Мистика Ясновидство и гледане

Онлайн гадаене безплатно

Онлайн гадаене

Гадание на любов

Искате ли да узнаете своето бъдеще или безплатно да ви врачуват на любов за любимия Ви. Тук сте верния адрес! При нас вие ще откриете най-доброто гадаене  на любов и други онлайн гадания. Разбулващи завесата и тайните на бъдещите събития. На вашите услуги са: карти Таро, карти Ленорман, Руните на Один и още много интересни и съвършено безплатни онлайн гадания. почти всяко гадание на ufoport.com се отличава с своята точност и интересно изпълнение.

Онлайн гадаене

Гаданието онлайн, е най-достъпния и легален инструмент за извличане на необходимите данни от информационното поле на земята. И съвсем не е нужно за това да обладавате някакви особени знания и свръх способности. Достатъчно е, просто да изберете инструмент чрез, който ще получавате информация, а така  също трябва да се придържате към определени правила по време на сеанса онлайн гадание. Ако точно следвате всички стъпки, вие обезателно ще получите необходимия резултат и ще можете в някакви рамки да влияете на  своето бъдеще. Днес без да се отдалечавате от компютъра, ще можете безплатно да разложите онлайн гадание за любов на вашата втора половинка, или да попитате картите за съвет по някой друг важен въпрос. Но въпреки това, не си струва съвсем да се отдалечаваме от реалността и напълно да се доверяваме на  предсказанията, не забравяйте  сами да оценявате ситуацията и да си правите сами изводите въз основа на своята интуиция и шесто чувство.

Отделно ми се иска да кажа за любовното гадаене и предсказани. Гадаенето на любов се ползва с голяма популярност в целия свят. Любовта е най-важното и стойностно чувство в нашия живот. Навярно всеки човек поне веднъж е изпитвал цялата гамата на тези радостни емоции.  Ако гадаем на любовта на нашия любим човек, ние можем да узнаем истинските чувства, които той изпитва към нас. Можем да бъдем уверени в бъдещето или обратното, да потвърдим  възникналите в нас подозрения. При нас ще можете да изберете, най-удобното на ваш поглед онлайн гадание на любов и с негова помощ да разбере нещо за вашия бъдещ партньор . Всяка гледка е представена на сайта за гадание безплатно.

На  любовни отношения: Популярно безплатно гадаене, ти карти достатъчно пълно и вярно ще опишат отношенията към вас на  вашата втора половинка. Използват се само на старите анкерни таро.

Старинен пасианс: Навярно най-популярното онлайн гадаене на сайта. Вие подреждате картите на пасианса и събирате картите, които съвпадат една с друга. По техните картинки, Вие ще можете да прочетете своето бъдеще и да направите прогноза  за каквато и да е важна работа.

Гадаене на Да и Не: Това е едно от най-популярните гадания в мрежата. За разлика от картите Таро, тук всичко е много просто. Вие задавате въпрос, и получавате точен отговор с Да или Не. Но ако такъв лаконичен отговор, на вас не ви стига, можете да изберете някое друго онлайн врачуване.

Древен оракул: Вие избирате от списъка най-интересните за вас въпроси, и след един  клик на мишката оракула ще ви даде верния отговор. не ви съветвам да се отнасяте, към полученото предсказание сериозно, това е по-скоро игра от колкото сериозно предсказване на бъдещето.

Книгата на промените: Пред вас е една от, най-старите системи за предсказване на бъдещето. Онлайн версията на това безплатно гадаене, включва в себе си източната, по-философската интерпретация на отговорите, от колкото западната, която се счита, за по-точа и разбираема.

Черните карти на Ленорман: Много интересно е хвърлянето на картите на Мадам Ленорман. С поща им вие ще можете да достигнете до отговор, на интересен за вас въпрос. Това врачуване, ще ви открие бъдещето и ще ви даде няколко ценни съвета, за постигането ненужния ви резултат.

Астрологически пасианс:Използваме го в тези случай, когато искаме да разберем вероятността да се случи някакво събитие. Вие, избирате вашия зодиакален знак, и колкото повече той съвпада в процеса на нареждането на картите, толкова по-голяма е вероятността до се случи даденото събитие или низ от събития.

Определяне на силата на любовта: Това е още едно интересно онлайн гадание на любов, колоната от карти ще ви покаже до колко силно вашата втора половинка ви обича, като максимума е 100%. ако в колоната има две карти с еднаква стойност, например две валета, които лежат едно до друго то това повишава с 10% силата на любов.

Игрални кости: Красиво безплатно гадаене за любов, вие ще разберете до колко вашият любим ви обича. две игрални кости, ще дадат отговор, на вашия въпрос.

Но това далеч не е всичко, на нашия форум вие ще можете да зададете въпрос на професионални гадатели и врачки, които безплатно да ви отговорят на всички интересуващи Ви въпроси онлайн.

Важно прочети!
Скъпи потребители, ако изпитвате затруднения да напишете тук коментар , поради неудобството да превъртат всеки път на страницата до долу, можете да се присъедините към нашия Форум, където вашите въпроси ще бъдат разгледани индивидуално и с нужната компетенция от ясновидците.
Сподели в соцоалните мрежи:

767 Отговора

 1. Влюбена съм в един мъж с когото сме в много странни отношения ,да не кажа че в момента нарочно е сложил бариера между нас. Ще ме потърси ли той сам,ако аз спра да се занимавам с него? Има ли шанс да бъдем сериозно заедно?Той изпитва ли нещо към мен?

 2. С мъжа ми се скарахме ще заживеем ли отново заедно и ще се променили той както казва?

 3. Ще се преместим ли да живеем със семейството ми в чужбина в най-скоро време? Благодаря предварително!

 4. Семейна съм и съм влюбена в семеен мъж ще имали развитие ще бъдем ли заедно

 5. Здрвеи те харесах ме си къща но продавячи те се бавят какво ще стане ще я купим ли или няма да я продадът на нас

 6. От пет години имам връзка с мъж, който много обичам,но тази връзка няма никакво развитие и си мисля,че е време да приключа, но как…

 7. Ще забременея ли скоро или не мога да имам деца?

 8. Имаме ли бъдеще с приятеля ми?Ще ми предложи ли брак?

   1. От 4г. сме заедно,и наскоро ми каза,че иска малко време,казва че много държи на мен и ме обича,просто иска да остане малко сам,аз много го ревнувам.

 9. Ще бъда ли отново с моя приятел Майк?

 10. Моля Ви да ми отговорите изневерява ли ми човека до мен,ще останем ли заедно?
  Имаме доста проблеми ще успеем ли да ги преодолеем?

 11. На 55 години съм и самотата ми тежи Моля кажете ще спешна ли подходящ мъж

 12. Имам доста сериозни проблеми с половинката и финансови.Ще успея ли да ги разреша.

 13. Ще си останем ли само с нашите деца и другите ще си тръгнат ли

 14. Здравейте става въпрос за сериозен здравословен проблем.Да се оперирам или не.

 15. Искам да разбера дали ми е направена магия с моя любим сме заедно 6 години но нещата от 2 месеца не вървят на добре

 16. Здравейте. Аз работя в Гърция като болногледачка и работата ми става все по трудна тук където съм. Преди няколко дни ми се обадиха за работа в Германия пак при Гърци в таверна с по голяма заплата но незнам заслужавали си или не ,ако може дами кажете вие как виждате имали бъдеще в Германия работата или не. Благодаря ви предварително

 17. Дащеря ми и приятеля и ще се омажат ли. Ако имат нещо направено как да го развалим.Защото мисля имат напраено нещо.

 18. Ще бъда ли с мъжа който обичам,преди 9 г бяхме влюбени един в друг но не си признахме,разминахме се.Сега след 9 г отново се чухме и споделихме че имаме още чуства и тръпка един към друг,макар че са минали 9 г.Разбрахме се да се виждаме,но жена му разбра,скарахме се и от 20 дена не сме се чували.Макар че той на следващия ден след като жена му разбра и се скарахмеи се обиждахме ми се обади да ми се извини за всички лоши думи.Мъжът се казва Стоян Стоянов 38г роден е на 01,10,аз съм родена 04,07,1973

   1. Мъжът ми ще започне ли на нова работа от вторник?

 19. Ще се събера ли с мъжа ми петър павлов петров 16.04.1977.има ли друга жена до него в момента?ако ае аънерем ще имаме ли дете

 20. Ще успея ли да помогна на сина си, за преодоляване на проблемите му?

  1. От 3 месеца сина ми има големи проблеми и настана обрат в живота му. Ше успее ли да се пребори с неприятностите и ще завърши ли всичко в негова полза? Хората които се опитват да му помогнат надеждни ли са?

 21. Имам извънбрачна връзка,която се превърна в смисъл на живота за мен,не знам какво намерих в този човек,но живота ми се превърна само в очакване на ежедневните разговори или срещи с него.Нищо друго,освен него няма смисъл и значение за мен.Не знам това любов ли е или болестно състояние…или това е любовта…не знам,но знам,че не искам и не мога да си представя живота без него.Затова ви моля,ако може някой да ми отговори как ще се развият нещата между нас занапред,какво изпитва той към мен,,ще се разделим ли със сегашните си партньори и да заживеем заедно,или ще продължим по трудния начин,тайно.Ще бъдем ли заедно във времето.Виждате ли раздяла между нас (много се надявам да няма такава )

 22. Ще успея ли да спася сина си от проблемите му?

 23. Струвалиси това което искам. даго направя

 24. мъжа който обичам има ли сериозни намереня към мен . обича ли ме?

 25. Ще се омъжа ли за човека който обичам?

 26. Приятелските ми отношения с моя любим ще прераснат ли в семеен съюз за вбъдеще?

 27. Искам да попитам дали ми е верен мъжа ми !понякога не се прибира в къщи казва че имал работа!да му вярвам ли

   1. искам да попитам дали с моята съпруга ще се съберем скоро тя е в Германия и дали ще ни потръгне там.Имам чувство че ни е направена магия за раздяла.

 28. Обича ли ме мъжа с който имам интимни отношения?

 29. Ще заминим ли с мъжът ми да работим в чужбина

 30. Да се боря ли за мъжа,когото обичам или да положа усилия да се откъсна от него ?

 31. Ще се обичаме ли с Тодор?

 32. Ще спечеля ли най-накрая Борислав?

 33. Ангел 16121974 Боряна1610178.Ще се изяснят ли,на какво се дължи срива между тях?Неочакван за всички..

 34. Савина ще се върне ли при мен?
  и ако да горе-долу кога?

   1. Много благодаря за отговора, защото знам, че не сте длъжен. Но какво означава, ако успея да се преборя? Кое да преборя?

 35. Ще се разделя ли с Пламен?

 36. Ще Продължи ли връзката ми с Румен? Ще живеем ли заедно за в бъдеще?

  1. Марио изпитва ли нещо към мен както аз към него ..?

 37. Името ми е Елена 08.07 – Ще имам ли сериозна връзка с Валентин 01.09 ? Той има ли чувства към мен ?

 38. Обичам едно момче но излизам и с друго да не го нараня,как да избера кой е правилния за мене

 39. Преди години правих аборт, ако и сега направя впоследствие ще имам ли деца?

 40. Бременна ли съм? И приятелят ми като разбере ще поеме ли отговорност?

 41. Има един мъж който е много далеч, казва че ме обича и иска скоро да се оженим. Казва ли истината и наистина ли ще се оженим?

 42. Здравей. Казвам се Иван и съм гей. Нямам какво да крия. Влюбен съм в едно момче казва се Виктор и той е гай. Въпросът ми е следният. Дали и той ме обича? И ако е така. Ще бъдем ли заедно? Благодаря предвърително!

 43. Здравейте , Странен Уфологов! Ще продължи ли връзката ми с този мъж с който съм сега и за в бъдеще?Как ще се развият нещата между нас? Отговор Благодаря!

 44. Да изчакам ли съпругата ми да се върне при мен в Италия,или да продължа живота си без нея.

 45. Ще забременея ли скоро от партньора си и ще имаме ли здраво бебе? ( Има ли нужда от имена и рожденния дати?)

 46. Защо моят въпрос отпреди 3 дни не е публикуван?

 47. Здравейте искам да попитам понеже съм семейна, но стана така че се влюбих пак в мой колега той знае това (колегата) но от три месеца сме само колеги смисъл той се дръпна малко от притеснение да не научи някой за нас,но мен ме дразни това.Иначе той е влюбен в мен 100% съм сигурна.Въпроса ми е ще имаме ли пак връзка

 48. здравейте,защо не мога да забременея,имам ли направена магия?

 49. Здравейте искам да попитам дали с Даниел ще имам любовна връзка и дали ще сме заедно.Благодаря предварително.

 50. Здравейте, искам да попитам с Тодор ли ще имам сериозна връзка, какви отношения ще имам с него? Какво ме очаква в любовта? Благодаря предварително 🙂

 51. Здравейте имах връзка със семеен мъж аз също съм семейна,този човек незнам как но искам го в живота си има много силно въздействие върху мен.Ще бъде ли мои отново?

 52. Той изпитва ли чувства към мен? Ще започнем ли връзка?

 53. Здравейте искам да попитам,казвам се Виктория и сам в англия дали сам забременяла от приятелят ми станислав и дали ще остана тук или ще се пребера в българия.

 54. Здравейте,
  Преди 2г. имах връзка с един мъж когото още искам и обичам.Скоро той ме посети тъй като сме от различни градове аз от Видин той от София. Ще се съберем ли отново?
  Аз се казвам Мария- 26.01.1981 , а той Стоян -25.03.1976г.

 55. Очаква ли ме нещо лошо през тези дни?и какво?

 56. Здравейте аз съм Виктория на 25 години родена сам на 3 10 1991г.искам да попитам дали сам бременна от Станислав Славов 14 04 1990г.на 26 г.благодаря

 57. Здравейте
  Бременна съм в четвъртият месец и мъжът ми се самнява че не е от него (аз също) вазможно ли е вие да ми кажете?

  1. Това означава ли, че детето е негово и той ще се върне при мен? Отчаяна съм много, точно защото се съмнява ме изостави…как да постъпя? Страх ме е

 58. Имам връзка от година.Той се казва Момчил 23011975 искам да узная дали какво ще е развитието.Благодаря

 59. По каква причина скъса с мен Димитър Колев в далечното минало?

 60. Здравейте!
  Напоследък забелязах,че момче с което имах кратка връзка преди доста време отново се заглежда по мен. Нима има вероятност чувствата му отново да са се появили? Има ли вероятност да се сдобрим и до колко време ще стане това? Благозаря ви.

 61. Моля Ви, Странен, отговорете ми! Знам, че може би сте разочарован от мен, но Ви моля за последен отговор на въпроса: Как ще се развият отношенията ми с любимия ми и ще има ли последици за семейството ми?

 62. Имам чувства към едно момче искам да знам дали и той има чувства към мене.Минаха три месеца откакто се познаваме все още го карам аз да се виждаме. Имам чувството понякога че му е все едно

 63. Имам чувства към един мъж, мисля че и той имаше чувства към мен но му се наложи да се премести в друг град временно. Имаме ли някакви шансове за съвместно бъдеще?

  1. Обичам женен мъж. Връзката ни ще продължи ли в бъдеще. Или това не е правилния човек дй мен.

 64. Ще успея ли да се прибера с детето в България?И връзката ми с човека с когото съм има ли бъдеще?

 65. Как виждате ще стрешна ли скоро човека за мен.Имах флирт с един мъж но нещата не се задълбочиха ,той се одръпна от мен защо.Иначе така стоят нещата че се налага да се виждаме всеки ден.Мария 14 .08.1983

 66. Изживявам една невъзможна любов,как ще се справя и какво да направя в бъдеще.

 67. Мъжът ми Илия е в затвора роден е на 14.06.1977г. Моля ви кажете ми кога ще го освободят при положение че вече от една година е там и му остава още една до излежи до края на присъдата. Не е убил човек нито пък е откраднал от дом, става въпрос за държавни документи. Ще го освободят ли до края на септември или до края на годината, за да се прибере в къщи. Благодаря ви предварително.

   1. Да още една ще я излежи ли или ще го освободят до края на септември или до края на годината

 68. Благородна благодаряви много значи ще баде трудно ще има надежда да бадеме заедно дасе боря ли за Манол

 69. Бллагородна 21.03.1984 искам да попитам с моя приятел далище бадеме заедно от известно време спря дами говори без причина а мечтатани беше да бадеме едно семеиство тои се казва Манол 26.09.1985

 70. Запознах се с него в предишната ми работа,харесах го от пръв поглед, изпитах много особено чувство, като го видях за първи път. Работихме заедно, в един момент аз се превърнах в дясната му ръка, имах чувството (а и според мен при него също), че имаме много силна емоционална връзка, само поглед ни трябваше да се разберем… За съжаление, тъй като не бях доволна от работата си се наложи да напусна. Бях обнадеждена, че все пак като вече като не работим заедно ще се случи нещо по – сериозно. Но той много ми се разсърди, до ден днешен нз с какво съм го засегнала. Спря да ми говори, може да звучи смешно, но си говорим с очи. Всеки път като се видим емоцията е много силна и затова исках да разбера какви отношения ще имам с него и ще се случи ли въобще нещо или всичко ще си остане така, както досега?

  1. Ако започнете да се стремите към него той ще се отдалечи от Вас. Има шанс да бъдете заедно, но не в близките месеци. Успокойте се и оставете нещата да се случват, така както се случват. След време ще бъдете заедно.

 71. Здравейте, имам чувства към мъж роден на 17,05,1981. Какво ще се случи между мен и него, какви отношения ще имаме?

 72. Това което мисля да правя правилнолие

 73. Здравейте кога ще се появи гадже в живота ми?На 30 години съм и още нямам приятелка.Работа ще започна ли?

 74. Здравейте преди по малко от месец срещнах едно момче…. не знам как се казва но знам че се влюбих в него и го търся все още… мисля че чувствата са взаимни… може ли да ми отговорите дали ще се срещна отново с него и кога?

 75. Здравейте, бяхте ми отговорили да ви потърся на skype обаче не мога да намеря от къде да го взема, може ли да ми го дадете? Благодаря!

 76. Здравейте, разделена съм с мъжът ми от две години. С него живяхме 15 години. След като се разделихме отново поддържахме връзка само където не живеехме заедно. От два месеца той живее с друга жена и не ме търси нито мен, нито синът си. Въпросът ми: Мъжът ми, ще ме потърси ли отново, за да поднови ме връзката си? Ще се покаее ли за грешките си? Ще се раздели ли с жената с която в момента живее?

 77. Щтеми правили проблеми свекарвата ако доиде при мене да живее

 78. Здравейте ,въпросът ми е бащата на децата ми има ли си друга жена ,изневерява ли ми ,благодаря предварително! ? 🙂

   1. Опитах да се регистрирам,но нещо не се получи ,не зная защо ,дали ще е удобно да получа отговора тук ,благодаря ви Деси е отново 🙂

 79. Здравейте искам да разбера ще се справя ли с парите който имам да плащам и дали това ще стане скоро?Благодаря!

 80. здравейте,с моя приятел се разделихме.бих искала да знам,дали ме обича и ще ме потърси ли ?

 81. Здравейте искам да попитам,приятелят ми работи в чужбина ще се върне ли най скоро,дали ще си оправим отношенията и дали ще се оженим.Благодаря ви предварително

 82. Здравейте, искам да разбера как ще се развие връзката ми с моя приятел. Предлагат му работа в чужбина, но той се колебае. Отделно и връзката ни ще бъде подложена на изпитание…

 83. Здравейте, искам да питам дали моя приятел ме обича и дали ще сме заедно!

 84. Здравейте!
  Моя приятел Мирослав работи в чужбина. Миналата година си дойде октомври и замина отново след нова година. Тази година ще си дойде този месец на 17ти,но отново ще замине и ще си дойде преди нова година. Каза,че повече няма да заминава тъй като така не му харесва,но за съжаление тук в България не може да си намери работа. Въпроса ми е следния ..Ще си намери ли работа тук в България и ще замине ли отново ??
  Благодаря предварително!

   1. Благодаря Ви много!!!!
    Истина е ,че ще иска да се върне заедно с мен там,защото сме говорили за това.
    Отново..едно голямо Благодаря!!!!!!!!!

 85. Здравейте! Интересува ме тази година ще настъпят ли промени в личният ми живот? В момента съм без работа и без всякаква перспектива за връзка… Благодаря Ви предварително!

 86. Обича ли ме Радослав и ще бъдем ли заедно?

 87. ще вида ли човека когото желая днес или утре

 88. изневерява ли ми моята половинка и ще останем ли заедно

 89. Ще се съберем ли с Димитър. Той не иска даже да говорим

 90. ще се оженя ли за момчето което харесвам и ще имаме ли деца

 91. Скоро ли ще намеря моята половинка в живота ми и кога?

 92. Гергана
  Бих искала да попирам ще продължили връзката ми или ще приключи

 93. Здравейте, ще имаме ли дете с човека, когото обичам?

 94. Ще си взема ли изпита по счетоводство – утре?

 95. Здравей. Искам да попитам кога ще намеря подходящото момчр,ако може да ми кажеш и някякъв срок ,или Първата буква от името му. Виктория А. 05.04.99

 96. Родена съм на 23.03.1970. Интересувам се: синът ми ще се върне отново при мен? Ще имам ли и друго мое си, дете? Ще срещна ли в този си живот моята сродна душа?

 97. Как ще се развиятт отношенията ми с мъжа , когото обичам, занапред?

 98. Ще изтегля ли ипотечен кредит за да си стъпом на крака

 99. Ще видя ли скоро мъжа,когото обичам? Има ли той някакви сериозни проблеми? Има ли бъдеще нашата връзка?Ще живеем ли заедно?

 100. До: Странен Уфологов ами бяхме в един клас но обаче след време почнахме да се засичаме по улиците по дискотеките пратих му приятелство във фейсбук нито го прие нито го отакзва и не мога да разбера и аз какво става много се засичаме а ще се засичаме ли пак ?

 101. До: Странен Уфологов Здравейте, искам да попитам момчето което харесвам харесва ли ме и дали ще имаме връзка?

  1. До: Странен Уфологов ами бяхме в един един клас но обаче след време почнахме да се засичаме по улиците по дискотеките пратих му приятелство във фейсбук нито го прие нито го отказва и не мога да разбера и аз какво става много често се засичаме а ще се засичаме ли пак ?

 102. До: Странен Уфологов
  Здравейте,казвам се Розалия 17.05.1969,много мислих дали да ви пиша,но болката която изпитвам е ужасна.Миналата година един мъж Eugeen 15.07.1960,преобърна живота ми,даде ми надежда за един по добър живот,но се разделихме,сега се чувствам ужасно/измамена,накърнена.изоставена и влюбена/…Не знам,какво да ви питам,беше ми добре с него, но само когато чувствах че и той изпитва същото,..с него се чувствах пълноценна,разбира се не винаги.Не знам,имам ли магия,ще излеза ли от тази дупка,кога ще мине тази болка?

   1. Здравей,съмнявам се мъжа ми има намерение да се върне при бившата си,дали се чуват и виждат?ще останем ли заедно или ще се разделим?Тя май му влияе по някакъв начин ,но не знам по какъв и с какво го държи ???

    1. Здравейте, щом има съмнения те са основателни до някъди. Изтеглете си една карта и ще ви подскаже вярно какво да правите

 103. Здравейте, имам връзка с мъж от известно време. Иска ми се да разбера, тази връзка ще се задълбочи ли. Благодаря

 104. Greta Здравейте, искам да попитам момчето което харесвам харесва ли ме и дали ще имаме връзка?

 105. До: Странен Уфологов
  Здравейте, искам да попитам как ще се развият отношенията между мен и мъж с когото имах дълга няколко години връзка. И двамата сме семейни. Сега сме разделени. Той ми е много сърдит, обвинява мен за всичко. Ще си подновим ли отношенията?

  1. Здравейте, ще си оправите отношенията, но за това и двамата трябва да положите големи усилия, обидата, която той тай едва ли може да бъде преглътната лесно, за това Вие направете първата крачка към сдобряването.

 106. И пак да попитам ,ще езена ли изпита след месец ?

 107. Здравейте. Имам връзка с мъж от 5 месеца. Оказа се, че не е приключил с жената с която е бил преди мен. Сега тя не ни оставя на мира. Имаме много проблеми. Тя е много по млада от мен. Искам да попитам има ли бъдеще тази връзка.

 108. Надявам се днес вече да получа отговор 🙂

 109. Ще стартирам ли бизнеса си до края на април тази година

 110. Искам да ви попитам да заминали за чужбина или да откажа пътуването

 111. Здравейте имам въпрос свързан с бизнеса ми ще стартирам ли дейноста до края на април тази година? И предложиха ми пътуване в чужбина да замина ли?

 112. Кога мога да очаквам сериозна връзка?

 113. Здравейте! Имам един въпрос скоро започнах нова работа от 1 .03.2016. Искам да попитам какво ще развитието ми в кариерата? Роден съм на 29.4.1989г.

 114. Имаме конфликт с моят партньор и този път доста сериозен който заплашва с край на връзката ни,ще продължи ли връзката ни и ще преудолеем ли кризата

 115. Искам да попитам дали виждате стартиране на нова работа за мен? И относно любовта, ще преминат ли отношенията ни на по-високо ниво със сегашния ми партньор?

 116. Здравейте, ще продължи ли връзката ми с човека в когото съм влюбена ? Влюбен ли е в мен толкова колкото и аз ?

   1. Благодаря ! И Вие ще си вземете изпита, но учетеееее !!!

  1. Скоро съм била на НЕЛКА. Ще ми дадат ли инвалидност втора група – това обжалвам!

 117. Предстои ми изпит сед месец.Ще го взема ли ?

 118. Интересуваме дали ще бъдем заедно с моето гадже завинаги дали ще се оженим някой ден.

 119. Здравейте,интересува ме как ще мине утре интервюто за работа в чужбина.И как ще бъде от тук нататък семеиния ми живот.

 120. Казвам се герана чобанова ще запазя някоя свера на работа тази година проблемие на мят полов орган ще се оправят ли

 121. имам връзка сега с момче,дали той е подходящият за мен , ако не e,кога ще срещна половинката си и кога ще се омъжа?

  аз съм родена 29.12.1982

  Момчето 4.08.1976

 122. Искам да попитам как ще се развият отношенията ни със съпруга ми,ще сме ли заедно и за напред.

 123. Вчера имах проблем и искам да знам дали приключи връзката ми с Валери,благодаря ви предварително

 124. Здравейте ще пуснат ли съпруга ми под домашен арест и ако да до колко време.

 125. Има едно момче казва се Богдан. С него сме от един град, но той живее в Италия. Аз го харесвам, но не знам дали той ме харесва. А приятелките ми казват, че той със сигурност ме харесва. А аз мисля точно обратното, че не ме харесва! Пращали сме си всякакви съобщения дори преди няколко дни когато с него говорихме по скайп на камера той лежеше на леглото без тениска и понеже много харесвам ключиците на момчетата забелязах неговите и го помолих да ми ги покаже, а той постоянно ги показваше и ми правеше някакви забавни физиономии. Беше забавно да си говоря с него както и всеки друг път, но аз мисля, че не ме харесва, а харесва друго момиче.
  Просто въпросите ми са два: Харесва ли ме?
  Ще си дойде ли в България?

  26.11.1999

 126. Здравейте, имам частна практика, която е на приливи и отливи, работя с колега и няколко наемни служители. Работим много, за да изкарваме предимно техните заплати. Предлагат ми държавна работа за по-ниска заплата, но уж за повече сигурност. Но дейността не ми е напълно по сърце. Да приема ли или има надежда любимата ми работа да потръгне?

 127. Здравейте ще се съберем ли с приятеля ми до края на годината мерси предварително

 128. обича ли ме човека в когото съм влюбена

 129. Здравейте! Ще бъдем ли заедно с Димитър или ще се разделим ?

 130. Какво ще стане с бившето ми гадже имаме ли шанс отново да бъдем заедно и ако имаме кога ще стане това

 131. Здравейте ще започна ли работа и ще се съберем ли с мъжа с който имам връзка

 132. Здравейте , искам да попитам ще ми провърви ли в любовта и дали ще срещна скоро човек за по пълноценна и дълга връзка . Благодаря за пред варите но за предсказанието

 133. Здравейте,ще си намеря ли нова работа и ще бъде ли с мен човека с който съм в момента

  1. Ще започна ли нова работа и ще бъде ли с мен човека с който имам връзка

 134. Ще продължи ли връзката ми или приключихме окончателно?

   1. Да какво – ще продължи или ще приключи?

 135. Почти две годишната ми връзка се разпадна, да се боря или да приема фактите?

 136. Здравейте! 🙂 Какъв съм бил в своя предишен живот и кога ще открия своя Небесен Ангел (любов) ? 🙂

 137. Благодаря Ви за отговора . Може ли да попитам още нещо ,харесвам много една жена ,но за съжаление тя отряза всякъкв достъп до нея не ми дава да и се обаждам нито да и пиша .Какво се е случило за да стигне до това решение и дали ще промени решението си ?

 138. Здравейте
  Ще имам ли приятелка ?

 139. Здравейте,
  Много съм отчаяна. Скарах се с човека, когото обичам и без когото не мога да живея.
  Отблъснах го, защото съм прекалено мнителна.
  Има ли поне малък шанс да се сдобрим?

 140. Искам да попитам кога ще изгладя отношенията си с моя любим – той ще се погрижи ли връзката ни да тръгне в подходящата посока ? Имам ли бъдеще с него ? Кога ще го видя пак ?

   1. Какво искате да кажете ? – в каква насока

 141. И още нещо искам да попитам – това което прав яв момента ще бъде ли по-успешно или ще се занимавам с друго бизнес по -успешен

 142. Задавам въпрос от името на моя близка-Дамяна 3май1983 има сериозен проблем със здравето,ще се оправи ли какво да направи,че да излезе от този ужасен живот в който я е вкарал духа,който се е е вселил в нея

 143. Момчето, с което бях 2 месеца реши, че иска време да остане сам и да помисли дали да бъдем заедно поради по-голямата ни разлика и евентуални рискове от това след време. Няколко дни след това ми каза, че сме заедно, но на другия ден каза, че няма смисъл да ме наранява и за момента иска да е сам. Спря да отговаря на обажданията и да ме търси, но след няколко дни ми писа, видяхме се и ми каза аз да реша дали да сме заедно. Съжалявал и не бил ме лъгал по думите му, но аз не мога да му повярам, защото много странни неща ме карат да се съмнявам. Не знам какво да правя и дали да му дам шанс. Помогнете ми

 144. Искам да попитам майка ми Асеенка 22.10.1945 защо цял живот ме мачка,и се прави че не съществувам,единтевно подкрепя и живее за сестра ми Латинка 24.06.1971,щее се промени ли нещо,тежи ми ,с какво съм заслужила такова отношение и липа на нормално отношение както подобава,къде е проблема
  Таня 20.03.1974

 145. Благодаря за бързият Ви отговор от все сърце ви желая много щастие и успехи !
  Ваня 04.04.1987 Георги 19.06.1985 ? Мога ли да знам ,кога по точно ще се съберем !
  БЛАГОДАРЯ Ви предварително 🙂

 146. Ваня 04.04.1987 Георги 19.06.1985 Ще се съберем ли ?
  Той обича ли ме ?

 147. Ще се съберем ли за постоянно със съпругата ми?

 148. Здравейте! Искам да ви попитам ще се съберем ли отново с моят приятел и ако е да – кога! Благодаря!

 149. Разделена съм от 6 мес.,с бащата на детето ми,разбрах ,че се среща с бившата си жена,подържаме контакт с него,заради детето,ще бъдем ли заедно отново.Той се казва Цветан Илиев Николчов роден е на 26.07.1964г.,а аз съм Цветомила Стоянова Цекова,родена съм 29.01.1978г.

 150. Как ще се развият отношенията между мени и И. Той е роден на 05.06.1974 г. А аз на 03.09.1984 г. Благодаря!

 151. Имам приятел от дълго време но той сега харесва друга жена ще остане ли с мен иши ще избере другата

 152. Здравейте,
  Напоследък имам чувството, че каквото и да правя всичко е грешно и върви срещу мен във връзката ми. Кажете ми какво да направя в момента, повече от всичко искам този път наистина да се получат нещата, давам всичко от себе си.

 153. Ще бъде ли всичко наред във връзката ми с моя приятел 🙂 ? И ще бъдем ли заедно скоро?

 154. здравете незнам каде дафлезна да прочета какво миказахте не знам какво даправя

 155. здравете незнам накого пишя но искам дазнам зако неми въри ваф живота ного се караме сас мъжъми дали ще сме заедно

 156. Приятеля ми ще си дойде ли от Италия скоро и ще си взема ли шофьорската книжка до 2-3 месеца ?

 157. Здравейте,понеже немога да пиша във форума искам да ви попитам момичето,което ми казвате че ще срещна в периода март-април и ще се влюбя в него от български произход ли ще е?Благодаря предварително.

  1. Здравей, ти не може да пишеш на форума, защото аз те блокирах за това, че пишеш в чуждите теми глупости. Ще те отблокирам сега но те съветвам да четеш правилата.

 158. Здравейте!Регистрирах се,но незнам как да се свържа с Вас?Искам да Ви попитам за човека до мен съмнявам се ,че ми изневерява,подържа връзка с някоя,незнам.Искрен ли е с мен?Благодаря предварително.!

 159. Доста се обарках трудно ми е.Регистрирах се,но не се получава.Ще ме извините искам да попитам човека до мен изневерява ли ми,понеже съммного ревнива и се съмнявам в него постоянно,не искам да му казвам,за да не го,,задушавам,,

 160. Направих си регистрация но защо още администратора на сайта не ме е одобрил

 161. във коя тема да търся отговорът на моя въпрос

 162. кога ще срещна истиската си любов,ще бъда ли щастлив и колко трябва да чакам

  1. Здравейте, вашата история е интересна за нас. Ние можем да ви помогнем да си върнете любимия човек. Моля регистрирайте се на форума, където диалогът с вас ще е по-лесен и за вас и за нас.//ufoport.com/forum/index.php Всички услуги на ясновидците там са безплатни.

 163. здравейте отново съжалявам,че пиша пак тук но за сега не ми приемат email.Трябва ми вашия съвет с мъжа с които живея говорихме каза ми ,че съм малка и ,че имаме много години разлика и се съмнява ,че ще остана с него след години каза ,че няма да бъдем още дълго време заедно и ще трябва да се разделим .Аз реагирах много зле .Всъщност ще останем ли заедно още време или ще ме остави той.Как трябва да постъпя

 164. Това означава че няма да се съберем в края на лятото.А дали ще си намеря нова приятелка и кога

 165. ако не я потърся аз ще ме потърси ли тя.и какво ще се случи с нейният приятел в момента.ще се скарат ли

 166. Ако е удобно искам да ви попитам когато се върне моята приятелка ще бъдем ли щастливи и дали ще имаме деца.И аз ли да я търся или тя мен ще потърси.

 167. здравейте много съм объркана и депресирана ще си оправи ли отношението към мен той или нещата няма да се оправят.Кое е най доброто решение за мен .Благодаря ви много

  1. Сега аз не разбрах, вие какво искате да си оправите отношенията или ? Трудна работа е да си оправите отношенията. Съветвам ви да се регистрирате на форума там ще обсъдим вашия въпрос по -подробно: //ufoport.com/forum/index.php

 168. здравейте.искам да ви попитам ще се върне ли моята приятелка при мен и ако да кога.Благодаря ви предварително.

 169. Здравейте, с приятелят ми живеем заедно от доста време, аз мислех, че имаме общо бъдеще, но сега виждам, че ще се разделим, аз отново ще съм сама. Дали някога ще срещна истинска любов?

 170. Здравейте бих искала да ви попитам каква е причината да не забременявам от 4 месеца опитваме с моя приятел и не се получава. Слава богу вече си имам едно детенце но то не е от сегашния ми приятел аз се казвам Деница 08.10.1983 г а той се казва Ангел 01.10.1972 моля ви кажете ми ще станем ли скоро двамата родители

 171. Здравейте, искам да попитам, брат ми е без работа ще си намери ли в скоро време, благодаря предварително

 172. Здравейте,
  Бихте ли ми казали какво ме очаква занапред? Имам връзка с омъжена жена.

 173. 🙂 днес беше добре . хареса всичко … така каза , но има момче което и е подарило нещо за свети в. трябва ли да ми е гадно защото се пукам от ревност 🙂 ?

  1. Петромир, щете помоля да се регистрираш на форума, так също така обстойно ще обсъждаме твоите проблеми. Тук вече станаха много отговорите.

 174. Казахте, че ще се обади на 14 февруари и ще празнуваме празника, а защо се получи така?

  1. Даже днес ме питаха , къде ще празнувам празника и ми стана много гадно…

 175. Не знам какво да мисля,защо не ми се обади днес момчето,което харесвам?Какво може да е?

 176. Много ви благодаря . Много се зарадвах за пожеланията : ) и се надявам най на края да срещна обич : ) . Имам проблем с нея отново … днес я водя на кино , преди това се скарахме … преди 6 мин защото си говорят за мен с майка си и не иска да ми сподели и накрая ме нарече задник и се засмя . И аз и казах : докато си говорите с майка ти задника се старае на рождения си ден да те заведе някъде за да си добре . Тя ме нарече скучен .. ох моля ви кажете какво да правя с това момиче чувствам се безразлично и като боклук

  1. Много капризно момиче, какво правиш с нея още се чудя, тя въобще не те уважава остави я намери си друга. Много е капризна и глезена.Но все пак може дае решила нещо да ти подари и да го обсъждала с майка си. Ако е така и прости. не ти ли подари нищо не се занимавай с нея.

 177. Здравейте,
  Благодаря за отговора и вниманието. Вашият коментар е много сходен, с това което интуитивно усещам:
  ” Винаги, ще имате нужда един от друг, вашата съдба е обща, каквото и да правите от съдбата си не може да избягате. Трябва да се съберете, само се мъчите така.”

  За мъжа , за който говорим – той ли е мъжът за мен – ще има ли развитие в отношенията ни в скоро време, ще бъдем ли заедно, какво следва за нас?

  Отново благодаря за вниманието – бъдете здрав !

  1. Здравейте, за съжаление още известно време нещата ще останат така като са, ще ви е трудно, но пък такава любов има своите хубави моменти и много емоционална. Макар, че вие се чувствате изморено от тази неяснота.

 178. Ще се обади ли утре момчето,което харесвам?

 179. Здравейте, искам да попитам ще се оженим ли с мъжът с когото живея, какво е бъдещето на връзката ни?

 180. здравейте отново. Писала съм вече за моя приятел с когото живея но се чудя до кога ще продължава да се прави ,че не му пука вече 3 дни си ходя на работа не се сеща да се обади цял ден аз също правя така гледам от него .Въпроса е греша ли да се обадя ли аз . Не знам така до кога иначе?

 181. Не живея в България и съм необвързана,общувам с един необикновен мъж .Той е същия като мен но в мъжки вариант…Той ли е човека?Или все още не съм го срещнала?Чужденец ли ще е или българин и кога ще го срещна?
  Извинявам се за езика в предния въпрос.
  Благодаря

  1. Здравейте, Радостина да този човек е ваша сродна душа, но вас ви събират само еднаквите съдби. Вие няма да можете да живеете заедно ще срещнете друг съвсем скоро. с него ще заживеете там където сте в дъждовния “гнил капитализъм”

 182. Аз имам много въпроси, за това ми кажете, вие какво по важно усещате за мен. Относно сестра ми, е второто питане, ще се разделили с нейния приятел или ще се омъжи за него?
  Благодаря предварително, за отделеното време.

  1. Здравейте, ще ви помоля следващия път да пишете на български. Не е приятно да ви превеждам писаното с латински букви на български език. Задайте моля ви конкретен въпрос за себе си. Относно сестра ви, тя ще остане с приятеля си но няма де се оженят до края на годината, той и върти главата с обещания.

 183. Каква може да е причината ? Забравих да ви питам освен това.Всеки ден на училище тя ходи по-рано за да се види с момче което и е така наречен приятел. Трябва ли да се притеснявам ?

 184. Здравейте , утре мисля да я водя на кино и да хапнем нещо . kе съм и казал ! Искам да е изненада обаче тя вчера паднаQ когато се лигавехме и си нарани единия крак китката и тн … каза ми че утре може да ходи на плевен днес ще ми каже според вас ще остане ли . И дали ще се съгласи да се видим?
  Вечерта щяла да ми каже … Вие какво мислите ? : )

 185. Мажът ми работи от скоро в Испания искам да заминем с децата при него ще успеем ли да се оправим в чужбина.Ще имаме ли късмет всички да живеем в Испания .

 186. Искам да знам ще се преместя ли в чужбина да живея таз година

 187. Здравейте,
  Имам мъж, с който въпреки усилията да се забравим, не се получи, минаха около 2 години. Живеем в различни държави и се виждаме много рядко, но чувствата винаги са по-силни от преди , не е само химия. Имаме ли общо бъдеще с него и какви намерения има той за нас ?

  1. Винаги, ще имате нужда един от друг, вашата съдба е обща, каквото и да правите от съдбата си не може да избягате. Трябва да се съберете, само се мъчите така.

 188. Вижте, не мога аз се старая да е добре а тя накрая … казах на приятелката и, че едно момче я харесва и моята като разбра почна да се сърди, че искала тя да и го каже и почна да ме игнорира да не ми пише и аз се чувствам зле. Не знаех, че е искала тя, господи много ме боли да ми се сърди за най-малкото. Утре имам мач и ми съсипа настроението ….пука ли и за мен ( съжалявам за грешките )

  1. Сърди се ще и мине, такова впечатление остава, че тя е много глезено момиче, което не знае какво иска. Не дей толкова да и обръщаш внимание, че да падне малко на земята, много лети в облаците. Дай връзка към сайта нека напише коментар и тя.

 189. Да , така е ! Тя по принцип ходи в събота и неделя там, но напоследък остава за да излизаме 2мата .Но изведнъж да замине … моля кажете какво мислите за това искам ваше мнение : ) ? и какво да правя ?

  1. Може и да се притеснява от близките ви.Попитаите я.

 190. Благодаря ви помогнахте ми .Всъщност иска ли ме живота си или търси начин да ме отдалечи от себе си и все пак ще ни се оправят ли отношенията към добро.

 191. Здравейте говорих с него снощи каза, че той не виждал какво искам от живота не виждал да правя нещо не съм се интересувала от образованието каза, че това го потиска. Аз му казах, че той просто не вижда защото не е с мен цял ден и могат да се поправят тези неща. Каза ми ти не виждам да имаш желание. Мислел си до къде ще стигнем с това дразнене. Не говори за раздяла но не знам как да му покажа, че бърка и не разбирам какво всъщност иска от мен. Благодаря за разбирането предварително.

  1. Той не знае какво иска и за това отговаря така уклончиво, неговите амбиции обаче няма да се осъществят. Не се бори по правилния начин.

 192. здравейте , ще празнувам Рождения си ден в събота понеже всички искаме да се съберем и да се видим майка ми иска да се запознае с приятелката ми обаче тя каза, че тогава може да ходи на Плевен, и много искам да дойде, но тя не знае. Според вас иска ли да дойде ?

  Ще остане ли в събота и ще дойде ли ?

  1. Ами зависи, тя за какво точно иска да ходи на плевен точно на рождения ти ден, малко странно пътешествие, ако обичаш някой не мислиш ли?

 193. Благодаря .Аз да продължавам ли да разговарям с него за нас или да си мълча и да не показвам чувства вече

 194. Какво мога да направя за да не се разделяме .Какво да променя

  1. За да не се разделяте обръщай повече внимание на сбеси, изисквай от него повече и се опитай да не мислиш за раздялата. Ако ти започнеш да се уважаваш, той също ще го направи.

 195. Благодаря много всичко се връзва само да попитам ще останем ли още време заедно или скоро ще се разделим

 196. Здравейте искам да попитам защо е с мен човекът когото обичам, ако не може да приеме кусурите които открива в мен .Доста съм объркана .благодаря

  1. Здравей, той е със тебе защото те харесва, но щом ти вижда кусурите значи сърцето му изстива към тебе. Направи нищо по въпроса.

 197. Здравейте,ще се задълбочи ли връзката ми Ст.А. 21.10.83

 198. Здравейте , скарах се с нея … защото изреждаше какви момчета харесва … и каза, че няма да излиза, прави го на пук, аз и казах, че ще я чакам тя ако иска да идва днес в 2 и 40 . Ще дойде ли ?

  ( извинете за грешките клавиатурата ми се е развалила : ) )

  1. Браво, ще дойде но се готви за неприятности, възможно е да се разделите, мълчи си повече и не се карай с нея, каквото и да каже го приеми за да не се случи това.

 199. Здравейте , нуждая се от съвета ви . Днес бях на вън с нея и всичко мина нормално , след 2 часа тя ми каза че иска да се прибира защото е гладна аз я изпратих и тя ми се обиди . ПРЕДСТАВЕТЕ СИ съседите мислят че се натиска с всеки и казват на техните и за това не иска да я изпращам , окей тя се прибра … била гладна ,гледало и се филм , спало и се …. а аз останах и си чакам 25 минути тролея да се прибера … прибирам се и какво .. пише ми : няма да повярваш къде съм , на вън с приятелката и . Аз се почувствах зле защото исках да прекарам времето с нея . Просто искам и аз да се почувствам желан .

  1. Не си мисли най-лошото.Жените са такива като им звънне приятелка и излизат.

 200. Здравейте , отношенията ни се оправиха ( с приятелката ми )мама е болна аз и дадох всичките си спестявания защото се нуждае от тях, но ми е гадно защото няма какво да подаря на приятелката ми и ми се къса сърцето ще ми е неловко но съм помогнал на мама не знам просто боли ме много гадно . ще успея ли да и подаря нещо на 14?

 201. Здравейте!Нещата в личен план от доста дълго време никак не вървят,при всички хора около мен,всичко се случва та да не кажа даже и че имат това за което повечето мечтаят….а при мен кога,кога ще срещна правилният човек?

 202. Здравейте! С мъжа ми сме разделени от няколко месеца, но иска да се съберем отново. В момента живея на семейни начала с по-млад мъж от мен. С кой от двамата да продължа напред?

  1. С мъжът ви никога няма да е същото ,само ще се нараните повече.За другия мъж ако го обичате и дъжите на него не го изпускайте.

 203. Скъсах с гаджето ми.Ама още я харесвам много.Има ли шанс да се съберем???

 204. Ще се сбъднат ли нещата които съм си планирала за в бъдеще да се преместя в друг град и да уча там и след това ще работя ли по дадената професия ?

 205. Гаджето ще ми подари ли нещо на рождения ми ден ? какво мога да очаквам ?

  аз ще и подаря нещо на 14 обаче тя не иска нали ен го мисли ? моля отговорете на тези не толкова важни въпроси

 206. Вижте прави сте , напоследък се държа зле с нея . Което не е правилно , обаче тя иска да свикне с мен и със държанието ми, което не е задължително, но тя все пак се опитва.На скоро имам рожден и мисля да отделя парите да я зарадвам с нещо, обаче тя не иска да плащам за нея, според вас ще се радва ли ако и подаря нещо… ще докажа ли обичта си ?
  Ще ме обикне ли повече ?

  1. Ако и подарите нещо ще се радва. Ще докажете, че я обичате до някъде. Няма да ви обикне повече.

 207. Днес излязох с нея … нещата се развиха по този начин: излязохме и направих каквото ме посъветвахте казах и: виж Вяра, ако не ме харесваш кажи и ме скъсай сега по-добре, отколкото по-късно , по-добре да ме заболи сега и да ми отмине отколкото по нататък, избери дали искаш да си с мен, не мога да взимам решение вместо теб.
  Тя обаче помисли и ми каза, че иска да е с мен и ще се опита да свикне с навиците ми.
  А аз и казах, че не е задължително и съжалявам, ако съм я засегнал с нещо и се оправихме, но още имам съмнения, че ме лъже, не знам страх ме е да не я загубя . Съветите ви помагат,но какво може да ми кажете за това дали ще изпълни обещанието си и ще ме скъса ли преди 12 февруари. на рождения ми ден ? БЛАГОДАРЯ : )

  1. Здравей, ако се държиш така ще те скъса. Стига си я притискал, не питай така глупаво, не търси отговори. Просто се радвай на отношенията си с нея, защо само за късане говориш? Говори и хубави неща, не такива, които ще я разстроят.

 208. Ще се съберем ли с момичето което обичам започва с буквата А.?

 209. Здравеите,от 1 месец съм безработна. Очаквах да ми се обадят до края на миналата седмица за санитарка но уви.Дали ще си намеря в скоро време.

  1. Трябваше да ви се обадят за санитарка, има сигурно кармичо разместване

 210. Трябва ми помощ вече една седмица нито съм си писал с бившата ми приятелка Ели нито съм й виждал очите! Ще стане ли нещо между мен и нея няма значение какво? Просто искам да се предпазя от бъдещи грешки, за които може да съжалявам!

  1. Не се мъчете гледайте напред,няма да сте вече заедно с нея. Лятото ще имате нова приятелка.

 211. Искате да я скъсам ? Вижте аз не мога да го направя, всички ми казват това, но аз я обичам не мога просто : (

  1. Не я късай, просто и дай свобода. Кажи давам ти свобода прави, каквото си решила.Ако те скъса, кажи добре, ама после да не съжаляваш ?

  2. Знам че те боли и си влюбен ,но това не е любов.

 212. Здравейте ето и поредния ми проблем. Днес си говорих сериозно с приятелката ми , както ме посъветвахте ето и резултата : излизаме и се здърпахме, защото я уцелих със сняг по дънките и тя ми се разсърди и аз и се извинявах и тя вика : Пепи по-добре е да ме скъсаш! И аз петам: защо
  Тя : защото държанието ти е зле и по-късно ще те скъсам аз самата.
  А питам: защо да те скъсам аз когато, ако го направя ще се самонараня?
  Тя: така. ОТ ТАМ НАТАТЪК ПОЧНА ДА МИ СЕ ЦУПИ А АЗ СЕ РАЗТРИХ И , й казах:Виж аз няма да си намеря друга, харесвам теб и тя каза, че ще ме скъса все пак след време и аз не знам, разплаках се пред всички просто, я обичам и ме прониза много гадно и тя клекна до коленете ми и каза, че ще се опита да се справи с държанието ми аз и казах, че не искам, хванах я за ръцете и я изправих на крака и тя каза да спра да плача моля ви, кажете ми нещо , дайте ми надежда какво да направя зарязах всичко само за да е с мен. .

  1. “На сила мил, няма да станеш.” Момичето явно не иска да е с вас, но не иска да ви нарани. Ако я уважавате, дайте и свободата която иска и ако ви обича ще се върне сама при вас, ако не ви обича значи не ви е било писано.

  2. Младежо не губи себе си.Това момиче не те заслужава.Ще си намериш нова приятелка която ще те оцени какъв човек си.

 213. Здравейте! 🙂 От доста време минавам през много трудни моменти и ми се струва, че се въртя в някакъв омагьосан кръг, защото нищо не се променя… Единственото, което се промени съм самата аз и виждането ми за живота и всичко в него… оглеждам се и се чувствам празна, разочарована и недоволна от почти всичко, което се случва… Въпреки всичко, зная, че има “някой”, който се грижи да издържа и съм благодарна, но не е там въпросът! Бих искала, ако е възможно да ми дадете някакви насоки, отговори или поне жокери. Не съм удовлетворена от работата си, хората с които работя са най-големите ми учители, как не бива да се отнасям към другите, толкова много пъти напускам в съзнанието си и дори си го пожелавам, но дали това не е да се предам?! В личен план не се случва абсолютно нищо, сякаш някой се грижи най-старателно да съм като изолирана… Дали ще дочакам чудото в живота си? Благодаря предварително за отделеното време!

  1. Здравейте Стаси, това което ви се случва не е свързано с някаква негативна енергия или проклятие, просто сте попаднали на злобни хора и работите в такъв колектив. Съветвам ви при първа възможност, която ви се откри да напуснете тази работа, и да се ориентирате към нещо, което ще ви доставя удоволствие и тогава нещата при вас ще тръгнат. Опитайте се да мислите положително докато сте още там и да не обръщате внимание на злобата.

 214. Мислех, че ни свързва любов. Сега се държи изключително грозно към мен. Само страхът, че пак ще започне да чупи и да ме бие, ме спира да му кажа да си върви. А аз нямам пари, за да избягам. Ще успея ли да се разведа и кога? Не издържам вече!

 215. Ще си взема ли скоро шофьорската книжка?

 216. Ще успея ли да следвам тази година ? И какво ме очаква в любовта?

 217. Имам, как да Ви потърся? Благодаря за отзивчивостта Ви!

 218. С какво е свързана тази дата (20 април)? Какво ще се случи тогава?

 219. Кога да очаквам някакво развитие (дата)?
  Нещо повече за “новият човек”?

 220. Реших вместо да задавам въпроси да задам един директен на който ще знам отговора и не е само един моля ви отговорете ми ще издържа ли с гаджето ми тази година ?
  заглежда ли др момчета докато е с мен ?

  И харесвали ли ме наистина или е поредната празна приказка ?

 221. Значи да разбирам, че няма да се съберем отново. Питам, защото преди време ходих при една жена, която ми каза че отново ще бъдем заедно.
  Може ли малко повече подробности да ми кажете за този “нов човек”?
  Отчаяна съм, моля Ви.

  1. Ами на мене ми излиза, че няма да се съберете отново, но ако искате да бъдете унижавана и за напред можете да останете в това положение.

  2. Може да бъдете пак заедно,но това вие ще решите и дали си заслужава.

 222. Какво да направя?
  Имаме ли шанс?
  Какво е близкото ми бъдеще?

  1. Мисля че вашият приятел изпитва различни чувства от това което искате вие.По добре го забравете за да не страдате повече.Така е по добре за вас.Скоро ще срещнете нов човек.

 223. Много Ви благодаря за бързия отговор!
  Извинете, че ще бъда малко упорита, но просто вече нямам нерви, много се измъчвам.
  Какво означава “той в момента ви използва”, за какво ме използва?
  Какви са чувствата му към мен?
  Ще бъдем ли отново заедно?
  Какво мога да направя?
  Благодаря!

  1. Използва че ви взима то енергията, вие му давате сигурност и сте винаги зад гърбът му когато трябва, но той не прави така той живее за себе си не за вас.

 224. Здравейте! Моят случай е следният: преди няколко месеца се разделихме с приятеля ми, а имахме страхотна връзка. И двамата гледахме доста сериозно на нещата и имахме големи планове. Перфектната двойка бих казала. Хората ни завиждаха. Както и да е.Причината за раздялата е той – той поиска така, защото без никакво обяснение, чувствата му вече не били същите. Преживях го много зле. Да, но не спираме да се търсим – и аз него и той мен. Долавям и голяма доза ревност от негова страна. Важи приказката “С теб не мога, ама и без теб не мога и на друг не те давам!”. От моя страна имаше няколко опита да се съберем, но той не пожела. Не знам какво да правя, страшно много искам да се съберем отново. Той не спира да ме обърква. Хем не иска, хем ме търси, хем ревнува. Казва, че му липсвам, че му е хубаво когато сме заедно, но… Постоянно ми дава двусмислени сигнали. Какво да правя?
  Ще се съберем ли отново? Въобще, какво ще ми се случи в бъдеще?
  Благодаря Ви много предварително!

  1. Здравейте, при вас нещата много интересни. Вие сте разделени въпреки, че се обичате това понякога става, когато има намесена магия или лоши очи. За да сте заедно трябва да сте твърда с него и да не допускате отношения на “иди ми, дойди ми”. Той в момента ви използва, не се примирявайте с това.

 225. Здравей, искам да попитам ще продължаваме ли да се караме с човека до мен и ще останем ли заедно. Сънувах странен сън това също ме тревожи сънят беше, че вали дъжд . Благодаря предварително

  1. Опишете подробно съня си в нашия съновник и ще му направим анализ, за да разберем какво точно ще се случи в вашите отношения.

 226. Извинете. Скарахме се ето я и причината: един приятел харесва едно момиче, моята и се смее и аз за да защитя интересите му казах, че момичето е красиво. Моята побесня и каза : аз ще си лягам чао … Аз и припомних всички онези пъти където ми говори за момчета, колко са секси, колко красиви и ми показва снимки и тя се прави на ударена и почна да спори с мен и да ме нарича туп, идиот и тн. и аз и отговорих окей идиот съм,тъпак съм приемам всяка обида от теб, аз поне предишните караници оставям да се справя с проблемите и не търся друга връзка а ти най-лесно ти е да ме скъсаш ами добре едва ли е хубаво да ходиш с тъп човек защо не намериш по умен няма да те излага и да прави всичко за теб защото ти явно не виждаш какво правя аз!Тя каза : да така е !Аз :Добре утре лице в лице ще ме скъсаш и се надявам, че си доволна от това защото аз не съм и съм много разстроен.Днес ще ме скъса и не знам сърцето ми ще се къса направо моля ви кажете ми преди да стане 2 часа какво да направя :(:(:(

  1. Момичето ревнува.не разбира,че защитавате приятеля си.Дайте й малко време да осъзнае чувствата си към вас.

 227. Оправихме се но ми се сърди за най-малкото нещо един приятел, хареса едно момиче и тя се смее на момичето и аз казвам, че си е красиво момичето какъв е проблема и тя почна: така ли еми ок, хайде чао и други глупости и почна да ми се кара, а тя като говори за момчета, и че са красиви аз си трая и само 1 път съм казал за да защитя интереса на приятел, че е красива и тя се кара готова да ме накара да падна долу на колене и аз казвам: поне аз оставам да се боря с проблемите и не търся друга връзка и тя каза чао и това е …. има ли смисъл ????? Какво да правя

  1. Много зле написано, с много правописни и други грешки. Едвам смогнах да поправя най-фрапиращите, но така и не разбрах, какво точно питате? Моля пишете грамотно на кирилица.

 228. А това с черноокия мъж кога горе долу може да се случи и можете ли да ми кажете нещо повече за него нещо като възраст

  1. Официалния скайп на сайта, го има на главната страница на //ufoport.com.

 229. Здравейте преди дни скъсахме с моят приятел подозирам, че той си пада по друго момиче, но не съм сигурна бихте ли ми казали.Благодаря предварително 🙂

  1. Здравейте, да той харесва две други момичета.

 230. Съжалявам че пиша пак но наистина се нуждая от съвет … може да е глупост но ще рискувам : напоследък наистина се доказах, като комплексар както казахте и не заслужавам да и пука за мен, но напоследък се държи недостъпно и странно мисля, че е изгубила интерес към мен и не я виня, но освен нея има др която ме харесва не зная, коя да избера напоследък се сближавам с други момиче, но не ми харесват. Накъде отиват нещата,аз ще си остана с нея, но тя загубила ли е интерес към мен? ( съжалявам знам, че не съм прав, но моля ви кажете )

  1. Ами поговорете сериозно с момичето, много работи ще ви се изяснят. Тя също е объркана и не знае каво да прави, губи интерес към вас със скоростта на светлината.

   1. добре 🙂 много ви благодаря, но проблемът, е че като тръгна да говоря с нея сериозно тя почва да се смее и като я попитам защо тя казва: ” смешен си когато си сериозен ” няма как да стане 🙁

    1. Трябва да намерите нужния подход.

 231. С приятеля ми скъсахме преди дни и много ми е гадно постоянно мисля за него! Той постоянно се държи с мен като непознат когато се разминем в училище, а преди все ми казваше здрасти, как си и така, но сега е друго и се измъчвам! Липсва ми много! Искам да знам дали има някакъв шанс да се съберем с него отново? А ако има моля за насоки какво да правя?
  Родена съм на 26.11.1999

  1. Той показва с всичко, че не ви обича, но вие не искате да го възприемете. Тайте в себе си тайна надежда, че ще се върнат старите чувства и ще бъдете отново щастливи заедно. Не винаги съдбата, обаче ни поднася това, което искаме да ни се случи. Приемете вашата раздяла за изпитанието на живота си, защото скоро ще срещнете черноок мъж, които ще ви направи наистина щастлива.

 232. Аз обичам човека до себе си но значи няма да е той мъжа с главно М :). А в работен план как ми се очертават нещата гледам че си пишат рожденните дати ако има някакво значение.

  1. Пишат си рождените дати защото са научени от някакви псевдо ясновидци на това. Дата на раждане има малко значение. По отношение на вашата работа след 20 май ще има промени.

 233. Какво ме чака в любовта? Ще има ли бъдеще за сегашната ми връзка или няма смисъл..?

 234. нямам скайп , съжалявам, има ли друг начин

  1. Нищо просто тези неща не се решават така.

 235. Ако решите изтриете го, но аз съм жена и харесвам мъже! Въпросът ми хайде пак но по конкретно – През тази година ще имам ли връзка с нов мъж? Благодаря!

 236. А скоро ли ще свърши този ад в който живея сега?

 237. Имам връзка с женен мъж с който много се обичаме , той ми обещаваше, че ще сме заедно винаги , а сега не ми говори , знам че още ме обича защото постоянно е в чата , казвал ми е, че не обича жена си , но тя го държи и го шантажира ,моля ви помогнете ми да се съберем и да заживеем заедно ,аз много го обичам, а знам, че и с него е така.

  1. Здравейте, напишете си скайпа, ще обсъдим нещата.

 238. Здравейте, през миналата година приключих една връзка която беше дълги години на приливи и отливи.
  През тази годна ще имам ли нова връзка?
  Предварително Ви благодаря! 🙂

  1. да но вкарая на годината ще, ще имате нова връзка с русо момиче.

 239. Ще бъда ли някога щастлива? Ще бъда ли с И. или Г. в бъдеще?

  1. Ще бъдете щастлива с Ж.

 240. Здравейте,
  от година познавам един мъж, който страшно много харесвам, даже доста повече от това. Комуникацията и усещането ми за него са страхотни, определено съм убедена, че искам да съм с него. Той самият проявява интерес, но и се отдръпва от мен, т.е. определено няма категорично отношение-не ме отблъсква, но не дава индикации, че иска да сме заедно. Знам,че е мн наранен от миналото си, И се чудя това ли е причината, или просто категорично не иска да бъдем заедно?
  Освен това, искам да попитам професионално как ще се развиват нещата при мен?Родена съм на 20.12.1981 г.
  Благодаря

  1. Здравейте, той се отдръпва защото не е сигурен, че няма да бъде наранен отново. Жената с която е бил има силна силна енергия и тази енергия му пречи да живее щастливо. Това което вие, можете да направите, е да го предразположите, като му покажете всеотдайност, без да навлизате в личното му пространство до този момент до който той сам не ви повика в него, този момент обезателно ще дойде, ако имате нужното търпение.
   Професионално ви се падат дребни проблеми, но вие ще ги преодолеете в втората половина на тази година.

 241. Здравейте, синът ми живее със жена по голяма от него със 6 години,и за двамата е 2 брак.Заедно са от 1 година.Ще бъдат ли и за напред заедно

 242. Направих глупост, днес едно момиче ме гушна аз я обарах но не помислих понеже съм честен с хората казах на гаджето ми и тя каза че вече не и пука моля ви кажете какво да правя ?
  И освен това наистина ли не и пука ?

  1. Е ама не може така, хората имат сериозни проблеми и пишат, тука търсят отговори на тях. Сега постъпка, която си направил е глупава, не защото си опипал момичето, а защото си тръгнал да се хвалиш на приятелката си, че си го направил “гледай какъв мъж съм, опипах я”. О такава честност никой няма нужда, не си честен жесток си с момичето и комплексар!
   Не заслужаваш да и пука!

 243. Обичам момичето си, но не знам колко ще издържим ще изкараме ли дълго независимо от проблемите си.

 244. Ще бъдем ли заедно с Георги?Обича ли ме?

  1. Може и да се съберете но за кратко. няма любов.

 245. здравйте имам мечта да стана баскетболист тренирам осърдно на улицата големите ме учат вече 5 г ще успея ли ?

  1. Да ще имате успех, но не в това начинание.

 246. прави сте и то много но искам да знам тя обича ли ме
  защото тя казва, че и е все тая дали ще скъсаме а мен ме боли от това

  1. Жените, които обичат не се държат така…

 247. Здрдравейте. Вчера си говорех с мойта и бяхте прави скарахме се защото ми показва снимки на момчета и казва, че ще ги секса- секс и аз се издразних тя каза, че е шега но с чувствата на човек шега не бива скарахме се на път сме да се разделим моля ви кажете да я скъсам ли правя безброй добри неща за нея, но тя се даржи гадно и ми напомня за миналите грешки. Отговоре те ми да я загърбя ли 🙁 Боли ме …

  1. Не затваряйте врата, която после няма да можете да отворите. Късането е най-лесно но после ще страдате вие, а не тя.

 248. Ще се разведем ли? Ще срещна ли скоро друга жена?

  1. Много време ще мине докато нещата при вас се успокоят. Не се отчайвайте и се въоръжете с търпение.

 249. Съпругата ми изневери. Сега се разкаява и иска да и простя,имаме едно дете и сега е бременна с второ.Искрена ли е в разкаянието? Ще се съберем ли отново или ще срещна нова любов?

 250. Съпругата ми ми изневери. Сега сме разделени, но тя се разкаива и иска да и простя и да се върна при нея, имаме едно дете и е бременна с второ.Ще мога ли да и простя,ще сме заедно ли отново или ще срещна нова любов?

  1. Да лоша работа. Когато една жена изневери изневерява със сърцето си. Трудно може да се запази вашето семейство,дори и да и простите.

 251. здр пак съм аз доиде ми на ум нещо което се страхувам … казахте че трябва да спра да ревнувам моля ви кажете как моля

  1. Е така, запросто .

 252. Здравейте на скоро се скарах с приятелката ми обаче се здобрихме аз я обичам но приятелите ми казват да я разкарам . Когато направя малка глупост тя е готова да ме скъса но се обичаме ! или поне аз тожа изпитвам към нея моля ви отговорете ми 1 . връзката стабилна ли ще е ?
  2. обича ли ме ?
  3. хар ли друг освен мен ? ако не можете да ми кажете нищо от това поне ми кажете как ще се развият нещата 🙂 (благодаря предварително )

  1. Да обичате я вие нея но тя не е много доволна вашите отношения, за сега няма друг. Другият ще се появи скоро, ако не спрете да я ревнувате безпричинно.

 253. Благодаря! Искам да попитам за отношенията с един човек, който се запознах миналата година! Какви ще са взаимоотношенията ни и може ли да му се вярва? Благодаря!

  1. Всеки човек заслужава първоначално доверие. При вас оаче нещата стоят друго яче, като чели вече има за какво да прощавате… Някой от съмненията са ви верни, но други не.

 254. Здравейте! Искам да попитам за промените ми в духовно израстване! С каква дарба ще помагам на хората? Кой е духовния ми водач? Изобщо какво се случва като цяло? Благодаря!

  1. Духовният ви водач сте самата вие. Не ви е нужен Гуро за да се стремите към успехи, имате много потенциал повярвайте в себе си и ще го развиете сама. Вашата дарба, е в сърцето ви. Недостатък ви е че слушате повече другите от колкото себе си.

 255. Отскоро имам връзка с женен мъж,който познавам близо от 20 години и винаги много съм харесвала.Бих искала да знам,дали този мъж има чувства към мен?

 256. Здравеите.Бях на интервю за работа за санитарка.Ще бъда ли приета до края на месеца.

 257. Имам връзка в момента, която не е стабилна. Ще продължи ли или ще се разделим?

 258. Здравейте! Преди месец се запознах с един мъж.Всичко се разви много бързо и беше супер до момента в който му признах любовта си.Последваха няколко дни през които той не искаше да ме вижда.Каза, че му трябва време и че той ще ме потърси.След няколко дни поисках да знам какво се става и той ми каза че има друга жена.Как така се случи не разбрах,като до преди дни всичко беше наред?Искам да ми кажете има ли наистина друга жена? Каква е причината той да се отдръпне така бързо? Ще се върне ли обратно при мен?

  1. Здравейте, той се отдръпнал не защото има друга жена която обича. Той се отдръпнал защото имам много високо мнение за себе си. За съжаление в вашия случай няма да може да бъдете заедно. Жената, която е до него със сигурност страда от неговите похождения на ляво и на дясно но нищо не може да се направи, той нея обича.

 259. Приятелями е много нервен, постояно се караме. Ще живея ли със него?

 260. Здравейте, днес съм на линия да отговарям на вашите въпроси през целия ден и през нощта!

 261. Здравейте.Можете ли да ми кажете какво виждате за връзката ми на мен Ваня 10.01.1987 и Валери 23.08.1979?Благодаря предварително

 262. Не бих искала да предприемам такива мерки (магия) ако той все още ме обиа предполагам, че някога ще се върне. Имам силна интуиция и никога не ме е подвеждала и усещам, че крие от мен истинските си чувства. Но исках да се посъветвам с вас относно неговите чувства към мен. Има ли чувства към мен все още?

  1. Десислава, най вероятно има още чуства към вас щом интуицията ви го подсказва. Ако е така, едва ли гордостта ще го спре да ги покаже.

 263. Продължавам да обичам бившият си приятел, с който сме разделени от 6 месеца вече. Въпросът ми е, той обича ли ме и има ли шанс да се съберем, ако има какво трябва да се направи?

  1. Здравейте Десислава, винаги има шанс да се съберете отново, но във вашия случай нещата с този човек неща са много объркани. За да се съберете отново, трябва да се направи магия за връщане на любим човек, който си е отишъл.

  1. Да, ако си зададете въпроса.

 264. здравейте! имах връзка с един мъж 1 месец. Всичко беше наред до деня в които му признах любовта си. Последва отдръпване от негова страна,каза че му трябва време да реши какво иска.’След няколко дни поисках да знам какво е решил и той ми каза, че има друга жена. Ще се върне ли обратно при мен или това е краят?

  1. Здравейте, Юлия този мъж няма сериозни намерения към вас. И без да се взирам дълбоко в вашата съдба е ясно, че едва ли в бъдеще ще имате с него любовни отношения. Търсете щастието си, на друго място.

 265. “Това не е любов, а обич.” , какво имате предвид?

 266. Ами от около година . С жестове , подаръци , проява на внимание , интерес към нейната личност …..Търся я когато е възможно .

  1. Много трудно ще излезете от това положение на приятелство в което сте сега. Ако искате това да се случи трябва да действате. В удобен момент и кажете директно какво чувствате. При всички положения тя и сега знае това, жените имат интуиция за тези неща и винаги знаят, кой ги харесва. Не отлагайте за догодина.

 267. Ще ми обърне ли внимание тази която харесвам или не ? Дали да продължа да и показвам чувствата си?

 268. Ще взема ли от първия път шофьорската си книжка?

 269. А заедно ли ще сме или само детето ще приеме?

  1. Да ще бъдете заедно, но ще мине малко време. Не се притеснявайте всичко ще е наред при вас.Голямо щастие ви очаква.

 270. Здравейте! Искам да попитам виждате ли нещо в бъдещето и в семейния ми живот?Съпругът ми има ли някакви чувства към мен или има друга жена в живота му? Ще приеме ли детето, което очаквам?

 271. Здравейте, бившият ми приятел обича ли ме все още?

 272. ще забременея ли скоро моля ви кажете ми Деница 08.10.1983 а приятеля ми Ангел 01.10.1972 моля ви отговорете ми от 3 м опитваме има ли причина да не успявам

 273. С кое с книжката или с приятеля?

 274. струва ли си да живея с човека до мен

 275. Ще си взема ли шофьорска книжка? И как ще се развият отношенията ми с моя партньор.

 276. Имам връзка с жена от две години насам. Ще имам ли бъдеще с нея или ще се разделим?

   1. Тя в момента има връзка и с друг мъж и не крие от мен. С мен се вижда тайно и искам да разбера ще направи ли своя избор накрая.

 277. Простете за неудобството!Всичко най-добро!

 278. здравейте!може би неправилно съм задала въпроса си или …?може би е станала някаква грешка,защото на другите потребители се отговаря 🙂

 279. Здравей те, искам да ви питам дали този страх и притеснение които са ме налегнали скоро ще отшумят

 280. В момента сме разделени със съпруга ми? Ще се разделим ли окончателно?

 281. здравейте,родена съм на 31.03.1987,имам връзка с мъж роден на 14.01.1982г.Има ли чувства той към мен?ще станат ли по-сериозни отношенията ни?ще създадем ли семейство и деца?благодаря ви предварително!

 282. Това означава ли че отново ще бъдем заедно?

 283. В момента сме разделени със съпруга ми, ще се съберем ли?

 284. В края на м.Октомври се разделих с приятеля ми.Ще се оправим ли скоро?

 285. Здравейте.Наскоро се разделих с приятелката ми.Ще се съберем ли пак с нея скоро?

 286. Добро утро искам да попитам защо ще сме заедно само за извесно време.Надявам се да успеете да отговорите

 287. Ще ми кажете ли нещо за любовта, ще създадем ли семейство и деца със приятеля ми?

 288. Ще имам ли големи промени в личен план през тази година? Ще останем ли заедно с моя мъж?

 289. Какъв е проблема бих го поправила за да сме заедно макар,че съдбата си е съдба

 290. Благодаря много само да попитам проблема в мен ли е или той няма чувства

 291. Искам да попитам ще бъда ли с човека с който съм за напред

 292. Дали ще ми върви във работата, напоследък неми върви в нищо!

 293. здравейте,имам ли бъдеще с човека до мен,държи ли много да е спътник в живота ми

 294. Много се обезкуражавам от написаното, искам много да съм с него. От любов човек е готов дори да пренепрегва себе си.

  1. Боряна, ако искате да получите повече информация по въпрос,можете да се регистрирате на нашия форум , където и други специалисти ще могат да вземат отношение по вашия въпрос.

 295. Прав сте много емоционална съм, но неговите намерения сериозни ли са към мен? По думите му го усещам, че е така, но незнам дали да вярвам.

  1. Много правилно правите, че си имате едно наум. Той е сериозен, но характера му е много променлив утрешния ден може да се промени.

 296. Извинявайте, кажете ми моля, правя ли нещо грешно, много исках да се върне при мен, и когато това се случи, отново откачам за дреболий, започвам да се заяждам съвсем несъзнателно, а повече от всичко искам да бъде различно и да си дадем шанс отново да се получат нещата между нас.

  1. Във вашето съобщение има и въпрос и отговор… Въпреки че трябва да си дадете шанс, не допускайте да бъдете унижавана и не правете компромиси с нещата на, които държите. Вие сте дълбоко емоционална и това понякога ви играе лоша шега, но това е добро качество, а не лошо.

 297. Моля ви отговорете ми. Писах ви два пъти вече, но така и не получих отговор.

 298. Здравейте !!!
  Интересува ме имаме ли шанс за съвместно бъдеще с приятеля ми и кога предстои това да се случи? Обичам го страшно много и се нуждая от информация колкото може по-бързо.Аз съм родена на 13.04.77 , а той на 13.01.70
  Благодаря ви предварително

  1. Шанс имате, но работите при ваз ще стават бавно. Не излиза определена дата, кога. Той също ви обича, но не е все още готов.

 299. Но той вече е вдовец.И въпреки всичко казва,че аз съм най-хубавото нещо,което му се е случвало в този живот.Не иска повече да е сам.Така или иначе,ако не съм аз ще е друга.Но не иска и да вършим неморални неща както досега.

 300. Много благодаря за отговора!Аз дейсвително не бързам,тъй като ми е необходима 1,5 год,за да бъдат нещата в идеалния си вариант.Това са обстоятелства,свързани със семейството и фирмата ни.Връзката ми с другия мъж е от 1,5год,а се познаваме от доста повече.Проблемът е в това,че двамата с мъжа ми се познават.Фирмите ни са обвързани малко,но същевременно и са конкурентни.Мъжът ми много ме обича,а аз него вече не.Другият мъж е вдовец от 2,5год.Не знам дали ще ме изчака още толкова.Той е моята мечта и идеалния за моите представи партньор -интелигентен , доста успял и с множество общи интереси.До тук всичко е перфектно.
  Аз съм родена на 30.12.70 ,мъжа ми а 09.04.69 ,а др мъж на 26.01.61.
  Въпросът ми е ще бъда ли с него някога в този живот и ще протече ли всичко така,както ми го подсказва интуицията?

  1. Той е с жена си, не е с вас. Ще я обича винаги, не търсете щастие там където знаете ,че има мъка. Съжалявам за грубия отговор.

 301. Благодаря много, чул ви Бог! Живи и здрави!

 302. Здравей. предполагам не е нужно да си изливам мъката… Въпроса ми е само кога ще се свърши всичко с настоящата ми мъчителна връзка с един тиранин който знае само да обижда, кълне, бие и заплащва? Как ще свърши? И как ще се развие новата ми тайна връзка с един безкрайно добър човек?

  1. Не се притеснявайте Петя, вие ще бъдете щастлива.Ходете по-често на църква и палета свещ пред иконата на Св. Богородица. Скоро ви очаква голямо щастие.

 303. Благодаря за отговора. Лек и ползотворен ден.

 304. мъжат ми ще си вземели книжката

 305. А дали с човекът,който съм в момента е сериозен или не?

 306. Здравейте!!!
  Искам да попитам дали ще намеря подходящия човек за мен?
  Дали ще си намеря добре платена работа?
  Дали ще си купя апартамент ?

 307. Здравейте!Ще се радвам,ако ми отговорите.Омъжена съм от 23г,мъжа ми е алкохолик,имам връзка с друг мъж.Обмислям рaзвoд,но ситуацията е заплетена.Дали да предприема тази крачка?Skype anelia.anelia702

  1. Не мъчете и себе си и мъжът си, в момента ситуацията ви е тежка трябва да промените нещата. Но няма да ви е лесно.

 308. Здравейте отново, преди Коледа той се беше съгласил да се видим ( не сме се срещали от около година, но не сме разделени от разстояние, просто той все отлагаше, а аз не го притисках). Той искаше да ме види, но аз се уплаших какво би могъл да ми стори (емоционално), ако отново се видим и му писах, че няма да успея. Опитвам се да не мисля за него, а да насоча усилията си в своята връзка, да бъдя вярна на чувствата си към другото момче, което за разлика от П. винаги е било до мен. Но тази нощ сънувах П., че се качва по едни стълби, аз изрекох името му и той дойде при мен и ме целуна, но не толкова самата целувка ме притеснява, а чувството, което дойде с нея, като огромно земетресение, което почувствах вътре в себе си, вълни от емоция, и това беше просто сън. Мога ли да попитам какво значи сънят ми ? Ще мога ли да се откъсна от човек, който не съм срещала година?

  1. Здравейте, много показателен сън. Човека, чието име започва с буква “П” е вашият човек. Това че се качва по стълби означава че преодолява препятствия и натрупва опит в живота. Този човек очаква жест и сигнал от вас, на него му е трудно и иска да намери пристан за сърцето си. Ако го повикате правилно, той ще дойде и тогава ще се случи тази целувка, която ще разтърси целият ви свят. Ако сте се уплашили в сънят си от това “земетресение” то е защото всяка промяна крие страх, зареди новото и непознатото, но без промени няма как да вървим напред.

 309. Искам да попитам дали има направена магия на мен или на някой от семейството ми?

 310. Много харесвам една позната . Какво ще се случи между нас ?

 311. здравейте моят въпрос е ще замина ли с Димитър за Дания

 312. Ще се съберем ли отново с жена ми през тази година ?

 313. И той са ме бута в ръцете на другия

  1. Значи не е наясно с себе си, вие сте достойна за реални отношения. Не се връзвайте на тези… “Аз искам само секс”.Това не е така, прави се на интересен.

 314. Здравейте раздвоена съм между двама мъже 11.12.1972 асен и 24.8.1989 радослав.родена съм на 04.03.1981 с кого имам шанс за съжителство

 315. И така каква ще новата година за мен в любовта

   1. скоро ще изляза ли на среща с димитър

 316. Марти, роден е на 28.02.1969..имахме страхотна връзка но се наложи да живеем в различни части на света..

  1. Скоро ще сънувате сън, където ще получите ясен отговор на този въпрос. Има неще който не могат да бъдат спрени. Вашата стихия е вятъра.

 317. Значи казваш да изчакам но вече съм на 26 и ми омръзна да съм сам искам вече да си имам едно гадже и така нататък 🙂

 318. Това какво ще означава че не ви разбрах?Ще си намеря ли момиче което да ме обича и аз да обичам,и ми е интересно как ще се казва?

 319. Ще си намеря ли скоро гадже и как ще се казва тя?

 320. Искам да ви попитам преди 3 месеца изгоних приятелят си,имахме 6годишна връзка.започна да се държи ужасно. Сега има връзка с тази за която ми твърдеше,че не я харесва.Казваше ми,че ме обича, казва че връзката му в момента било никаква връзка…там нямал чувства . объркана съм.защо тогава е с нея и ще се върне ли при мен?

  1. Когато, той поиска да се върне вече няма да ви е нужен. През следващата година ви очаква нова вълнуваща любов. И то още през първата половина на 2015 година.

 321. Здравейте,
  Родена съм на 07.11.1996
  Искам да разбера коя професия е най-подходяща за мен и дали ще мога да си взема изпитите.

 322. ще бъде ли успешна новата година за мен или адът ще продължи и в новата година

 323. ще бъда ли с човека в който съм влюбена в момента

  1. Защо не ми върви в вразките кога и аз ще си намеря приятел ще имам ли свое семеиство

 324. Просто бих искал да знам дали ще се оправят скоро отношенията.

 325. Моят въпрос е дали човекът към който изпитвам чуства ще бъде с мен .Неговоти име е Георги ..Благодаря предварително ! 🙂

  1. Здравейте Татяна, мъжът към който изпитвате чувства може да бъде с вас, но това няма да стане толкова скоро, колкото очаквате.

 326. Как да се свържа с Вас? Нещата са извън контрол за съжаление.

  1. Едва ли ние точно сме в състояние да ви помогнем, по-добре потърсете реална помощ от близки и приятели или сепециалисти.

 327. Моят приятел ще ми предложи ли скоро брак?

 328. Дава ли ми се работа?И за тази,която мисля да кандидатствам ще стане ли?Какво да направя?

 329. Да разбирам, че ще си оправим отношенията ли?

 330. На два пъти съм излъган от един човек. Първият път стана страшно. Сега пак ли ще направя такава глупост?
  Има ли надежда,че ще си оправим отношенията?

 331. Най-трудно е чакането, за първи път ще имам търпение, не мога да допусна отново да бъда слаба и вечно, аз да тичам след него, колкото и да го искам.
  Благодаря ви!

 332. Незнам, какво да мисля, да вярвам и да очаквам, относно взаимоотношенията ни вече. Отново ме разочарова, надежди и очаквания и пак ни кост ни вест.

  1. Боряна не бива да бързате, скоро ще изгрее слънце на вашата улица. Всичко, което сега ви се струва безнадеждно скоро ще е смешно за вас.

 333. С момчето , което харесвам ще бъдем ли заедно?

 334. Благодаря за бързия отговор! А като цяло нещата към по -добро ли ще вървят или не ,във личен и финасов план?

 335. Извинете ,не Ви разбрах.Защо сте ми сложили името в кавички?

 336. Здравейте!
  Интересува ме скоро ще имам ли връзка с някого и как ще разбера дали е човека за мен?

 337. Благодаря за бързия отговор, но как да постъпя , какво бихте ме посъветвали или всичко приключи ?

 338. Ще бъдем ли отново заедно или злобата и обсебването се оказват по- силни от любовта ни ?

 339. Здравейте благодаря много за отговора С риск да съм нахална ще ви попитам тъй като останах и без работа ще намеря ли скоро някаква работа а и тази операция която ми предстои много ме притеснява А детето ми Благодаря ви много

 340. Здравейте, благодаря за отговора, не съм сигурна в неговите чувства, той е много потаен и винаги мълчи, не иска да се срещнем дори за малко, как да разбирам това негово отношение към мен, игнорира ме и не знам какъв подход да имам към него, или просто да го оставя на мира? Той е роден на 11.11.1992г., а аз на 01.12.1988г., ако е от значение.

  1. Ако ви игнорира игнорирайте го и вие. Игнорирането в повечето случай означава, липса на истински чувства. Не му “досаждайте” оставете нещата да се случват от самосебеси. Нека усети колко ценно за него е вашето присъствие. Датата на раждане не от значение…

 341. Ще си сменя ли работата за по-добра и кога? И дали ще заминем за чужбина със семейството ми и кога?

  1. В чужбина няма да заминете преди втората половина на другата година. Ще си намерите по-добра работа много скоро.

 342. Здравейте мога ли да попитам ще срещна ли някога любовта си и дали младото момче което е до мен е съдбата ми И дали някога ще се справя с положението в което съм затънала Благодаря ви

  1. Здравейте Елена, в новогодишната вечер ви се пада да срещнете любим човек. Дано това е вашата истинска любов.

 343. Здравейте, имам сериозна връзка с момче от 4 години, има неща в характера му, които ме притесняват, в каква насока е най-вероятно да се развият отношенията ни? Същевременно чувствам някаква връзка с друг човек, той ме игнорира, но мисля, че също го усеща и се страхува. Това не го усещам с приятеля си, сякаш с него ме свързва нещо на по-дълбоко ниво. Мога ли да си позволя да бъда с него? Чувствата взаимни ли са?

  1. Здравейте Теодора,не мъчете приятелят си вие вече сте привързана към новият човек в живота си. Той също ви желае.

 344. ще имам ли сериозна връзка с мъж или ще остана сама

 345. ще заминем ли с дъщеря ми да работим на морето и съпругът ми ще продаде ли жилището в което сме живяли

 346. Имам 3 нещастни събития в крехката си възраст
  можете ли да познаете с какво са свързани?

  Питам от Чисто любопитство, понеже е интересно чрез компютър да правите прогнози,макар че действате добре поне на мен… 🙂

  Относно игнора,аз игнорирам ама става по-зле тъй като много ме привлича като магнит.

  За детето да,прав сте! Просто за успокоение на душата, вярно ли е че,когато човек почине и е бил болен там горе, е здрав и е добре?:(

  Поздрави!

  1. Хора в крехка възраст не бива да се опитват да узнаят съдбата си да се занимават с гадание, желая ви всичко добро.

 347. Тя е в миналото вече ..
  Чувствам се емоционално срината
  Има ли нещо към мен или просто поредния му флирт? Да го игнорирам ли и аз?

  Исках да те попитам Виждаш ли нещо в бъдещето и в семейния ми живот?? на къде да тръгна,и кога бедствията ще се спрат и ще се разкарат от живота ми 🙁

  И, последно една съкровена молба имаме смърт в семейството на болно дете,това съдба ли е наказание ли е? и,тя дали е добре там 🙁

  1. Здравейте отново, не се отчайвайте. От вашето положение има изход. Във вашия въпрос се крие и отговора, да игнорирайте го. Но не го правете показно, за да “Разбере,че Вие вече го игнорирате”. Правете го дискреткретно, като чели не искате, той да разбира това.

   Между временно се огледайте за някой достоен мъж на място на когото да можете да се опрете в живота. С такъв мъж ще можете да създадете истинско семейство.

   Относно смъртта на детето, така е било писано. Всички имаме грехове всички има за какво да бъдем наказани, не мислете в тази насока защото е страшно.

 348. Здравейте,искам да попитам защо все на мен?
  влизат някакви хора в живота ми показват ми любов и бягат.Други ме предават и аз ги гоня ..
  :(Влюбих се и се разболях, гибелна страст за това ги мразя раците,никога не ми е вървяло с тях…
  Човека избяга.спря контакти с мен, каква е причината какво ни очаква нас двамата конкретно? И,какво бъдеще ме очаква мен! Помогнете!

  1. Да Михаела права сте, като пишете гибелна страст, именно такава е страстта ви към този човек. Пишете относно “раците” но нещата при вас не зависят от зодията на любимия Ви.Раците се привързват много и обичат силно, но във вашия случай не е така.
   Има друга жена, която държи ключът към сърцето му. Вие нищо няма да можете да направите докато тя е в живота му. Но знаете ли виждам тази жена, хем в настоящето хем в миналото може би това е негова близка, която той е обичал.

 349. Искам да попитам някога ще имам ли дете и по – точно в скоро бъдеще ?

 350. здравейте напълно съм объркана прекалено много лоши неща ми се случиха искам да знам ще оправят ли нещата и какво ще ми се случи в близко бъдеще

  1. Здравейте, съжалявам да чуя такива новини от вас. Тази седмица явно за вас е тежка и очаквате с нетърпение да свърши. Всичко ще си дойде на мястото в средата на другата седмица, вие си имате ангел хранител, който няма да ви изостави нито вас нито дъщеря ви.

 351. здравейте отново сега искам да попитам нещо за дъщеря ми ще я премат ли да учи и дали поне тя ще оправи отношенията с баща си благодаря

  1. Здравейте, дъщеря има сложни отношения с баща си зареди това, че той живее с друга жена. Възможно е да се чувства изоставена и това разбира се влияе и на ученето и на целият и живот. Вашата задача е, ако искате да я приемат:
   1 Дайте и възможно повече увереност в себе си.
   2 Покаже те и колко важно е за самата нея да успее да влезе.
   3 Бъдете и упора и тя на вас
   По всяка вероятност ще я приемат, но нека не разчита само на съдбата, а да се готви сериозно.
   Красимира, вие през следващата седмица ще имате контакт с своят мъж, който ще се отрази благоприятно на вашите отношения за в бъдеще.

 352. Ще се върне ли приятеля при мен и ще създадем ли семейство, обича ли ме още и крие ли нещо от мен, той е роден 1984г зодия Водолей, наскоро се разделихме по негово желание за известно време.

  1. Ще се срещнете скоро с него, а това дали ще се върне зависи по-скоро от вас от колкото от него.За него няма обаче да се омъжите.Семейство ще създадете с светъл мъж и ще го обичате много в началото. Не се притеснявайте с енергията, която носите до края на другата годи би трябвало да се омъжите.Успех в любовта ви желая.

 353. ще спре ли съпруга ми да ми изневерява?

  1. Здравейте, ако искате лично събеседване просто можете да натисне Live Help в долната час на сайта, и можете да се консултирате с мен онлайн. Благодаря ви!

 354. немога да се съглася с вас че имам отношение с този мъж все още нямаме никакви отношения искам да знам дали ще имаме връзка извинявайте ако съм ви обидила благодаря много

  1. Здравейте, Красимира благодаря Ви, че уточнихте и се извинявам на неточността. Моите предположения в вашия случай бяха основани на проста телекинеза. Все пак усещането ми е, че между вас има отношения. Те разбира се ще се развият до определен момент, но това не е вашият човек.
   Това е, това което усещам аз, съжалявам ако не съвпада с действителността и с това, което сте очаквали да чуете.

 355. Здрвеите интересуваме приятеля ми има ли друга или е имал преди когато е бил с мен ? Ако има може ли малко повече инфо за нея 01.06.1981

  1. Всички ваши съмнения скоро ще се изяснят, не съдете човека до себе си строгои не се разделяйте, всеки има право на грешки. щом е останал с вас значи на вас държи повече, освен ако не ви използва.

 356. 6e smeli zadno sas priatelami i dali 6e si namerim rabota vav ispania

 357. ще имам ли връзка с мъж роден на 20021972 и има ли чувства той към мен

  1. Вие и сега имате отношения, това което той изпитва към вас едва ли може да се нарекат любовни чувства. Вие също не го обичате достатъчно.

 358. какво означава че му е направено приворот той се държи странно и продава цялото ни имущество мразини с дъщеря ми и не иска да чуе за нас какво да правим

  1. Приворот е вид любовна магия, която се прави за да се установи зависимост и контрол над човека. Той става, като зомбиран и се привързва към този който му е правил магията. Най-разпространената форма на приворот е с кръв от цикала на жената направила магията.

 359. Да, това е името ми! Много тревожно ми прозвуча, че означава спирачка. В онзи ден, в който са ме кръщавали, не съм имала възможността да избирам за име 🙂 Аз исках да разбера къде е силата ми? Къде е моето поприще?

 360. Ще се промени ли живота ми в положителна посока?

  1. Живота е поредица от ленти през, който преминаваме след черната идва бялата. Но колкото повече остаряваме, толкова повече бялата лентичка потъмнява.

 361. Моята рожденна дата е 11 11 1980 и имам чувства към мъж роден на 01 05 1977г, но не мога да преценя той какво точно изпитва към мен. Връзката ми с този човек ще претърпи ли развитие или нещата ще си останат такива кавито са в настоящия момент? Мога ли аз да направя нещо, за да имат нещата развитие?

  1. Няма да се случи очакваното от вас развитие. можете да направите много неща, но не ги правете защото ще съжалите рано или късно, магията не води до щастливи връзки, а просто до сексуално задържане.

 362. Как да го разбирам това-професия без бъдеше, развитие. Къде е моята сила за професионална реализация? Благодаря!

  1. Отново се извинявам. По – горния пост е моят. Казвам се Заприна, родена на 03.09.1984 г.

    1. Проблемът е там, че аз все още не мога да намеря своето призвание. Не мога да усетя истински това, което ми е дадено свише. И като удавник за сламка търся светлината,която да ми покаже пътя… ?!? Може би светлината е все още заключено вътре в мен и чака удобния момент да ме огрее?!? Има нещо вярно в отговора Ви. Благодаря още веднъж за отзивчивостта!

     1. Ако найстина се казвате Заприна, проблема може да идва от енергията, която носи това име. На старославянски значи Спирачка.

 363. съпругът ми ще дойде ли на бала на дъщеря ми

  1. Той ще поздрави дъщеряви, но няма да се задържи много, няма да е това,което очкавате. Има “нещо”, което го спира.Направете ритуал и проверете кой му е направил “приворот” тоя човек не се държи така случайно.

 364. Здравейте! Първо да се извиня за публикацията по горе. По професия съм счетоводител, но с много малко практика. Искам да питам имам ли шанс за реализация в тази област. Родена съм на 03.09.1984 г. Благодаря!

  1. Трудно, но възможно. Вие сте сложна комбинация: от човек стъпил зднраво на земята и творческа личност. За сега това ви устройва но за в бъдеще ще е професия без перспектива.

 365. Не ми върви в любовта. Давам винаги всичко от себе си и винаги оставям с разбито сърце и самотна. Искам да знам има ли надежда, че някой ден нещата ще се оправят и ще има ли човек до мен който наистина да ме обича.

  1. Не ви върви Боряна, защото вашата карма е да давете не да получавате. Хора като вас обаче, когато срещнат своята истинска половинка са много щастливи. Бъдете търпелива щадете сърцето си и не се поддавайте на изкушения, скоро ще се появи в живота ви човек, който заслужава цялата енергия, която сте готова да дадете.

 366. благодаря че ми отговорихте макар че съм скептично настроена към вашия отговор тъй като съпруг ми живее с друга жена и е много щастлив с нея а аз ако е удобно искам да попитам още нещо ще имам ли връзка с мъж който е роден на 20021972

  1. Красимира има жени, които напомнят кучета държащи играчка в устата си, колкото повече се опитвате да им вземете играчката толкова повече я държът и дърпат. Ще се съберете вие с мът си и друг мъж на вас не ви е нужен. Ще направите и него и себеси нещастни така.
   Относно щастието на мъжът ви поговорката: “Щастие на чуждо нещастеие не може да се построй” – важи с пълна сила.

 367. със съпруга ми сме разделени в момента ще се съберем ли отново

  1. Здравейте Красимира, вие наистина ме развеселихте с тези дати на раждане, които се изпратили. Такива дати са нужни на шарлатаните, добрите ясновидци знаят сами всичко за вас.
   Така по темата, ще се съберете вие с мъжът ви, той сам ще ви потърси скоро ще ви иска прошка. Трябва да узрее ябълката за да бъде изядена не бързайте.

 368. Здравейте искам да разбера има ли бъдеще връзката ми с Марио род на 27.04.1958 аз съм род. на 20. 04. 1967

  1. Вие сте родени на една и съща дата? Бъдеще обаче имат връзки, когато хората се обичат и са готови да бъдат заедно независимо от всичко. Ако няма любов няма и бъдеще в една връзка и най-малките препятствия могат да разделят хората, който не се обичат.
   Аз мисля, че отговорът на вашия въпрос не се крие в рождената дата, а в сърцето на вашият любим. Той сам много скоро ще ви отговори със своите действия.

 369. С мъжът ми постоянно се караме, ще се разделим ли, или в бъдеще ще сме заедно?

  1. Здравейте Ивелина, караниците в едно семейство не винаги водят до раздяла. Всичко зависи от самата вас, на чудо нещастие, щастие няма да построите. Разберете се с грешките си от миналото отговора сам ще ви намери и без да го търсите…

 370. Имам проблем със връзките си със жените, моля помогнете ми.

 371. Харесва ми, полезна информация Благодаря.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *