НЛО над езерото Иртяш в Русия

Мненията на уфолозите са разделени, едни смятат, че това е просто прашинка на обектива на фотоапарата, но други изследователи считат, че обекта на снимката е истинско НЛО.

Жител на Озерск (Челябинска област) познат в Интернет като Андрей качил на сайта: ozersk74.ru необикновена фотография. Над водната повърхност на езерото Иртяш се вижда някакъв странен летящ обект. Мъжът описва появата на обекта така:

„В днешния ден аз станах свидетел на това, как зад облаците излезе някакъв странен цигарообразен обект, коxто нависна над езерото за 15 секунди и изчезна. За краткото време, за което го наблюдавах успях да направя само една снимка.“

В коментарите под снимката веднага се разгоря яростна дискусия, едни считат, че това което виждат на снимката просто е непочистения обектив на фотоапарата и даже това е парче от нещо прилепнало към обектива и излязло в последствие върху снимката. Или пък някаква материя носено от вятъра или малък парашут.

Други потвърждават, че в този ден нещо неизвестно наистина е била над езерото Иртяш:

„Аз видях това също НЛО, в шок съм от видяното. Също от начало си помислих, че това е парашут или нещо носено от вятъра, но когато то внезапно изчезна дълго гледах към  Каслей, обаче уви то повече не се появи.“ -Съобщава гражданка на РФ.

„Аз също го видях, стоях до парапета на брега, около „Нептун“. От лявата ми страна нещо започна да се движи. Когато се обърнах и го мярнах за секунда то изчезна мигновено. Приличаше на найлон с който се пързалят зимата по леда на езерото, но защо така високо летеше и защо беше черен на цвят?“

Някой си спомнят аналогичен тайнствен случай: „В нощта на 18 срещу 19 юли видях в небето бял балон от които излизаше  дълга следа в небето. Търсих информация в Интернет но никой нищо не не знаеше, по-късно установих, при разговор със моята съседка, че тя също го е видяла. – Споделя очевидка от Челябинска област.

 

0 0 гласове
Article Rating
Subscribe
Изключване на известията
guest

0 Comments
Вградени обратни връзки
Вижте всички коментари