СКОРПИОН | дневен хороскоп за 08.02.2021

СКОРПИОН
Сами сте се хванали в собствения си капан, в капанът, сътворен от собствените ви мисли. Само си дайте сметка в колко нежелани схеми сами се вкарвате и колко от тях можете да промените като просто промените мисленето си. Всичко започва оттам – знаете!

Скорпион 16.05 – 23.05.2016 г.

Зодия

Хороскоп за скорпионБлагодарение на връзката на планетите в земния елемент, сега пред вас се открива яснота, придружена със спокойствие. Вие наистина се нуждаете от време на време от лечението на земния елемент, за да може да видите как точно стои даден въпрос и да не се губите в собствените си мисли и идеи. Това е в следствие на фигурата на хвърчило, която образуват тази седмица планетите на земния елемент. Втора фигура на хвърчило се образува в сряда, като луната в рак е неговата глава. И всеки път, когато главата на харчилото е във водния елемент, показва, че мислите ви са зависими от чувствата и че тези чувства ще насочват пътя ви. За вас ще е добре да не пускате хвърчилото, нищо че в един момент ви дърпа в една посока, а след това в друга. Но е важно да му оставите достатъчно корда, за да се движи красиво и свободно.

Любов: В момента на вас ви се предлагат доста неща. Мечтите и надеждите ви стават реалност. По-добре не се вглеждайте прекалено близо в нещата, за да не намерите някоя уловка. Човек трябва да бъде оставен да бъде просто човек, и като резултат на това, да бъде индивид. Изглежда, че вашия партньор вече го е разбрал това или ще трябва да го научи чрез вас – защото вие определено сте нещо специално.

Сподели в социалните мрежи:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *