Отвлекли са ви извънземни 9 важни правила на поведение

Внимание, това са 9 важни правила, които да спазвате, ако сте отвлечени от извънземни. Правилата са проверени  лично и работят на 100%!

  1. Запазвайте спокойствие  и не изразходвайте излишно течности в организма си!
  2. Запомнете особените белези на похитителите, татуировки, белези, маниери на говорене, лице. Това ще ви помогне в последствие да измислете за тях оскърбителни думи и подигравки.
  3. Започнете бой с тях или престрелка, наръгайте ги с нож, ако е възможно. Това ще помогне да ги ликвидирате или да определите нивото на тяхното въоръжаване. Не се бойте от чл. 115 НК на република България, той не важи за извънземни.
  4. Уведомете ги за сериозните си връзки в космоса и назовете няколко известни имена (Дарт Вейдар, Гагарин, Странен Уфорогов).
  5. Опитайте се да откраднете, космическия кораб(Разбира се от по-рано се осведомете  на UFOport дали ще има между галактически задръствания) По възможност, засечете по пътя комета.
  6. Започнете  да пушите, ако вие нямате цигари си поискайте от извънземните, в случай,че  ви откажат им напомнете, че   чл. 115 от наказателния кодекс  на република България, не важи за извънземни.
  7. Съгласете се на експерименти, подробно ги запомнете и оповестете извънземните, че сега те са наред.
  8. Съблазнете извънземна самка,  ако се объркате с половите принадлежности, разкажете на извънземната за Тайланд.
  9. Извинете се пред извънземните и кажете, че не всички на земята са такива, но има и такива.


Сподели в социалните мрежи:

Subscribe
Изключване на известията
guest

0 Comments
Вградени обратни връзки
Вижте всички коментари