Среща с извънземните

Мислите си, че Те няма да дойдат, че  те са твърде далече и, че нито един телескоп не ги е засекал още. Мислите, че те живеят само в книгите и филмите от жанра научна фантастика. Мислите, че точно Вие няма да срещнете извънземни, въпреки, че сте виждали многократно НЛО  и не сте придали на това особена важност.

 Тогава се замислете? Защо според вас е цялата тази секретност около всички въпроси свързани с извънземните форми на живот? Кой според вас се опитва да контролира нашите умове чрез интернет, телевизия и радио? И как мислите, защо са тези безцелни мисии в космоса за милиарди долари? Какво толкова се изпраща от Земята към планети като Марс, Луната, разни комети и дори други галактики?

По всичко личи, извънземните вече са били на Земята, за това има достатъчно артефакти от миналото и дори доказателства от нашето съвремие. Те и сега може би  са сред нас, може би просто не ги виждаме. Както не виждаме радиовълните и wifi сигнала.

Въпросът е:  Какво ще направите, ако срещнете извънземни? Представете си, че срещате случайно хуманоид, който иска да осъществи контакт с вас. Същество, от друга планета, което не е ясно дали е настроено агресивно или е добронамерено. То просто се приближава, бавно към Вас.

Как ще постъпите в такава ситуация?

Въпреки, че много „очевидци“ описват срещи си извънземни, като някакво необикновено преживяване на борда на летяща чиния, където извънземните им правят операция с някаква гнусна цел. То по-скоро подобни контакти – така наречените „срещи трети вид“ би трябвало да се разглеждат, като много интересни и увлекателни истории. Проблемът на такива истории е, че те изместват фокуса от реалността. Очаквайки подобна среща, Вие никога няма да можете да разпознаете реалната среща с извънземни същества.

 

Извънземни рисунка

Как мислите, че изглеждат извънземните?

0 0 гласове
Article Rating
Subscribe
Изключване на известията
guest

0 Comments
Вградени обратни връзки
Вижте всички коментари