Онлайн гадаене и ясновидство

От древни времена хората се опитвали да предскажат своето бъдеще.Гаданията са известни още преди възникването на културата и писменноста.Това били ритуали при които се гадаело по костите на убитите мамути,слънцето,вътрешностите на жертвени животни.Всички тези гадания били пораждани от мистически мисли и близостта с природата.След това се появили по усъвършенствани гадания използващи букви и знаци- руни,карти,кафе.Руните са един от най-древните методи за гадаене.Първото,което се знае за тях е,че са използвани са от скандинавските народи за първи път.Смята се,че те са част от келтска магическа система и на тях са изобразени основните сили на природата,чрез символи.С помощта на руните древните народи призовавали природата за помощ.
Гледането на карти е доста разпространено от древността.Първоначално се гледало на обикновени карти за игра,а след това се появили колодите Таро и картите на мадам Ленорман.Известни са много начини на подреждане на картите,но основното е човекът,който гледа да запази концентрация,да използва карти,с който само се гледа,а не се играят хазартни игри,например.Картите не бива да се използват от други хора,а само от един,гледащият.
Тарото е колода от 78 карти състояща се от 22 големи аркани и 56 малки аркани.Те са символни изображения на лица и събития,по които се прави анализ и се тълкуват определени събития в живота.
Черните карти на мадам Ленорман произхождат от Франция.Известната гадателка Мария Ленорман създала колодата от 36 карти възоснова на игралните карти като добавяла свои рисунки.
Гадаенето на кафе също е използвано от древни времена.Техниката е общо известна-сварява се кафе на джезве,изпива се като се мисли за въпросите,на които желаете да получите отговор и чашата се обръща върху чинийката.След като се изтече утайката в чашата и в чинийката се образуват символи,по които се гадае за бъдещи събития.След това се върти пръст на дъното на чашата,като преди това се намисля желание.Образувалата се фигура също се тълкува.
Друга интересна тема са сънищата и тяхното тълкуване.Всеки от нас сънува и знае че сънищата са предсказателни,когато сме на кръстопът.Правилното им тълкуване може да подскаже много от отговорите в конкретни житейски ситуации.

Снимка: pixabay.com
Снимка: pixabay.com

Опитният в забавното гадаене и вещество екип на форума в Ufoport  владее доста древни методики за предричане на бъдещето от гледане на карти и кафе до древни магически ритуали за разваляне на магии,магии за любов,пари,късмет,защита от негативни влияния,леене на восък и куршум и ред други.
Част от нашият сайт е посветен на тези древни методи за предсказване на бъдещето,защото всеки човек достига до етап от живота си,в който незнае накъде да поеме и има нужда от насока.
Сега на сайта Ufoport имате възможността да зададете своите въпроси и да получите реални отговори от ясновидци онлайн,който ще се опитат да ви помогнат в труден за вас момент и да ви дадът напътствия,когато сте на кръстопът в живота си.Всеки е попадал в такива ситуации и има нужда от помощ,когато няма на кой да се довери.Доверете се на нас и с радост ще ви помогнем,по какъвто начин желаете и според нуждите ви. Но не забравяте, че всичко трябва да се възприема като забавление и да мислите критично в всяка една ситуация.

Онлайн гадаене и ясновидство
4 (80%) 7 vote[s]

116
Оставете коментар:

77 Comment threads
39 Thread replies
6 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
62 Comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Оля

Здравейте искам да попитам ще стана ли скоро майка ,и ще остана ли със този човек .

пламен

Здравейте,искам да попитам ще намеря ли човекът до мен и кога ще стане това.Благодаря ви предварително.

Даниела

Здравеите искам да знам како ме очаква за вбадеще ще се разделя ли с мажа си и ще бада ли с човека който обичам сега

Бисер Тонев

Какво да направя за да стана богат.

Маня

Здравейте,казвам се Маня 27,07.1988г. Преди време ви разказах за взаимотношенията ми с един мъж 17.05.1981г. Казахте ми да не правя нищо и да оставя нещата да се случат и че в близките месеци няма да сме заедно. Искам да знам ще бъда ли с Тошко, ще имам ли връзка с него, какво ще се случи или ще имам връзка с друг човек? Да чакам ли още? Усещам, че вече има чувства към мен, но не мога да преценя какво да направя….Благодаря предварително за отговора…

Странен Уфологов

Преди да сте направили грешка ме на мерете на скайп, има го в контактите .