Медитация прераждане

пейзаж море

пейзаж море

Прераждане е музика за медитация, която ще ви помогне да  се освободите от емоционалното напрежение и проблемите на миналото. Слушайки този запис вие ще се отърсите  от тревогите за да продължите живота си с нови сили и енергия. Това е мощна медитация, която ще ви помогне да продължите напред забравяйки старите  проблеми. Нека поставим едно ново начало и продължим напред, преродени и пречистени..

Преди да пуснете този запис, създайте комфортна обстановка за медитация. Най-добре е да се слуша рано сутрин или късно вечер преди сън. Но ако го слушате през деня се постарайте никой да не ви безпокой по време на медитация. Приглушете светлината в стаята, като дръпнете пердетата. Можете да легнете или пък да заемете поза лотос. Застанете така както ще се чувствате най-добре. Когато сте готови пуснете записа и го слушайте до края. След, като свърши медитацията си позволете още поне 20 минути да полежите в тишината. Това е, успех на всички! Нека се преродим за едино по-щастливо бъдеще в този ни живот.

Медитация прераждане
4.6 (91.11%) 9 vote[s]

1
Оставете коментар:

1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Dados

Преродих се с тази медитация, наистина, благодаря за което. Чувствам се много добре, изцелена все едно не съм аз. Това е вълшебство, поток от негатина енергия излиза бавно от тялото ти, изгаряйки а след това се чувстваш леко, леко, лекичко.