Проект „Ран-Ът“ – Американците са помислили за България!

План за съкращаване на населението

През последните няколко години много нашумя темата за „разрушението“ на българския народ. Как всичко било планирано от американците и до ден – днешен се изпълнявало стъпка по стъпка. Всъщност става въпрос за сигурно добре познатият ви проект „Ран-Ът“.

 

План за съкращаване на населението
Проект „Ран-Ът“ – съкращаване на населението на България

Планът е съставен от Ричард Ран и от Роналд Ът. Според някои конспиратори, документа е част от стратегията на поредица от правителства за унищожаването на България. Защо те смятат така ли?

Ами всичко това започва през 1990 година, или времето на прехода. В документа се казва, че само 5 млн. души могат да бъдат изхранени. А какво ще се случи с останалите?

Още от март същата година били предвидени всички бъдещи процеси в икономическия и обществен живот. Все по трудно щяло да става изхранването на народа, заплатите щели да намаляват, а цените да скачат. Много деца и възрастни щели тежко да боледуват. Раждаемостта щяла да намалее, а смъртността да се повиши. Безработицата да нараства, младите да напускат страната. Извършване на 100%-ва приватизация. Всичко това е само част от този план.

 

Наскоро господин Ран даде интервю, в което обясни същността на този проект. Сделката им с Луканов, била да направят плана не само за правителството му, а за целия народ. Луканов, обаче заявява ясно, че американците могат да направят само част от плана. На въпроса защо са цитирани само 5 млн. българи из страниците на документа и какво става с останалите, отговора беше, че целта им била такава, че да подсигурят всички, а не само част от българите. Колкото и объркващо да звучи отговора, друг за момента няма. Ран твърди още и че не са получавали допълнително заплащане, а само нормалната си заплата от камарата.

 

Планът бил изготвен, поради помощта, която е поискал господин Луканов от американската камара. Това е станало, защото пазарната икономика е била в много критично състояние. За жалост този документ от 600 страници е останал и само на хартия.

 

Не е тайна, че някой от нещата се случват в нашата родина. Не е тайна и кризата, в която се намираме. Но според мен даже и да има някакъв подобен план с такава цел, едва ли ще се сподели в кибер пространството с народа, за който е предназначен. Всичко това може да е стратегия на правителството, а може и да е просто промиване на мозъци.

0 0 гласове
Article Rating
Subscribe
Изключване на известията
guest

0 Comments
Вградени обратни връзки
Вижте всички коментари