РИБИ | дневен хороскоп за 08.02.2021

Хороскоп риби
РИБИ Днес сте в доста приповдигнато настроение, макар че може да се опитат да ви го развалят. Не позволявайте да нарушат равновесието ви. Имате възможност да докажете качествата и чувствата си, не го пропускайте заради колебания.

Риби 16.05 – 23.05.2016 г.

Зодия

Хороскоп рибиПланетите в земния елемент, отново образуват формата на хвърчило. Нептун в риби, образува главата на хвърчилото, и както вече подозирате, това пряко касае вас, както и вашето съществуване и функциониране в този свят. Когато луната е в рак, идва и възможността за развитие. Всичко вече тече в желаната посока. Вие получавате възможност да изразите себе си по начин, който е подходящ за вас и ви кара да се чувствате съвсем естествено. В петък, ще се чувствате както обикновено се чувства лъва, защото луната минава под неговия знак – в състояние на пълна творческа изява и ако някой ви аплодира, трябва да се чувствате поласкани.

Любов: Изявеният земен елемент ви окуражава да бъдете по-искрени. Има ли нещо, което искате да изясните и да уточните? Хубаво е да бъдете издигани в култ, но още по-хубаво е да бъдете обичан като човек, с всичките ви грешки и слабости. Това може да стане седмицата, в която ще бъдете обичани още повече и вероятно с право ще ви се възхищават.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *