Силата на мисълта. Как да сбъднем желание

Силата на мисълта

Силата на мисълта е много велико нещо. С нейна помощ можете да сбъднете всичките си мечти, но и да разрушите живота си. Мислейки си положителни неща вие ги предизвиквате и те започват да се случват, но когато започнете да обмисляте всички варианти и решите, че дадено нещо няма да се случи, то тогава сами се отказвате от мечтите си макар и да го искате от цялото си сърце и душа.

Моите наблюдения са, че когато искам силно нещо, го получавам в подходящият момент за мен. Съдбата сама ми помага и ми дава възможностите и начините, за да го получа. Разбира се винаги трябва да се разделя с нещо от досегашният си живот, но такива са законите на Вселената, зада получиш трябва и да дадеш.
От друга страна, когато силно искаме да бъдем с някой и той не е до нас, силата на мисълта също влияе и ние го държим по някакъв начин и ако не решим да го пуснем или освободим, то той също не може да е щастлив и да поеме по пътя си.
Мечтите се сбъдват и то предимно със силата на мисълта. Ако достатъчно силно искаме нещо, то ще се случи, но трябва и внимателно да преценим дали точно това ни трябва зада сме щастливи наистина или е поредната илюзия. Животът ни дава всичко, което поискаме, но понякога не тогава, когато го искаме или не по начинът по който го искаме, но основното желание се сбъдва в някаква форма. И тогава се питаме, защо трябваше така да се подредят нещата и защо точно по този начин? Ами отговорът е, че сами така сме избрали и не трябва да виним друг освен себе си за решенията, които взимаме.
Затова добре обмисляйте, какво точно ви трябва, за да бъдете истински щастливи, защото със силата на мисълта можете да сбъднете всичките си мечти наистина.

8
Оставете коментар:

4 Comment threads
4 Thread replies
2 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Изгубена

Аз смятам, че само с мисъл неможе да сбъднеш желанията си.Напротив, за да постигнеш каквото и да е в живота си трябва да се бориш, да впрегнеш всичките си знания, умения и потенциал, да бъдеш последователен и решителен в действията си, за да постигнеш целта си и да извоюваш това, което в крайна сметка желаеш да получиш.Поне за мен така е било през целият ми живот до сега, никога не съм получавала нищо на готово, винаги съм се борила, преодолявала съм всякакви препятствия, за да постигна целите си, както в личен, така и в професионален план.Вечно съм в борба и… Read more »

Маг Гала

Изгубена всичко в този живот започва с мечтата и разбира се,че трябва борба,защото без нея няма как да стане.Важното е да не се отклоняваш от пътя.

Изгубена

И да не жертваш по-ценни за теб неща от самата ти мечта.Тогава, когато това се случва победата не е сладка, защото изгубваш истинските неща, които биха те направили щастлив, но си ги подминал или жертвал в стремежа си да гониш целите си.

Маг Гала

Без жертви не може.Винаги плащаш с нещо,което е скъпо за теб. Един от законите на Вселената.

Момчешкоиме

Ами ако силно вярвам, аз много искам да си сменя пола! Ще стане ли

Кристина

Защото, за да попстигна нещо трябва да се уповавам на някаква частичка, на милиминка и нещо си. И ако него го няма, някой си се хваща за това, че дадено нещо го няма и започва да ти пили и обвинява, и ти съсипва живота. И живота ти зависи от това, че някой си е решил да ти пили за нещо, което не зависи от мен самата. Аз не мога да определя, как някой си се отнася с мен. Та да съм длъжна непрекъснато да отговарям и да се обяснявам, защо нещо си се било случило. Майната му мен не ме… Read more »

Кристина

Честно казано вече, където и да отворя фейсбук особено бъка от предписания, как да си живея живота. Значи следвайки всички тези предписания аз трябва по цял ден да правя своего рода някакви ритуали, за да мога да постигна нещо в живота.
Обяснете да му се не види, как преди с обикновен труд се постигаше всичко? Сега се занимаваме с гадатели, не знам си какви сили и похвати, за да постигнем всичко. Имам чувството, че не живея нормален живот, а се намирам в лудницата.

Маг Гала

Не разбирам,за да мечтаете какви ритуали ви трябват?Когато искате нещо вие си мислите за него постояно и това ако не е мечта.