Сивите извънземни същества

Сиви извъземни

Според учените има повече от 10 000 000 светове в огромната ни Вселена. Някой от тях може да са населени с извънземни цивилизации много  подобни на земната. Това означава, че там живеят извънземни същества. Предполага се дори, че те идват на Земята, за да събират информация и да извършват експерименти за собствените си егоистични цели. Хората винаги са били негативно и лошо настроени спрямо тези същества, считат ги за свои врагове и изпитват страх,  когато се спомене за извънземни. Съществуват доказателства, че те наистина съществуват, но се страхуват от хората,  въпреки това те са били забелязвани.

Пришълците са развита до съвършенство раса, която обаче е лишена от елементарни чувства на състрадание и любов.

Сивите извънземни или още познати само като Сивите са предполагаем митичен вид интелигентни същества, за които се знае от различни източници в областта на научната фантастика. Много хора твърдят, че са ги наблюдавали, а бившия астронавт на НАСА – Едгар Мичъл ги описва като същества с големи черни очи, без никакво окосмяване, с голяма глава и височина между 90 см и 1.50 м. Много уфолози приемат, че този вид извънземни наистина съществуват и дори посочват, че вероятна тяхната родна планета се намира около звездата Барнард в двойната звездна система Зета Ретикули.

Сивите Извънземни

Те нямат репродуктивна и храносмилателната система, предполага се, че се размножават чрез клониране и именно заради това напълно са изгубили използването на половите си органи. Имат само две малки отворчета вместо нос, много малка уста (вероятно са разговаряли телепатично),а на мястото на ушите имат два отвора. Има безброи теории, че точно Сиви са се разбили в градчето Розуел САЩ през 1947г. Лицето им е сърцевидно, както и на всички наши познайници пришълци, доста по-леки са от хората, едва 25 кг, с тънки и къси крака, без стъпала. Според твърденията Сивите са крайно измамни и въпреки, че те действат „логично“, за тях е и „логично“ да използват крайно сложни форми на лъжа за да постигнат целите си. Това са най – наблюдаваните „извънземни“ същества по време на UFO преживявания. Те се изхранват с човешки и животински жизненоважни течности чрез натъркването на различни вещества по телата си, като по този начин ги абсорбират през кожата си. Приличат на деца, и са с много лека скелетна конструкция.

Сини сиви извънземни

Сините сиви, са абсолютно същите като класическите си съродственици, единствено се различават от тях по синият отенък на кожата, като се предполага, че те са заемали и по-високи ръководни позиции. Предполага се също така, според много учени, че те имат вид на хамелеон и могат много бързо могат да се приобщават към заобикалящата ги среда. Главата им се предполага, че има силно изразена костна структура, а очите ми приличат на очите на котка, с черни зеници и жълтеникав ирис. Възможно е да са имали сътрудничество с индианците Хопи. Считат себе си за приятни същества.

белите сиви

Белите Сиви извънземни  са високи може би едва 60-70 см и произлизат от класическите сиви, но главата им е несъизмерима спрямо тялото им. Челата им са изпъкнали и много големи. Изглеждат като нероден развит плод. Нямат вежди, нито мигли. Кожата им прилича на стомахът на гущер. Предполага се, че кожата им е бяла като хартия, откъдето идва и името им. Познати са още като малките „сиви“, а речта им наподобява грухтене, което се чува когато те отвличат някого. Имали са много къс врат, но съществуват предположения, че той изобщо липсва.

кафяви извънземни

За кафявият тип от сивата раса пришълци се знае доста малко.Предполага се,че са високи са около 180-200 см., със червени, наклонени бадемови очи и кафява кожа. Много са издържливи и имат издадености по главата – тези издадености приличат на пипала, дори на животински крайник, в опит, да хванат извънземното за главата. Според разкази на свидетели, тези извънземни се появяват абсолютно голи. Възможно е да идват от звездата Сириус-Б, и да са хуманоиди.

кафяви сиви

Предполага се, че са високи около 160 см, и имат златиста кожа, при женските оранжева.Имат много развит мозък и следователно много голяма глава, вдлъбната в средата (със сърцевидна форма). Вярва се, че са сред нас, защото са способни да приемат каквато и да е форма, може би имат база в Аляска, от където събират лед и го карат на тяхната планета. Учени твърдят, че имат подобни на човек репродуктивни органи. Предполага се, но не е сигурно, че имат бази под Южна Невада, северно Ню Мексико и вероятно Юта.

Високи извънземни

Високите сиви извънземни същества са наричани така, заради своята височината си достигаща до 170 см – 2.00 м, възможно е да достигат и до 9 фута, което на човешки език е 274 см, много бледи, много бели и без никакво окосмяване по телата си. Д-р Артър Хорн твърди, че идват от съзвездието Орион. Високи Сиви, са наричани още „Високите Бели”, заради тяхната много бяла тебеширена кожа и бели коси. „Високите Сиви/Бели” са най-често замесени в генетични експерименти, създавайки хибридна човешко-Сива раса.

Автор: Дадос

0 0 гласове
Article Rating
Subscribe
Изключване на известията
guest

0 Comments
Вградени обратни връзки
Вижте всички коментари