Съновник – гадатели тълкуват сънища безплатно

виртуален секс

Интересни или безлични,  отзвук от миналия ден или носещи във себе си знамения, пренасящи ни в далечното минало или рисуващи картините на бъдещето, приятни или страшни кошмари – всичко това са нашите сънища. Тяхното съдържание от древни времена е загадка за човека – в различните периоди са съществували различни тълкувания на сънищата.

Съновник
Съновник -тълкуване на сънища

Опитвайки се да разберат значението на думите, хората по-скоро са се старали да отгатнат своето бъдеще и да разберат, какво им говори съдбата. Правилно изтълкувания сън  може да разгадае така очакваното щастие към, което се стреми всеки човек или напротив да предвещае беда, болест или даже смърт. Семейното щастие и близкото венчило също могат да бъдат разгадани от съновника. Вариантите за тълкуване на съновиденията могат да бъдат много и всички те са събрани в съновници или сайтове за тълкуване на сънища.

По какъв начин сънищата са свързани със събития, които мога да случат в реалния живот на човек? Когато не спим всеки от нас получава огромно количество информация, но нашето съзнание е принудено да остави в паметта ни само важните и значимите сведения, като филтрира всичко останало. Въпреки това, човек в детайли е принуден да помни всичко онова което се случва с него във всеки един момент от времето.

Това е възможно благодарение на работата на подсъзнанието, което събира и анализира всичката постъпваща информация. Когато сънуваме нашето подсъзнание излиза на преден план, и връща на човека, който спи не забелязаната информация с помощта на сънищата- тогава пред очите на спящия се разгръщат ярки картини от някакво действие или сцена.

Именно за това значението на думите е невъзможно да бъде преоценено, въпреки че в някой случай съдържанието на кошмарите може да бъде формирано от впечетленията от изминал ден, или се явяват отражение на току що произлязло събитие. Въпреки това нашите сънища остават един неизчерпаем източник на информация и много често предсказанията направени на тяхната основа са верни.

Как да разгадаем съня си? Нашият съновник е направен за да ви помогне да изтълкувате нещата точно. За да изтълкувате съня си е необходимо да разложите нещата правилно и да определите най-ярките моменти. След това е необходимо да  добавите подробно описание на съня си в коментарите под статията, където нашите ясновидци ще се заемат с неговото детайлно и точно тълкуване.  Много скоро ще получите отговор и точно пояснение какво означава сънуваното от вас, и ако е нужно ще можете да зададете допълнителни уточняващи въпроси.

Истинското значени на сънища се определя от съвкупността на ярки моменти по време на сън, обърнете внимание на предметите, хората и животните, който са около вас в сънят ви – напълно е вероятно те да носят определена символика.

0 0 гласове
Article Rating
Subscribe
Изключване на известията
guest

80 Comments
Вградени обратни връзки
Вижте всички коментари
ели
ели
9 years ago

Снощи се скарах с човека до мен и през нощта сънувах ,че сме заедно с него навън, имах рожден ден в съня ми и моята приятелка ми подари чанта със тетрадки в нея. Аз оставих чантата навън и когато се върнах да я взема заваля силен дъжд чантата беше цялата мокра мен не ме валя само гледах как вали.Благодаря ви

Петромир
Петромир
9 years ago

Отново моите сънища без смисъл: Цяла нощ санувах гаджето ми. Е поне за сега ми е, още гадже. Вчера се бяхме скарали и днес ще ме къса няма значение ето и съня : Сънувах само нея 3 съня подред:санувах, че бързамда хвана тролей 1-ца за да стигна до нея и я видях директно в тролея и тръгнахме кум басеин и бях много растроен защото тогава щеше да ме скъса, времето беше мрачно и се чувствах приятно и се сабудих … другите 2 не си ги спомням

Странен
Admin
9 years ago
Отговаряте на  Петромир

Тя днеска, няма да ви скъса.

касиопея
касиопея
9 years ago

Сънувах че пътувам с А. и стигам на брега на езеро.Там А и В се скарват и сбиват.А ме спасява от В и после ме хваща за краката и ме върти във въздуха и аз политам във водата.Там изведнъж се появява малко момиче и аз го изваждам на брега.

Странен
Admin
9 years ago
Отговаряте на  касиопея

Здравейте, много интересен сън сте сънували, предполагам че човека с име А ще ви спаси от някаква беда, която ви готви, а вие в последствие ще спасите някой беззащитен човек. Водата, обаче не е на хубаво. Водата в съня означава ядове. Ще разберете някаква истина за ваш близък.

Петромир
Петромир
9 years ago

Сънувах много интересен сън, но и много замъглен и искам да ме извините за някои думи: сънувах сън, където съм с едно момиче и съм я гушнал после я опипах и тя ми се усмихна …???Сънувах след това, че съм с някакви непознати, които са като нинджи и се състезаваха по бягане на вода …?

Странен
Admin
9 years ago
Отговаряте на  Петромир

Сънят ви е явно отражение, на това, което писахте че сте превили миналата неделя. Нинджите обаче и бягането по вода са нещо различно. Те олицетворяват ситуацията в която се намирате. Вие се стремите, към нещо силно но нямате основа под краката си и ще потънете. Приятелите и хората, с които сте в момента не ви помагат а ви подвеждат.
Преосмислете жизнената си позиция, вашия сън отново не е на добро.

галя
галя
9 years ago

Сънуван е вчера от познат човек, който не знае нищо за моя живот.

галя
галя
9 years ago

Здравейте.напоследък хора около мен сънуват разни неща за мен и ме предупреждават да внимвам.трябва ли да им се доверя.

ивалена
ивалена
9 years ago

сънувах че съм била с някакво училище а там видях много от моите приятели, видях и моя бивша учителка и аз съм отишла при нея с чантичка с гримове и тя почна да ме гримирва ….. доста странен сън какво ли значи това

ивалена маринова
ивалена маринова
9 years ago

Здравейте.сънував че съм някаде на екскурзия и минавам покрай някаква рекичка,там намерих изоставено дете на около годинка и половина.. вдигнах го и то се згуши в мен и аз го взех с себе си… какво значи всичко това

ина
ина
9 years ago

Много благодаря за отговора. Надявам се да се сбъдне…

ина
ина
9 years ago

Здравеите.Сънувах че най-после съм с любимия човек.Всичко беше прекрасно и даже се разбрахме следващия път да му ходя нагости.дали ще се сбъдне сънят ми.

Странен
Admin
9 years ago
Отговаряте на  ина

Сънят ви означава, че днес ще със свържете с него и ще уговорите среща. Ще се срещнете и ще бъдете щастливи.

Петромир
Петромир
9 years ago

Здравейте сънувах, Че е вечер една красива вечер… с звезди и с един непознат стоим и гледаме звездите, видяхме един самолет светещ в небето и той тръгна да пада на 1000 метра от нас, ние се зарадвахме и когато падна той освети блоковете с бяла красива светлина и накрая се превърна в огън и изведнъж се озовах в училище и го наблюдавах от там… интересно как се озовах в училище. След това някак си се озовах в метрото, нямаше ескалатори бяха само стълби аз опръсках един човек умишлено с вода после се качих в метрото с едно момиче което не беше гаджето ми и аз я харесах. В метрото имаше сокчета и снакс аз и дадох да пийне една глътка, но до нея беше най-омразното момче в живота ми с които се караме нон-стоп, но бяхме приятели в съня.: )

Странен
Admin
9 years ago
Отговаряте на  Петромир

Като от небето ще ви падне голямо щастие, ще имате успехи в любовта и ще се сдобрите с някой свой враг.

касиопея
касиопея
9 years ago

Сънувах че съм в родния си град и под едно дърво виждам празен ковчег и кръст за един човек който познавам. Друг познат се върти около него. В следващия момент се намирам на друго място и избирам с кого от двама мъже да тръгна .Избирам а, а другият ме гледаше тъжно и ме пита ще се върна ли.Втория го оприличих на един мъж но лицето му беше друго.

касиопея
касиопея
9 years ago

Мисля че ще имаш проблеми с гаджето.може би искаш да се разделиш с нея но нещо те спира.

Петромир
Петромир
9 years ago

Сънувах, че съм в кола с момиче с което се целувах и не беше гаджето ми изведнъж се озовах в училище и там се появи гаджето ми което ме чакаше ? .

моля отговорете ми

Сънувах, че съм до река Дунав с дядо и той правеше риба а аз се радвах и до него бяха приятелите му 🙂 ?

лили
лили
9 years ago

Сънувах че отивам в един павилион да купя ваучер за тел на приятелка.Там имаше опашка и когато дойде моят ред жената вътре каза на предишната клиенткаче добре че си е продала зъбът и тази другата изведнъж извади стотачки и започна да ги раздава.На мен ми даде 2.после ходих на пазар с тези пари.ще ми разтълкувате ли съня.

Странен
Admin
9 years ago
Отговаряте на  лили

Според древните съновници да сънуваш паднал зъб не е на хубаво, това предвещава големи неприятности и неочаквани лоши промени в живота. Като се има предвид обаче, че зъбът не е ваш, а сте страничен свидетел на събитието е възможно неприятностите да са с някой ваш познат.
Това че искате да си купите ваучер за телефона означава, че ви очаква свързване по ваша инициатива с важен за вас човек. Лошото е че сте взели пари от жената защото парите в съня са голямо нещастие, тя просто ще прехвърли част от проблемите си на вас.

С две думи за вашия сън:
Сънят ви не е хубав като и да го тълкуваме вещае лоши събития във вашия живот. Вие се стремите към нещо, което очаквате да се осъществи скоро, но то ще бъде възпрепятствано от сериозни проблеми, които ще ви се стоварят на главата зареди други хора. Неприятностите могат да бъдат избегнати, ако не се доверявате на непознати.