НЛО над София 2014 г. кв. Банишора

Строго секретно

Пиша ви по повод случката от 2014 г.
Беше около 3 ч. през нощта живеех на 7 -ми етаж и докато гледах някакъв филм нещо започна да ми свети в периферията на окото(като ярка звезда) и започна все по-силно в един момент отидох до прозореца и видях как се спусна нещо огромно може би 100 метра кръгъл обект в диаметър.
Направо се сковах от шок върнах се седнах на леглото за около 2-3 секунди после пак се върнах. Обекта беше безшумен като чели се чуваше леко жужене, беше огромен най-шокиращото нещо беше това, че имаше огромни нещо като прозорци през средата на кораба. На прозорците се виждаха сенки на 3 тела наблюдаващи от горе в прозорците имаше светлина телата им се виждаха в тъмни сенки. Бяха много високи по тънки и дълги, ръцете им бяха доста дълги под коленете стигаха.

След по-малко от минута корабът се качи плавно нагоре и влезна в облаците като ги освети и плавно светлината изчезна.

Изпаднах в нещо като шок от видяното в продължение на 2-3 години не споделих с никой видяното, но с времето страха изчезна и дори ми е много интересно всичко около това започнах да се интересувам от НЛО, разбира се започнах да споделям видяното и хората обикновено вярват защото ме познават като сериозен човек )

Бих искал да знаете че, не можах да ги заснема, опитах но капака на телефона които се плъзга за да включи камерата се беше счупил и като превключвах на снимки само стартираше за секунда камерата и изчезваше за съжаление нищо не стана. После разбрах, че ако задържа капака с пръст би могло да снима но, карай.
Държа да отбележа, че мой приятел е видял същият обект, докато разговаряхме 2-3 г. по късно, той посочи точното място на което го в видял и това описание точно отговаря на мястото където аз го видях.

Благодаря за вниманието и знайте, че нищо не съм спестил в разказа си, нито съм преувеличил.

Бих се радвал ако има някакви сбирки на хора с подобни убеждения които да обсъждат нещата случващи се около нас и над нас.

Сподели в социалните мрежи:

Subscribe
Изключване на известията
guest

1 Comment
Вградени обратни връзки
Вижте всички коментари
brankov
brankov
10 years ago

Вие преценете да ли е било истина от мен е 100% пък и други са го видяли!