МКС онлайн. Онлайн камери от космическите станции

МКС гледай онлайн

Управлението на NASA транслира пряко предаване с Интернет видео в режим онлайн от международните космически станции (МКС), но можем да видим транслация онлайн от космоса само когато космонавтите или спят или си почиват.

През останалото време тези предавания от космоса са нужни за работата на МКС, въпреки това можете да уловите момента и да погледнете онлайн земята от космоса когато космонавтите на международната космическа станция си почиват. Интернет потребителите ще могат да наблюдават земята онлайн и звездното небе с очите на космонавтите от височина 350 километра над нивото на океана на орбитата.

През останалото време се показва  заставка, която показва сегашното положение и ситуация в космоса или новини на NASA около събитията орбита.

За да разберем кога космонавтите ще си почиват или спят трябва да знаем, че на МКС се използва универсално координирано време (UTC)  се изоставя на 2 часа от времето в България.

Онлайн камера от МКС 1 Онлайн камера от МКС 2 HD

А тук вие можете да видите текущото положение  на МКС на картата  на земята:

Къде се намира спътника в момента?

Освен това можете да погледате  телевизионния канал  NASA TV. Помнете , че транслацията е достъпна само, когато станцията има връзка със Земята. по време на така наречената мъртва зона, когато контакта прекъсва, зрителите могат да видят транслация от центъра за управление на полетите, записани предавания на NASA или просто заставка на екрана.

3.3 3 гласове
Article Rating
Subscribe
Изключване на известията
guest

0 Comments
Вградени обратни връзки
Вижте всички коментари