ТЕЛЕЦ | дневен хороскоп за 08.02.2021

ТЕЛЕЦ
Ще се наложи да вземете някои важни решения, но не планирайте дългосрочно. Работете главно по срочните задачи. Ще имате желание да услужите на всички, но едва ли ще успеете и това може да ви изнерви, макар че логично погледнато няма да имате сериозни основания за подобно поведение.

Телец 16.05 – 23.05.2016 г.

зодия

Хороскоп телецТази седмица вашата сила е в покой. Венера и Меркурий се срещат под знака на телец, достигат се и се прегръщат. Венера ви носи способността да се наслаждавате, както и материално щастие, а Меркурий допринася за достигане на прозрение. Това ви позволява да постигнете нещо добро и полезно за вас, но в същото време и много приятно. В сряда, ще усетите нужда от сигурност. Детето вътре във вас ще ви каже, че има нужда да се почувства сигурно, и вие ще му дадете, каквото е поискало. И ще усетите, че от дълго време не сте се чувствали толкова добре. Така и ще се чувствате много по-смели, когато луната премине под знака на лъва в четвъртък. А защо ще ви е нужен този кураж? Защото ще имате цели за постигане. А най-силно присъствие ще имате в неделя.

Любов: Тъй като Венера и Меркурий се срещат, вие ще сте много добри в определянето на това какво ви е нужно, за да се чувствате добре и щастливи. Връзката с Юпитер и Плутон показва, че не само сте в състояние да изразите своите нужди, но също и да бъдете възприети добре, когато го направите. Марс може да ви доведе някой, който иска да направи нещо добро за вас, но все още му е нужен малко кураж.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *