НЛО – строго секретно!!!

извънземни

 

Строго секретно
Прословутата снимка от секретните архиви на българските тайни служби!

Строго секретен архив от българските тайни и секретни служби излезе наяве! Множество секретни доказателства за съществуването на НЛО и извънземен разум бяха  публикувани в сайта на българските НЛО изследователи UFOport.com. Сред множеството снимки, текстови разкази и видео материали се отличи една снимка направена на пътя  от Кнежа  за Плевен. На снимката се вижда как неидентифициран летящ обект (НЛО) е заснет над пътя. От високото качество на снимката се разбира, че това е истинска снимка на реално НЛО. Странното в случая е, че след появата на странният летящ обект в небето, в околията на град Кнежа се появили чудни кръгове в нивите. А  в последствие се установило, изчезването  на 8 човека от селата  в община Кнежа. Всички изчезнали са били в неизвестност повече от 2 години и са били вписани в гарафата „безследно изчезнали„. Но точно след две години и 11 дни те се появили така внезапно ,както са били изчезнали. Просто в един и същи ден и един и същи час те се указали в своите домове или на местата където са би ли изчезнали. Още по-интересен е факта, че  изчезналите хора нямат никакъв спомен да са били отвличани, нито да са контактували с извънземни. За тях времето сякаш е било спряло те отричат категорично факта, че са изминали повече от две години. Например човек, който е похитен от полето разказва:

„Аз не съм ходил  никъде днес и не мога да разбера защо е този интерес към мен? За какви две години говорят тези луди доктори и полицай аз днес цял ден съм бил на работа на полето!!!“

Като разбирате той не осъзнава факта, че са изминали две години и е загубил реална представа за изминалото време.

Една от жените отвлечена от извънземните споделя:

„Излекувана съм имах огромен тумор в гърдите сутринта ходих на доктор в Плевен- каза ми лошата новина! Сега се връщам с колата от там а пред къщи ме очакваше цяла армия от изследователи, доктори  и секретни служби.  Направиха ми изследвания а туморът го няма! Не зная, може би е докторска грешка или нещо  друго, но докторите твърдят, че съм остаряла на две години от момента когато е направена снимката, Така че незнам какво да мисля, радвам се и съм уплашена. Може би наистина съм била отвлечена от извънземни или НЛО!

У всички отвлечени хора се наблюдава ефекта на изцелението, всички са били болни и излекувани от извънземните.

0 0 гласове
Article Rating
Subscribe
Изключване на известията
guest

4 Comments
Вградени обратни връзки
Вижте всички коментари
admin
admin
11 years ago

Сайта умишлено, скрива имената на хората за да запази личния живота на пострадалите, само можем да уточним, че те сега се намират в клиника за реабилитация !

mefo
mefo
11 years ago
Отговаряте на  admin

Звучи интересно.
Каква ли е истината….?