Споделяне на интересна информация и снимки свързани със НЛО и и други странни явления!

социалната мрежа на НЛО изледователите.
социалната мрежа на НЛО изледователите.
Социалната мрежа на българските уфолози.

Сайта ufoport.com дава възможност на своите потребители, да споделят интересна информация, интересни факти и видео материали в социалната мрежа на НЛО  изследователите. Изпращайте вашите  истории или задавайте вашите въпроси, като просто се регистрирате на нашия сайт или  използвате формата за бърза регистрация  с помощта на социалните мрежи !

Вашите истории за НЛО, мистика,странни явления и въобще от живота  ще бъдат видени и обсъждани  от много хоро, хора които се интересуват от НЛО и космос, ще могат да коментират и да съпреживеят видяното от вас. Всичко което напишете в социалната мрежа на  българските уфолози ще  бъде внимателно разгледано и оценено от нашия научно изследователски екип така, че ще можем да анализираме заедно  ситуацията и да проникнем в проблемите на видяното.

Драги приятели в социалната мрежа на НЛО изследователите, ще започнем разискването на важни за човечеството въпроси. Въпроси, които много време бяха смятани за конспирация, но сега дойде момента в който ще разкрием тайните и загадките на света около нас. Ако искате да  сте в час с световните въпроси и събития просто следете емисията на нашата социална мрежа,  и участвайте в разискването на световните проблеми заедно със учените от нашия сайт.

Всеки потребител на нашата социална мрежа, може да създава групи в зависимост от своите интереси или да вземате участие във вече създадените групи от други уфолози. в тези групи вие можете да споделяте, като  лични преживявания и емоции от  различно естество, так  и просто да добавя впечетленията си от  материали в интернет пространството.

Не драги приятели, ние не сме социална мрежа за магьосници, или социална мрежа за магии и вещици, ние просто сме хора занимаващи се със наука, по скоро сме социална социална мрежа за алхимици, учени които се обединяват за да разкрият загадките на света! ние се интересуваме от всичко, което науката не е разгадала до този момент.

А вие сигурни ли сте, че в социалните мрежи и форумите за извънземни,  си пишете със хора от земята ?

Нуждаем се от Вашата оценка:

2
Оставете коментар:

2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
brankofe

Искам да споделя нло което видях през ноща над София преди 8-9 години нещо което е видял и мой приятел. От небето се спусна един огромен гръгал обект парвоначално изглеждаше като светеща звезда то, в последствие се оказа нещо като кораб който, беше безшумен и огромен имаше огромни прозорци обекта стоеше около минута на около 100 метра над земята.На прозорците се вждаха осянки на 3 тела наблюдващи (имах чувството че гледаха мен)от горе в прозорците имаше светлина телата им се виждаха в тъмни сянки. След което корабат плавно се вдигна в небето и освети облаците след което и свенлината намалявайки… Read more »

Гледачка Магьосница

Наистина прекрасно място за общуване, и можеш да научиш толкова много неща !