НЛО – строго секретно!!!

извънземни

 

Строго секретно
Прословутата снимка от секретните архиви на българските тайни служби!

Строго секретен архив от българските тайни и секретни служби излезе наяве! Множество секретни доказателства за съществуването на НЛО и извънземен разум бяха  публикувани в сайта на българските НЛО изследователи UFOport.com. Сред множеството снимки, текстови разкази и видео материали се отличи една снимка направена на пътя  от Кнежа  за Плевен. На снимката се вижда как неидентифициран летящ обект (НЛО) е заснет над пътя. От високото качество на снимката се разбира, че това е истинска снимка на реално НЛО. Странното в случая е, че след появата на странният летящ обект в небето, в околията на град Кнежа се появили чудни кръгове в нивите. А  в последствие се установило, изчезването  на 8 човека от селата  в община Кнежа. Всички изчезнали са били в неизвестност повече от 2 години и са били вписани в гарафата „безследно изчезнали„. Но точно след две години и 11 дни те се появили така внезапно ,както са били изчезнали. Просто в един и същи ден и един и същи час те се указали в своите домове или на местата където са би ли изчезнали. Още по-интересен е факта, че  изчезналите хора нямат никакъв спомен да са били отвличани, нито да са контактували с извънземни. За тях времето сякаш е било спряло те отричат категорично факта, че са изминали повече от две години. Например човек, който е похитен от полето разказва:

„Аз не съм ходил  никъде днес и не мога да разбера защо е този интерес към мен? За какви две години говорят тези луди доктори и полицай аз днес цял ден съм бил на работа на полето!!!“

Като разбирате той не осъзнава факта, че са изминали две години и е загубил реална представа за изминалото време.

Една от жените отвлечена от извънземните споделя:

„Излекувана съм имах огромен тумор в гърдите сутринта ходих на доктор в Плевен- каза ми лошата новина! Сега се връщам с колата от там а пред къщи ме очакваше цяла армия от изследователи, доктори  и секретни служби.  Направиха ми изследвания а туморът го няма! Не зная, може би е докторска грешка или нещо  друго, но докторите твърдят, че съм остаряла на две години от момента когато е направена снимката, Така че незнам какво да мисля, радвам се и съм уплашена. Може би наистина съм била отвлечена от извънземни или НЛО!

У всички отвлечени хора се наблюдава ефекта на изцелението, всички са били болни и излекувани от извънземните.