Правила и конфидениалност

Внимание! Прочетете правилата на сайта!

Използвайки сайта, Вие се съгласявате че:

Ние не носим отговорност за съобщенията и статиите и другото съдържание, което се публикуват в този сайт. Ние не отговаряме и не гарантираме за точността, цялостта и полезността на нито едно съобщение, материал или  статия и не носим отговорност за съдържанието на което и да било съобщение. Всяко едно съобщение изразява възгледите и мнението на своя автор, а не непременно тези на сайта като цяло. Ако мислиш, че някое публикувано съобщение е обидно, можеш да ни уведомиш по email веднага. Ние можем да отстраняваме обидни съобщения и ще направим всичко възможно те да бъдат премахнати колкото се може по-скоро, стига да преценим, че това се налага. Използвайки нашата услуга ти се съгласяваш, че няма да използваш нашият сайт, за да публикуваш материали, които не са достоверни, които са клеветнически, неточни, обидни, вулгарни, омразни, обезпокоителни, нецензурни, езически, порнографски ориентирани, заплашителни, расистки, както и такива, които нарушават спокойствието на дадена личност, или по друг начин нарушават закона. Съгласяваш се, че няма да публикуваш никакви съобщения без авторски права, освен ако последните не са собственост на теб или на този сайт.

За публикации уронващи престижа на сайта, добрия тон и за обида на потребители, такова действие ще се санкционира с изтриване на темата и забрана на достъп до този сайт.

Не забравяйте, че това е сайта с развлекателен характер. Не приемайте нещата, които се пишат от другите участници в сайта или от администратора на сайта за истина, те са базирани на предположения и най-вероятно са неточни и неверни.

Ако направите дарение, това по никакъв начин няма да Ви донесе някакви предимства пред другите участници във сайт.

Даренията се правят еднопосочно и не се връщат, ако потребителят пожелае това.

Личните консултации включително и тези по skype с някой от участниците на сайта не са базирани на никакви знания по психология, ясновидство или която и да е било друга наука или дисциплина. Тези консултации просто трябва да се възприемат, като съвет от непознат човек и нищо повече, ние не носим никаква отговорност за тези разговори или чат и за евентуалните последствията от тях.

Строго се забранява на потребителите да предлагат платени услуги на други потребители. Ако някой ви предложи каквато и да е платена услуга на сайта сигнализирайте незабавно на Email: [email protected]

Боравенето с този сайт изисква малко свикване…. но вие сами ще се убедите, че няма нищо сложно.
Ако имате проблеми с функционалността на сайта не се колебайте да пишете на модераторите.

Нямате право да създавате фалшиви профили, ако забележим, че сте създали фалшив втори профил ще бъдете блокирани завинаги на сайта.
Тези условия са задължителни за всички участници във сайта и с използването на нашия сайта Вие автоматически се съгласявате с тях.

Не носим отговорност за вашите лични данни и възможни неудобства или вреди, които може да предизвика използването на този сайт.  Въпреки това се стремим ufoport.com да е комфортна зона за нашите потребители и се стараем той да бъде безопасен за Вас.

1)Правила на сайта на НЛО изследователите!

Правилата на форума се отнасят за целия сайт:

1.1)Права на потребителите сайта ufoport.com:

1.1.1)Всеки потребител на сайта има право да посешава сайта и да получава информация чрез него!

1.1.2)Всички потребетели на сайта имат право на регистрация на нашия сайт освен, ако не е взето друго решение от администраторите!

1.1.3)Всички потребители имат право да се регистрират на сайта като потребители!

1.1.4)Всички потребители и гости на сайта имат право да пишат коментари!

1.1.5)Всички зарегистрирани потребители имат право да изпращат помежду си лични съобщения, а така също и съобщения до администрацията на сайта!

1.1.6)Всички зарегистрирани потребители имат право да пишат в нашите групи.

1.1.7)Всички потребители на сайта имат право на регистрация на нашия форум, освен ако не е взето друго решение от администраторите! Обърнете, внимание регистрацията на сайта и на форума се различават една от друга!

1.8)Всички потребители на сайта за НЛО, имат право да посещават сайта в удобно за тях време,освен ако не е взето друго решение от администраторите!

1.2)Права на администрацията на сайта ufoport.com .

1.2.1)Администрацията на сайта http://ufoport.com има пълни права над всичко в сайта!

1.2.2)Администраторите на сайта имат право да изтриват всички ваши мнения, ако те нарушават  нашите разбирания за етика или са написани неграмотно.

1.2.3)Администраторите на сайта имат право да  изтриват профилите на потребители, ако това е нужно без никакво обяснение за това!

1.2.4)Администраторите на сайта имат пълни права над всичко, което пишете и може да бъде променяно, ако не отговаря на нашите изисквания!

Администрацията на сайта не носят никаква отговорност за това, което вие пишете на сайта!

2)Строго се забранява:

2.1)Писането на обидни постове или коментари!

2.2)Забранява се писането на коментари, които могат да разрушат репутацията на сайта или съдържащи обиди към сайта или други лица!

2.3)Забранява се писането на неграмотни постове и коментари или такива, които са написани на не съответстваща азбука, т.е. ако пишем на английски използваме латинската азбука, ако пишем на български използваме българска азбука. „Маймуницата“ не е разрешена!

2.4) Забранява се слагането на линк към друг сайт, без изричното разрешение на и администраторите!

2.5)Забранява се всяко действие, което би донесло морална или материална щета на сайта UFOport.com!

Администрацията на сайта си запазва правото  да променя правилата на сайта във всяко едно време без предупреждението на потребителите на сайта.

Всеки, който не спазва правилата на сайта ще бъде изтрит и достъпът му към сайта ще бъде отнет!

Администрация! 

Създадохме най-доброто гадаене за да имате повече светлина и яснота в живота си. Ако смятате, че то е било полезно за вас, дарението е най-добрият начин да ни благодарите, така ще помогнете на UFOport да продължи да се развива.

Получете повече яснота за бъдещето от реални ясновидци на UFOport forum

Форума е мястото, където можете да зададете въпроси на реални ясновидци и да получите отговори, които ще ви помогнат да разберете какво ви очаква в бъдещето.

Независимо дали се нуждаете от отговор на въпроси за любовта, кариерата, здравето или други важни аспекти на живота си, нашият екип от ясновидци е тук, за да ви помогне. Те използват различни методи за предсказване, като карти, руни, гледане на кафе и други.

След като се регистрирате на форума, можете да зададете своя въпрос на ясновидеците, който ще ви отговорят в рамките на няколко часа абсолютно бесплатно. Нашите ясновидци са проверени и винаги са готови да ви помогнат с отговори, които ще ви дадат яснота за бъдещето ви.

Не се колебайте да посетите UFOport форума днес и да зададете своя въпрос. Нашите ясновидци ви очакват!

Посетете UFOport форума и се регистрирайте сега

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *