Похитена от НЛО рускиня, Москва през 2012 година

Преди изгрев слънце

Тази история се е случила през лятото  2013 година в град Москва, Валентина Иванова(името е изменено по желание на потърпевшата).

Иванова, е живяла сама с малкото си момиченце си в  апартамента на майка си в крайните квартали на Москва.Вечерта е била спокойна и дето  спало спокойно, а Валентина както обикновено   приготвила вечеря, гледала телевизия и взела топъл душ преди преди да си легне.

Както си спомня обаче, самата Валентина тя се е събудила от някакво ужасно жужене в стаята, което буквално преминавало през нейното тяло. Когато  открива очите си, тя вижда слабо бяло сияние зад пердето, буквално имало нещо на терасата „НЛО???“,-помислила си тя ?. Валентина почувствала инстинктивно, че трябва да стане да затвори вратата на балкона (Времето било топло и те оставяли вратата на балкона отворена през нощта), но тя не можела да контролира своето тяло „Чувствах тялото си, но нямах никаква възможност да го контролира, сякаш някаква невидима сила го притежаваше, този жужащ звук беше завладял напълно тялото ми.“ – Споделя, Валентина.

Младата жена изпаднала в паника, нейните мисли били  съсредоточени върху нейното малко момиченце, което спяло на съседното креватче.Неочаквано момент паниката рязко изчезва, съзнанието на Валентина започнало бавно да помътнява. От време на време тя отваряла очи и идвала в съзнание, но това, което виждала по никакъв начин нея е успокоявало. Сцените, които се разкривали пред нейните пред нейните очи, напомняли на филм на ужасите.

Тя видяла странни фигури, чиито силуети напомняли на гигантски плъхове, тези силуети правели нещо на нейния корем. Тя чувствала  лека болка от убождане върху корема си. На ужаса, обхванал Валентина, плъхоподобните фигури не обръщали никакво внимание. Тях ги е интересувало нещо друго,нещо в самата Валентина нещо вътре в корема и.

По думите на Валентина, е трудно да кажем, колко време е бил този „плен“. Все пак тя е била със замъглено съзнание, а на периоди въобще изпадала в безсъзнание. На следващото утро тя се събудила в своят креват, но чувствала себе ужасно. нейни съседи, твърдели че през нощта, са видели някакъв странен обект НЛО, но помислил, че това е нещо свързано с военните.  В течение на няколко дни постоянно и е било лошо, повръщала и не можела да се храни нормално, освен това имала ужасни болки в лавата.  Този случай, е един от загадъчните случай, в които извънземни правят експерименти върху хора.

 

0 0 гласове
Article Rating
Subscribe
Изключване на известията
guest

0 Comments
Вградени обратни връзки
Вижте всички коментари