Похитени жени

секс с извънземно
секс с извънземно
Похитени и изнасилвани жени от извънземни

Интимна близост с извънземни…Възможно ли е това? Оказа се, че е възможно. В средата на миналия век, някои жени са се оплаквали в полицията, в болниците, че са били отвличани и насилвани от извънземни. Други пък, твърдяха, че доброволно са се отдавали, незнаейки, че не са човешки същества, тъй като те са изглеждали като другите хора. Всички им се смееха,  никой не им вярваше,  смятаха ги ту за луди, ту за пияни, ту за наркоманки… Когато започнаха да се оплакват и жените на вишестоящите във властта, тогава полицаите, лекарите и учените се замислиха.
Една жена се е обърнала към гинеколога си с оплакване, че не може да забременее. Лекарят се е учудил, когато я прегледал. В организма и всичко сочело  към това, че тя е раждала не по-малко от 5-6 деца. Жената била възмутена. Та тя никога не  била  забременявала. Лекарят и предложил хипноза. По време на сеанса,тя си е спомнила, че е била отвлечена от извънземни за около осем месеца. През това време те са правили експеримент с нея и тя родила 6 деца. Не е известно дали едно след друго ги е раждала или и шестте наведнъж. Не излизайки от сеанса, тя крещяла,че извънземните мразят хората и ги използват само като генетичен материал, раждайки им деца за изследване.
Друг случай с 18 годишна девойка, която отишла на преглед, защото имала проблеми с цикъла.Оказа се,че тя е била бременна, при условие, че е била девствена.Тя не искала да ражда това дете. В деня на аборта бебето го нямало  в корема и, а тя си е останала девствена.
Две жени, живеещи в различни държави, не познавайки една друга, споделиха, че прибирайки се след раждането вкъщи, сутринта на следващия ден, бебетата им са изчезнали. След време те са ги сънували малко поотраснали : телата им изглеждали нормални,само главите са били доста големи. Децата са споделяли, че са добре, че си имат нови семейства.
По време на войните, мъжете са загивали и жените са оставали сами.Те   споделяли помежду си еротичните си сънища с непознати същества. През историята на всички войни е имало поне няколко такива случаи.
Всички тези случки са накарали учените да се задействат в изследванията си. Те са установили, че всяка пета жена на планетата е била отвлечена от извънземни с цел раждане на хибридни деца и предимно са избирали тези жени, които имали  проблеми със забременяването .
Докато писах тази статия, ме обзе страх. Аз също не съм раждала, дори не съм забременявала…Къде е гаранцията,че нямам някъде там, в обширната Галактика, деца?

0 0 гласове
Article Rating
Subscribe
Изключване на известията
guest

3 Comments
Вградени обратни връзки
Вижте всички коментари