Някой знае ли какво е любовта?

какво е любовта

какво е любовта

Обичаш любимата си играчка, любимата храна, любимият филм, любима песен. Добре де какво е да обичаш човек, какво е да си влюбен! Веднъж едно малко детенце попитало майка си – „Мамо, защо ме обичаш?“, а тя ми отвърнала -„След време, ще разбереш!“ Никога не можеш да разбереш, какво е да обичаш някого, какво е да си влюбен докато сам не го изпиташ, а това е… нямам думи да го опиша, трудно дори невъзможно понякога. Това е нещо фантастично, вълшебно, когато я погледнеш в очите, тя те изпепелява или боли страшно много. Тя те кара да виждаш през своите очи, един по различен свят. Любовта има в себе си и болка, и сълзи, и щастие, дори радост, горчива любов, тежка, незабравима. Как да я опиша , като неведнъж съм минавал през нея, как да опиша това чувство на трепет и вълнение в сърцето, тя те пронизва като стрела, изстреляна от някой купидон. И аз съм обичала любима играчка, любима храна и любима песен, това е лесно наистина, но да обичаш човек е трудно, може би повече от трудно, думите не ми стигат.

Лудост ли е да обичаш някого и да му се отдадеш напълно и дълбоко,че чака да забравиш за себе си и за него. Любовта е щастие, да обичаш значи да си щастлив. Може да ви прозвучи странно, но любовта, е като зъбобол за сърцето. Безкрайна вселена между де същества в началото на своята младост, направили първата крачка към своята страст, пламък и взаимно изпепеляване. Любовта прощава всички грешки. Ние носим любовта със нас, няма еквивалент на това да обичаш, обичай първо себе си, след това и другите, прощавай им както те прощават на теб. Това е най хубавото чувство на света Любовта не може да се опише наистина.. Обичайте се и бъдете обичани. Тя е навсякъде.

Автор: Dados

0 0 гласове
Article Rating
Subscribe
Изключване на известията
guest

2 Comments
Вградени обратни връзки
Вижте всички коментари
Anonymous
Anonymous
6 years ago

Любов е да обичаш истински,до болка въпреки че са те предавали и убивали хиляди пъти без причина! Любов е мечтите ти да са там където е любимият човек!