НЛО в България

нло в българияВ България се говори за извънземни и НЛО от много време. Темата за летящите чинии и зелените човечета идващи от друга планета все още не  е изчерпана. Почти всеки гражданин на нашата българската държава, може да се похвали, че е виждал извънземни, някой дори твърдят, че са били отвличани на космическите кораби и върху тях са правени опити и изследвания, посаждане на ембриони от извънземни или просто раждане на извънземните бебета. Други смятат, че извънземните са идвали в България, за да помогнат на страната ни да се измъкне от тежката галактическа криза, в която е попаднала.  Къде е истината? Защо извънземните всъщност посещават България? И най-важния въпрос: Кой българи се смятат за извънземни същества?

НЛО

НЛО, съкращение от Неидентифициран летящ обект е термин, с който най-общо се означава всеки летящ обект или небе сна аномалия , които не

Стоп! Землянино,българино, не чети нататък текста по-надолу е написан под хипноза от извънземните когато кацнаха в Добрич и може да ти се стори странен, той е само за хора от шеста раса и нагоре!

НЛО в България
Картинката е предназначена за хора от шеста раса и нагоре. Само те ще видят НЛО-то, другите не!

Извънземните посещават България с цел да вземат нашите ресурси и да ги отнесат през 9 планети в десета планета и през 10 галактики в 9 галактика. както се казва:“Галактики много, а извънземни малко!“ Та за това им се налага, да бродят из космоса на такива разстояния, като едни междугалактически стопаджии да преминават на ден от 20 до 30 хиляди светлинни години за да дойдат в нашата България да вземат някой друг ресурс, който ние българите сме пропуснали да вземем още и да ощетим сами себе си. Ето защо в България се наблюдават постоянно странни явления НЛО, комети без опашки, метеорити от земен характер и извънземмни и криещи се от обратната страна на слънцето някъде в дебрите на млечния път.

Ей, четеш ли още ? Нищо не разбра нали? Нищо чети нататък има още за извънземните написано още по загадъчно.

<b „>НЛО, съкращение от Неидентифициран летящ обект е термин, с който най-общо се означава всеки летящ обект или небесна аномалия, които не могат непосредствено да бъдат идентифицирани с познати физичнихимични или метеорологични явления, нито с позната земна техника.

Така казват от http://bg.wikipedia.org/, обаче отнася ли се това за Българския вариант на НЛО (UFO) ! Не в нашата красива България НЛО се възприема обезателно като летяща чиния пълна с току що нарязана зелени краставици и червени домати, отгледани на някоя космическа станция. Обезателно това НЛО работи на керосин не по-малко от 42 градуса и се смазва с сладки приказки за извънземни раси, шести раси, зелени човечета и мръсни марсианци готови на всичко за да се доберат до Земята.

НЛО в България Плевен
Къде е НЛО-то?

НЛО в България? За това пишех нали? Та загадките  с тези български НЛО-та са толкова много, че големите астрофизици и уфолози по цял ден си блъскат главата и дебнат да хванат някое извънземно същество, дошло от галактика на майната си да им разкаже, какъв е живота на тяхната планета и защо не си стоят в тяхната част от космическото пространство, а са тръгнали с тези летящи чинии да завладяват вселената и да идват в България.

Кой са българските извънземни:

<b „>Извънземен живот се нарича живот, който е възможно да се е зародил извън пределите на Земята. Сродното понятие извънземна цивилизация се използва за предполагаеми интелигентни форми на извънземен живот. 

bg.wikipedia.org

Това обяснение дава wikipedia когато обяснява, кои са извънземните форми на живот, то се отнася и за българските извънземни, ако приемем факта, че те са представители на извънземния живот у нас.

Извънземните може би идват в България през 2014 г. ще бъдат наблюдава ни много НЛО, звездолети, висши гости от галактиката на  зелените човечета с големи очи и най-вероятно изплюти от някоя черна дупка космонавти от полета до Луната или Марс. Българи, готови ли сте за среща от трети вид? България готова ли си за среща с НЛО?

Блогът на ufonlo :: Отвличане на крава от НЛО

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg. Видео от 1983 г., показващо как НЛО отвлича крава и след това изчезва. Няма данни за мястото, където е …

Тук има видео материали заснети в България от видния български уфолог: Странен Уфологов  – Моя милост:

Моля, моля, ако се досещате  какво съм имам в предвид, когато съм писал тези мисли за НЛО в България драснете два реда в коментарите, че да разбера и аз.
<div“>

<div „>

От петък 13-ти до Видовден – пожар, наводнение и НЛО край …

Между пълнолунието на петък 13-и и Водовден, тази събота над Средна гора, близо до Казанлък е наблюдавано още едно необичайно явление – НЛО. За него е съобщил Николай Колев, секретар на читалището в село Средногорово.
0 0 гласове
Article Rating
Subscribe
Изключване на известията
guest

1 Comment
Вградени обратни връзки
Вижте всички коментари
Иван Иванов
Иван Иванов
7 years ago

По-голяма боза не бях чел до този момент. И моля стига вече с тази шеста раса. Няма такова нещо. Това е българска измислица, която се възприема вече за истина.