Странни явления – UFO

летяща чиния

Попаднахме под ударите на извънземни психо атаки. С откриването на сайта ufoport.com преди един месец започнаха да се случват все повече и повече странни неща.  Снощи, обаче,  беше  кулминацията. В нощното небе успяхме да заснемем с телефон сетещи точки, които се превръщаха в светещи кръгове и след това отново в точки движейки се хаотично, те шареха из нощното небе. Радостта, че сме заснели това НЛО  не беше за дълго, когато при прехвърлянето от телефона на компютъра, за да ви покажем явлението, файловете бяха мистериозно изтрити и изгубени. В този момент се опитваме да възстановим видеото и снимките на странния  обект,  за да може да ви го покажем.
Друго интересно явление, на което в началото не обърнахме нужното внимание, появата на огромен гущер в офиса, в който работим.

Рептил в офиса
Огромен гущер на прозореца на офиса, в който работим

.  По принцип, аз лично не приемах сериозно теорията за рептилите .В тази теория извънземните се описани като получовеци полугущери или други животни и контролират света чрез тайна организация, и за великата конспирация, но  това което видях ме озадачи. Гущерът беше от вътрешната страна на прозореца гледаше с големите си зелени очи към нас и дори не се уплаши, а ни позволи да го снимаме!  Мисля, че снимките станаха доста добри както можете сами да видите.

Навлизайки все повече и повече в материята  НЛО, ние стигаме до извода, че ще трябва да се борим с нещо много силно и неясно за нас и за човечеството.  Виждаме, че извънземните не се притесняват от контакта  с хора от  екипа на UFOport.com, те просто искат да спрат разпространението на секретната информация, която сайта дава на соите читатели. Ние от своя страна създаваме екип за изследване на тези странни явления, документирането им и представянето на потребителите на сайта.  От тази вечер ще започне и изследване на небето за странни явления, обекти и въобще всичко свързано с извънземните цивилизации. Екипът, който сме събрали ще стои  на смени през следващите нощи в очакване на голямото събитие за среща с НЛО.

UFO наюлюдатели
Изследване на небето за странни явления

Всички интересни материали свързани с UFO ще бъдат качвани незабавно на сайта!

0 0 гласове
Article Rating
Subscribe
Изключване на известията
guest

1 Comment
Вградени обратни връзки
Вижте всички коментари