Съновник – гадатели тълкуват сънища безплатно

виртуален секс

Интересни или безлични,  отзвук от миналия ден или носещи във себе си знамения, пренасящи ни в далечното минало или рисуващи картините на бъдещето, приятни или страшни кошмари – всичко това са нашите сънища. Тяхното съдържание от древни времена е загадка за човека – в различните периоди са съществували различни тълкувания на сънищата.

Съновник
Съновник -тълкуване на сънища

Опитвайки се да разберат значението на думите, хората по-скоро са се старали да отгатнат своето бъдеще и да разберат, какво им говори съдбата. Правилно изтълкувания сън  може да разгадае така очакваното щастие към, което се стреми всеки човек или напротив да предвещае беда, болест или даже смърт. Семейното щастие и близкото венчило също могат да бъдат разгадани от съновника. Вариантите за тълкуване на съновиденията могат да бъдат много и всички те са събрани в съновници или сайтове за тълкуване на сънища.

По какъв начин сънищата са свързани със събития, които мога да случат в реалния живот на човек? Когато не спим всеки от нас получава огромно количество информация, но нашето съзнание е принудено да остави в паметта ни само важните и значимите сведения, като филтрира всичко останало. Въпреки това, човек в детайли е принуден да помни всичко онова което се случва с него във всеки един момент от времето.

Това е възможно благодарение на работата на подсъзнанието, което събира и анализира всичката постъпваща информация. Когато сънуваме нашето подсъзнание излиза на преден план, и връща на човека, който спи не забелязаната информация с помощта на сънищата- тогава пред очите на спящия се разгръщат ярки картини от някакво действие или сцена.

Именно за това значението на думите е невъзможно да бъде преоценено, въпреки че в някой случай съдържанието на кошмарите може да бъде формирано от впечетленията от изминал ден, или се явяват отражение на току що произлязло събитие. Въпреки това нашите сънища остават един неизчерпаем източник на информация и много често предсказанията направени на тяхната основа са верни.

Как да разгадаем съня си? Нашият съновник е направен за да ви помогне да изтълкувате нещата точно. За да изтълкувате съня си е необходимо да разложите нещата правилно и да определите най-ярките моменти. След това е необходимо да  добавите подробно описание на съня си в коментарите под статията, където нашите ясновидци ще се заемат с неговото детайлно и точно тълкуване.  Много скоро ще получите отговор и точно пояснение какво означава сънуваното от вас, и ако е нужно ще можете да зададете допълнителни уточняващи въпроси.

Истинското значени на сънища се определя от съвкупността на ярки моменти по време на сън, обърнете внимание на предметите, хората и животните, който са около вас в сънят ви – напълно е вероятно те да носят определена символика.

80
Оставете коментар:

46 Comment threads
34 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
25 Comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Zhani

Сънувах че е зима и си карам колата но не мога да спра натисках спирачка ръчна и накрая минах на по малка предавка и успях на следващия ден сънувах отново че е зима и беше много заледено не можех да вървя сънувах едни мои черни обувки които се пързаляха и майка ми и леля ми ме държаха от двете страни за да мога да стъпвам …

Михаил

Здравейте, сънувах как влизам в един антикварен магазин с майка ми да купим някакъв подарък, а близо до вратата стоеше едно красиво момиче. Докато майка ми купуваше подаръка аз разглеждах някакви картини. След като тя го купи ние излязохме от магазина и отвън беше момичето, което ми каза :“Здрасти, аз съм от антикварния „. Тогава се запознахме и тръгнахме на накъде заедно,а майка ми беше по-назад. Но след малко двамата видяхме някакъв човек да се мъчи на улицата нещо да изкара от устата си, а мама и още един човек веднага започнаха да му помагат. Той го изкара и след… Read more »

Панко

Здравейте …

1. Сънувах, че карам малък автомобил, минавам през една бабунка-автомобилът се преобръща във въздуха три пъти, пада си на гумите -и продължавам да карам невредим. И аз и авторобилът.

2. Сънувам, че ме гонят стадо магарета, а после отивам на голяма сватба

Моля, кажете ми за какво става на въпрос.

Жоро Рабачев

Откакто сънувах убийството на 1-вата ми братовчедка Надежда Минчева, не спирам да сънувам всякакви случки в които аз съм здрав без никакви поражения, но хората около мен или изчезват безследно или умират мистериозно пред очите ми…Най-често в сънищата ми се срещат явленията като: война, гробове, кръв, мълнии, рани включително и по мен но незначителни и най-странния факт всеки сън завършва със смърт.

Странен Уфологов

Вашия въпрос с удоволствие ще бъде разгледан от ясновидците на нашия форум. Очакваме ви!

Жоро Рабачев

Но защо всяко мое заспиване започва с непоносимата душевна болка, която разкрива картината на белия ковчег пред очите ми, нейната снимка на ковчега и сънят-видението ми като свидетел на последните и минути живот, поставен в нейното тяло, докато бяга и викаше името ми със зов за помощ…Какво ще се случи и има ли някаква връзка между датата на убийството с рожденната ми дата, понеже я убиха на 19.04.2013, а аз имах видението точно вечерта на убийството, а на сутринта имах рожден ден…Имам чуството че сънят ми предсказва нещо?

Елена Тошкова

А той мен ще ме хареса ли?

Странен Уфологов

До някъде…