Репителите – Влечуги извънземни

Извънземни рептили

Извънземни рептили

Те вече са сред нас, почти си приличат с нас, но не са хора. Рептилите, не са само извънземни, а са една от най-древните, приспособими форми на живот, просъществувала милиони години. В някакъв момент от времето пътищата на хората и влечугите се пресича и така се образува нов вид на хората-влечуги. Те притежават ясно изразени външни белези, отличават се от останалите със своята висока толерантност, стараят се да не обръщат внимание на някой черти, който издават видът им, а именно малки или лисващи напълно ушни миди, липса на окосмяване, свръх чувствителност към промяна в атмосферното налягане или влажността на въздуха. По света има около 6000 типа влечуги, живеещи при различни типове климат, обитаващи океаните и различни сладководни басейни. Името „Рептили“в превод означа „пълзя“, „лазя“ , 80% от тяхната енергия идва от Слънцето, а останалите 20% от растенията и животните, с които се хранят.

Спорно е какъв е техният произход, дали те наистина са хибрид между уцелели бозайници и Рептили или са отделен вид. Но те се отличават се от останалите хора със своето атлетично телосложение, люспеста кожа притежаваща леко кафеникав до тъмнозелен цвят, високи са 1,70-2,70 см. Те държат съществуването си в пълна тайна, изключително рядко влизат в контакт с хората. Могат да създадат поколение с хора или със себеподобни влечуги. В носната си кухни имат специални рецептори, отговорни за тяхното обоняние.Носът им е сплескан във V образна форма. Жени, които са имали контакти с тях твърдят, че те са били много надарени в сексуално отношение. Те притежават способността, да се намират в пространството, без изобщо да бъдат забелязвани. Много интелигентни са, но и много злобни и противни извънземни същества. Народът на Древните Маи от Мексико, са били свидетели на хора-влечуги, дошли от небето, за да им покажат как да строят своите пирамиди.

Първите данни за такъв тип извънземни са описани в книгата „Свещените плочки“ от д-р Малачи Йорк, където се споменава за племето на Догоните от Мали, които са преки потомци на древните египтяни, а от там идва теорията, че именно рептили са строителите на Египетските пирамиди. В преданията на племената от Западна Африка се разказва за богоподобни същества, наречени „Номо“, които имат гигантски размери, люспеста кожа и живят във сладководни оазиси. Те много често са се чифтосвали с местните жени и оставяли поколение.

Вероятно имат нещо общо със расата на сивите извънземни, като от това предположение идва и името “рептилоидните сиви”, които от своя страна са много добри в измамата, човек може да бъде под техния контрол, без самият той да осъзнава това. Носят още името „падналите ангели“, считат себе си за първите човекоподобни населявали планетата Земя. Притежават физическо тяло и мозък, имат своя душа, но са способни да манипулират, ако попаднат в различни честоти измерения, а чрез измама дори могат да придобият и господство над нас хората.

Алфа-Дракон (Alpha Draconians) са също рептили.

Те самите твърдят, че произхождат от звездната система Алфа-Дракон, намираща се на 215 светлинни години от Земята, която някога е била и полярна звезда.Високи са 18-25 фута(548-762 см), с тегло 2500 паунда – 250 кг. Чудовища с черна кожа, мустаци по челюстта и брадичката, снасят яйца за да се размножават. Те са най-големият враг на всяка една човешка колония, защото притежават вроден боен инстинкт, и не искат ние да станем заплаха за техните империалистически редове. Те са изключително проницателни и умни, понякога дори зловещи. Това са тези, които „служат на себе си“ вместо да „служат на другите“, и са „негативно“ настроени вместо „позитивно“.

Dragon Borgs е кибернетична форма на Draconian, но те всъщност са контролирани от рептилиански същества. Тук се включват също тези форми, на които е вдъхнат живот от паднали Свръхестествени или парафизични същества, независимо дали са „сиви“ или „човешки“. Този тип съществува са в нашето общество. Няокй сигурни характеристики могат да ги издадат, като например леката миризма на сяра, неоформените черти – пръсти или уши или други части на тялото, които изглеждат така все едно, че имат леко ‘изкуствен’ вид.

Хамелеоните (CHAMELEON) са генетично кръстосани Рептилианци, което им позволява да изглеждат като хора. Използват лазерни холограми или молекулярно изменяна, за да придобият човешки вид. Изглеждат точно като хора, но запазват рептилианските си вътрешни органи от влечуеите. Често са описвани, с „изпъкнали очи“ и с люспеста кожа без окосмяване. „Хамелеоните“ могат да използват изкуствени лещи за да скрият „котешките“ си зеници на извънземни същества.

0 0 гласове
Article Rating
Subscribe
Изключване на известията
guest

1 Comment
Вградени обратни връзки
Вижте всички коментари
trackback

[…] също може би е създадена от тях, с цел премахване на рептилите извънземни и създаване на съвременния […]