя си кани мъже за секс в апартамента в който той я е приел където живее със сестра му отделно аз знам за поне още 3,4 сега наскоро тук пак си имаше вземане даване с един мъж и той ги знае тези неща и всички други съм му ги казала и аз и сестра му и майка му и баща му и други приятели и той пак е запленен каква е тази любов,любов или магия усещам че той иска да е с мен но нещо не му позволява въпреки че знае толкова много неща за тази жена. Нещо не му позволява да я остави, моля ви помогне те ми.

Странен
Admin
6 years ago
Отговаряте на  Sevdalina Rahova

Моля да ме намерите по скайп за да поговорим.

Sevdalina Rahova
Sevdalina Rahova
6 years ago
Отговаряте на  Sevdalina Rahova

Има ли го някъде написан?

krasi koev
krasi koev
6 years ago

Искам любовните ни отношения да се възстановят и да съм сигурен че не ми изневерява.
Искам човешката злоба и завист да не ни разделя както се случи .
Искам да изживеем бурна и щастлива любов .
Искам да сме силно сплотени за да не успее никои да ни раздели !
Моля ви помогнете ми .. !

Странен
Admin
6 years ago
Отговаряте на  krasi koev

Здравейте, искате повече от колкото ви се дава. Научете се да давате не да искате.

bez ime
bez ime
6 years ago

Помогнете ми да се здобрим сприятелят ми. Мисля че ми изневерява и се скарахме (разделихме) Истината е че не му варвам. Помогнете ми да разбера дали ми изневерява

bez ime
bez ime
7 years ago

Искам любовните ни отношения да се възстановят и да съм сигурна че не ми изневерява. Искам човешката злоба и завист да не ни разделя както става всеки път . Искам да изживеем бурна и щастлива любов . Искам да сме силно сплотени за да не успее никои да ни раздели ! Моля ви помогнете ми .. !

Странен
Admin
7 years ago
Отговаряте на  bez ime

Искате, но в живота няма гаранции…

мария
мария
7 years ago

Не ми върви в любовта