СТРЕЛЕЦ | дневен хороскоп за 08.02.2021

СТРЕЛЕЦ
Може да имате някакво притеснение относно домашни ангажименти. След обяд нещата ще се уталожат и ще можете да дишате по-леко. Помислете за някакъв вид промени в работата си, за да се изявите по-ярко.

Стрелец 16.05 – 23.05.2016 г.

Зодия

Хороскоп стрелецОбикновено вие сте доста щедър и великодушен, но сега можете да настоявате за определяне на правила, за да не позволите на този хаос да продължава да расте. Сега някои хора ще ви опознаят в напълно различна светлина – въпреки, че все още сте много дружелюбни, тъй като не искате да унищожите напълно добра си воля. Когато разговаряте с другите хора, със сигурност ще си изясните някои неща. Ретроградните планети на Меркурий и Марс са заети с въпроси, които все още се налага да бъдат отстранени. Чувството за продуктивна комуникация ще се засили тази седмица и това ще ви накара да се чувствате много приятно. До края на седмицата ще сте постигнали своята цел, от която ще сте доволни. Колкото по-приятелски сте настоявали да се спазват правилата, толкова по-добри ще са резултатите.

Любов: Акцентът върху земния елемент, ви дава възможност лесно да намерите спокойствие и тишина. Венера в телец се наслаждава на чувството за принадлежност, така че доброто настроение на работното място и сред колегите може да е малко в повече от просто колегиалност. Ако имате връзка в момента, сега може да се впуснете в някакво начинание само двамата – дори това да е едно обикновено домакинско почистване или работа в градината.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *