Нибиру – Армагедон

планетата нибиру

Септември месец Нибиру ще се вижда с просто око!

 

Едно от най-разпространените предсказания за  септември месец 2012г. беше: „Нибиру ще се появи на небесния небосклон и ще и изгрее като второ Слънце , така ще се вижда почти три месеца преди да се сблъска с Земята и тогава ще настане Армагедон.“  Вече сме  в началото на месец септември и не се вижда никаква  планета, която да е с големината колкото слънчевият диск  и да се вижда с просто око от земята.  Дали  планетата Нибиру не е просто мит или древна легенда  достигнала до наши дни  това ще разберем, когато  месец септември на 2012г. приключи защото НЛО изследователите   са

в непрекъснато наблюдение на небето и планетите и са готови да  ви информират за всички странни явления, които се наблюдават. За сега не са забелязани абсолютно никакви достоверни признаци за  появата на тайнствената планета Нибиру, но  има засечени подозрителни  радио вълни идващи от космическото пространство, което може да означава на този етап много неща включително и НЛО, извънземни, а защо не и призрачната планета убиец!

Как да наблюдаваме за Нибиру?

Планета, която всява ужас в милиони хора  все още не се вижда дори с телескоп. Но подозрителните радио сигнали,  които идват от космоса  ни карат да се замислим за това до колко планетата   е създадена от материя и въобще  от какво е създадена Нибиру.  В този ред на мисли изследователският екип на сайта  ufoport.com е склонен да разглежда  планетата скитник, като  не- материална а енергийна планета. Т. е. Нибиру  не се състой от материя а от енергия, която не може да бъде видяна с просто око обаче може да бъде засечена от обикновен радио приемник. Така, че ако сте решили да наблюдавате  за Нибиру с телескоп няма как да я видите, но с радио вие може да  проследите нейното движение из слънчевата  система. Понеже планетата мени постоянно  своята честото на радио вълните  ние не можем да ви дадем  точна  информация къде се намира тя и на каква честота да я слушате.

До колко Нибиру може да бъде опасна?

Нибиру
Енергийна планета!

Ако предположенията на НЛО изследователите са верни, че Нибиру е енергийна планета т.е. кълбо  от енергия, което се движи из слънчевата система, то  опасността от нея би била  също толкова голяма,  както от материална планета.   Дори според Айнщайн   и неговата  „теория на относителността“ е така, понеже той  разглежда  материята и енергията, като едно и също нещо съставляващо вселената, като не прави разлика между двете.  При сблъсъкът на Енергийната планета  с Земята едва ли биха останали живи твари  цялата земна атмосфера  би се възпламенила за мили секунди при, което  всички живи организми биха загинали , би настъпил Армагедон.

 

 

 

0 0 гласове
Article Rating
Subscribe
Изключване на известията
guest

5 Comments
Вградени обратни връзки
Вижте всички коментари
dimiyar d r
dimiyar d r
11 years ago

i belive in GOD

seabank
seabank
11 years ago

цялата земна атмосфера би се възпламенила за мили секунди

Стефан Станев
Стефан Станев
11 years ago

Какъв е източника на тази информация, понеже освен легенда и мит няма абсолютно никакви доказателства или становища на учени относно съществуването на този обект.

admin
admin
11 years ago
Отговаряте на  Стефан Станев

Източника на иформацията е собствено разследване на сайта ufoport.com.

admin
admin
11 years ago

Знаете ли защо 90% от хората искат Нибиру да съществува? Защото много хора се надяват на армагедон. Армагедонът е смърт не самотна и интересна. Всички рано или късно ще умрем, обаче е обидно да умреш сам!